CV Skabeloner

Dit talent og din ekspertise fortjener den bedst mulige præsentation. Benyt vores skræddersyede CV-skabeloner til at skille sig ud fra mængden og øge dine chancer for at opnå dit drømmejob.

resume templates

Hvordan kan jeg oprette et CV uden besværet?

Et perfekt CV er den vindende billet til et godt job for en jobsøgende. Det er her, vi kommer ind i billedet med vores professionelt designede CV-skabeloner. Vores brugervenlige onlineværktøjer til CV er genvejen til success. Vi kan også hjælpe dig med at oprette et følgebrev, der passer til dine jobansøgningsbehov.

Fordele ved vores online CV-skaber

Vores CV-værktøj er en gratis CV-skabelon, som jobsøgende kandidater kan bruge til at oprette succesfulde CV´er. Nedenfor er nogle af de fordele, som brugere af vores gratis online CV-værktøj nyder;

Opret mit CV

Professionelle CV-skabeloner

Vælg kreative, elegante, professionelle eller moderne CV-skabeloner. Vores CV-software laver over 20 skabeloner. Du kan nemt skifte farve eller tilpasse layoutet til ethvert CV-format, du ønsker; omvendt kronologisk, funktionel CV-skabelon eller kombination.

Rediger dit CV-format, helt som du foretrækker.

Vælg mellemrum, skrifttyper og størrelser. Du kan understrege, bruge kursiv eller fed skrift uden at bruge MS Word CV-skabeloner. Du bedbringer din erfaring og kompetencer, og vi håndterer formateringen for dig, samtidig med at vi giver dig de bedste designs til din branche.

Skabelon Typer

  • Professionel CV-skabelon
  • Enkel CV-skabelon
  • Moderne CV-skabelon
  • Kreativ professionel skabelon
  • Funktionel CV-skabelon
resume formats

Professionel CV-skabelon

Dette er en af de mest populære CV-skabeloner af gode grunde. Den professionelle CV-skabelon tilbyder ansøgere et rent, klassisk udseende, der fokuserer på deres præstationer, kompetencer, mål og erhvervserfaring snarere end på unødvendige designelementer.

Med tydeligt opdelte sektioner til din faglige oversigt, uddannelse, erfaring og kompetencer vil arbejdsgiverne hurtigt kunne se, at du er den rigtige kandidat til stillingen.

Professionelle CV-skabeloner er perfekte til alle brancher. Det er særligt effektivt for kandidater i brancher som kundeservice, marketing og salg.

Husk, at mens dine hårde preofessionelle kompetencer er vigtige i dit CV, kan bløde kompetencer også hjælpe dig med at overhale dine konkurrenter i kandidatpuljen.

Enkel CV-skabelon

Dette klassiske CV-format benytter en frisk skrifttype til at designe dit perfekte CV. De smarte designs er afhængige af markante overskrifter for at organisere CV´ets oversigt, erhvervserfaring, kompetencer og uddannelser i letlæselige afsnit, der vil imponere rekrutteringsmedarbejdere og arbejdsgivere.

Det er passende på tværs af forskellige brancher og jobtitler. Desuden vil det vise dine præstationer med en vis personlighed, hvilket hjælper dig med at skille dig ud blandt de mange ansøgere. Det ses ofte på sociale medier, da det er relativt simpelt, som navnet antyder.

Moderne CV-skabelon

En moderne CV-skabelon, som matcher dens beskrivelse og har næsten alle elementerne, der forventes i nutidens CV-skabeloner. Det kombinerer en ren, kortfattet stil med diskret sofistikering.

Den moderne CV-skabelon gør din erfaring, tidligere jobtitel, oversigt og uddannelser fremtrædende og attraktive.

Dette er et af de bedste valg af CV-formater, ideelt til jobsøgende på udkig efter en moderne tilgang til ellers standard CV-skabeloner. Det anbefales stærkt til fagfolk i forskellige brancher, herunder salg, sundhedspleje og uddannelse.

Funktionel Professionel Skabelon

Den funktionelle skabelon er bedst for kandidater, der har oplevet nogle bump på vejen i deres professionelle liv. Jobsøgende, der har huller i deres arbejdshistorik eller måske er sprunget fra job til job, bør overveje at benytte dette CV-design.

Dette skyldes, at en funktionel CV-skabelon hjælper med at rette arbejdsgiverens opmærksomhed mod din uddannelse og dit kompetenceafsnit i stedet for din kronologiske arbejdshistorik, som til tider kan være det mest problematiske afsnit for jobsøgende.