Sådan laver du et assisterende administrator CV

Det er for de færreste nemt at lave et godt CV, da det kræver utrolig meget øvelse. For mange kan der også gå mange år imellem, at man laver og sender sit CV igen på ny. Lige meget hvad er det en god ide lige at få genopfrisket, hvordan man laver det bedste muligt.

Nota media para esta plantilla

5.0
Rated 5 out of 5
De 1 reseñas

Som administrerende administrator forventes det, at du er energisk og kan varetage mange opgaver på én gang. Det behøver ikke at være sådan med et CV. Hvis du er i tvivl om, hvordan du laver det bedste, så kan du læse med her og blive meget klogere på det hele.

Assisterende administrator cv

Noget af det ved du måske allerede, hvor at noget andet er meget rart lige at få af vide igen.

Indholdsfortegnelse

Hvorfor skal man sende et CV?

Når du står over for at skulle søge en stilling, vil der højst sandsynligt stå, at du skal sende dit CV og en ansøgning afsted til en specifik mailadresse. Dit CV vil være det første, som en potentielt arbejdsgiver kommer til at læse.

Det er langt de fleste, der aldrig kommer til at læse selve din ansøgning, men det betyder ikke, at du ikke skal sende en alligevel. Et CV er blot meget hurtigere for virksomheden at læse, så det er på baggrund af det, at de beslutter, om du skal til samtale eller ej.

Det lyder benhårdt, men der er ofte ikke tid til at læse en ansøgning. Dog kan det være, hvis dit CV vækker nysgerrighed hos virksomheden, så åbner de din ansøgning og læser den.

Hvad skal et CV indeholde?

Der er mange, der har en mening om, hvad et CV skal indeholde, og hvad der er mere vigtig end noget andet. Det allervigtigste er, at du skal tage det med, der giver mening i forhold til den stilling, som du søger.

Det kan være, at de i opslaget skriver, at du gerne må ligge vægt på din praktiske erfaring, eller måske går de kun op i, om du er blevet uddannet “rigtigt” inden for feltet. Når du har læst det og ved, hvilken type CV du skal skrive, så kan du gå i gang.

Ofte skal de fleste CV’er indeholde det samme. Det kan dog være, at der er noget, der fylder mere end andet. Hvis praktisk erfaring fylder mest, er det en god ide at skrive om det først og så gå videre til uddannelse. Det samme gælder omvendt, så der er ikke noget facit på, hvad der er rigtig at gøre.

📌 Du skal blot huske på at have for øje, hvilken type job du søger, og hvilke kompetencer de gerne vil have, at du forventes af besidde.

Et CV indeholder dog (næsten) altid:

  • Personlige oplysninger på dig
  • Uddannelse
  • En bred vifte af dine kompetencer
  • Personlige kvaliteter
  • Andet relevant for jobbet

Personlige oplysninger

Først og fremmest er det en rigtig go i det, og et must, at du skriver dine kontaktoplysninger på papiret. Det kan du enten skrive i sidehovedet, så det står øverst diskret på dokumentet.

Det kan også være, at du skriver det ude i siden. Det kommer lidt an på, hvad layout du kører med, og hvilken en af vores CV skabeloner, du bruger.

Du skal altid have dit navn skrevet på CV’et. Det er også rigtig godt at skrive både dit mobilnummer og din emailadresse.

Tjekker du ikke din mail så ofte, kan det være en god ide at undlade at skrive den på, hvis du alligevel ikke kommer til at reagere så hurtigt på en potentiel henvendelse.

Vis dine kompetencer tydligere med din LinkedIn profil

Det er blevet mere og mere normalt også at linke til sin LinkedIn profil, når man søger et job. Det kan modtageren af din ansøgning gå ind at tjekke for at sikre, at du har nogle tidligere jobs, gode kompetencer osv.

Det kan for nogen være nemt at navigere i, så de kan se, hvad du laver til dagligt, om du har haft mange kolleger eller noget helt andet.

Inden du sætter et link ind, så er det en god ide at du bruger en del tid på at gennemgå og organisere din profil.

Gør dig umage med at udfylde din profil på en omhyggelig måde, så din kommende leder kan få et godt indtryk af dig.

Det viser også, at du har flair for IT og generelt holder af at vise dit arbejde for din bedste side. Du kan altså bruge LinkedIn til en stor fordel hvis du gør dig umage.

Vi er nemlig her i Danmark begyndt at bruge det rigtig meget i vores jobsøgning. Det forventes næsten, at vi i Danmark har en profil der.

Assisterende administrator cv

Uddannelse

For rigtig mange er det en god ide at skrive al relevant uddannelse på. Nogen har flere uddannelser hvor at andre har ingen. Der er måske også mange, der har en uddannelse, men hvor at den slet ikke har relevans for det job, som du søger.

Hvis du ingen erfaring har

Dog er det altid en god ide at skrive på, hvis man har en uddannelse – lige meget om den kan direkte relateres til den stilling, du gerne vil have. Har du ikke en relevant uddannelse, gælder det om at organisere dit CV på den rigtige måde.

Du skal nemlig sikre dig, at det kommer til at fremgå hvad du har lært i dine andre uddannelser – også selvom det ikke direkte kan bruges til den stilling.

Der vil næsten altid være noget, som man kan bruge fra en anden uddannelse. Det handler bare om at arbejde aktivt med at gøre det tydeligt over for den virksomhed, du søger arbejde hos.

Skriv også bare ind hvis du kun har taget en del af en uddannelse. Det kan være, at du har taget en stor del af en bachelor, men ikke har afsluttet den af en grund.

En bred vifte af kompetencer

Udover en uddannelse så må det andet meget vigtige er at vise, at man har en bred vifte af kompetencer, som man kan bruge i stillingen. Det kan være kompetencer, som du har fra tidligere jobs eller endda en tidligere uddanelse eller kursus.

I det job du søger kommer du til at lære meget, men det er vigtigt, at du kan sikre arbejdsgiveren om, at du allerede kan klare en masse opgaver. Der er mange opgaver, du skal kunne løse i det job.

Derfor er det også rigtig godt, hvis du viser, at du kan arbejde med mange opgaver inde for mange felter. Det gælder også eksempelvis at kunne indgå et et godt team af kolleger og medarbejdere, og om du er energisk til dagligt osv.

Det vil give mening, hvis du i et job i en administration, at du gør det tydeligt, at du kan arbejde med mange opgaver på en gang. Det kan også være, at du i det job, du søger står noget specifikt, som deres ansøgere gerne må kunne.

Nogle af de kompetencer kan du med fordel få skrevet ind, hvis det er en del af det, som du besidder.

Personlige kvaliteter

Vi mennekser er mere end bare, hvad vi kan rent professionelt. Derfor er det også vigtigt, at du får skrevet, hvilke kvaliteter du besidder som menneske.

Det kan være, at du er virkelig glad for at være med til at arrangere fester for de andre medarbejdere, eller bare er god til at tage dig af medarbejdere generelt.

Det kan også være, at du har arbejdet meget frivilligt i løbet af dit liv og gør det til hverdag. Det kan virksomheder rigtig godt lide, da det viser meget om dig som person.

I den her del kan det være en god ide at snakke med venner og familie, om de har nogle ord at sætte på dig som menneske. Det kan være meget rart at få andres input til, hvad du kan som menneske.

Det er også godt at have med, hvis du bliver kaldt til samtale. Der kan en af de mange opgaver være at beskrive dig selv, dine styrker og svagheder. Der er det ekstra godt lige at have sat ord på nogle af de dele før, at du skal snakke om det til en jobsamtale.

Andet relevant for jobbet

Du kan altid tilføje noget andet på dit CV, hvis du har noget, der kunne være relevant for jobbet. Det kan være, at du har arbejdet i branchen da du var ung eller noget helt andet. Ofte vil det kunne flettes ind under noget af det andet på CV’et.

Det er også en god ide at skrive, hvis du eksempelvis taler flydende engelsk, tysk eller et tredje sprog. Det er særligt relevant, hvis virksomheden skriver noget om det i stillingsopslaget.

Det kan også være, at du ansøger i en international virksomhed, og det af en eller anden grund ikke står nævnt at flair for sprog er et plus. Så er det rigtig smart at inkludere det på ansøgningen alligevel. Så kan de også føle, at du imødekommer virksomheden meget med den profil, som du har.

Igen kommer vi tilbage til, at det er særligt godt at have gjort sit forarbejde og tjekket virksomheden ud, før CV’et skrives.

Hvordan skal et CV se ud?

Hvis du sidder og tænker, at du ikke selv er særlig skarp til at lave et flot layout, kan vi hjælpe dig. Vi har en masse forskellige CV skabeloner, der gør det nemt for dig.

Så skal du blot udfylde nogle informationer om dig, hvilken uddannelse du har, dine kompetencer, tidligere jobs og alt det andet, der skal indgå.

Så gør vores skabelon resten, og på ingen tid kan du have et flot og professionelt CV, uden at du selv har skulle lege grafiker og sætte det flot op. Et flot layout gør også, at virksomheden nyder at læse dig CV mere, end hvis det bare var sort, hvidt og kedeligt at se på.

Assisterende administrator cv

Send dit CV med en ansøgning

Som nævnt længere oppe så skal du ikke bare sende dit CV afsted alene. Det skal du kun, hvis der i stillingsopslaget står, at du kun skal sende et CV afsted. Dog sker det ikke så ofte, og derfor er det en god ide at gøre sig umage med at skrive en god ansøgning til den stilling, du gerne vil have.

En god ansøgning er desuden en motiveret ansøgning. Det er her, at du kan sætte nogle flere ord på, hvad det er, du kan bidrage med, og hvordan du kan gøre det med din erfaring.

Du kan også her sætte flere ord på, hvem du er som person, og hvordan du netop er den rette person med den erfaring du har i bagagen. Det er vigtigt, at du er omhyggelig med den, da det afspejler hvordan du er i dit arbejde, og om du eksempelvis har flair for tekster.

Hvis du gerne vil ansøg om et job, så kan det være en god ide ikke at lave ansøgningen alt for lang. 1-2 sider er maksimum, da resten ofte ikke vil blive læse af nogen leder eller anden.

Søg et job nemt og hurtigt med en skabelon CV

Det kan godt være en lidt lang proces at lave det, hvis man ikke har gjort det mange gange før. Heldigvis er der hjælp at hende for dig!

Vi har nogle af de bedste CV skabeloner til dig, der gerne vil lave et godt CV, men som ikke gider at bruge lang tid på at sidde og bruge tid på at lave et flot layout.

Det fungerer på den måde, at du indtaster nogle oplysninger om dig selv, hvilke kompetencer du har, hvilken uddannelse osv. Så bliver CV’et helt selv lavet på den flotteste måde, og så kan du sende det afsted til din (måske) kommende arbejdsgiver sammen med en motiveret ansøgning.

Otras plantillas 

[dgbm_blog_module posts_number=”3″ type=”3″ include_categories=”19″ show_excerpt=”off” show_categories=”off” show_author=”off” show_date=”off” show_pagination=”off” image_size=”default_image” image_margin=”||16px||false|false” content_margin=”||||false|false” _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default” title_line_height=”1.3em” global_colors_info=”{}” _i=”1″ _address=”1.2.0.1″ /]