Nem guide til et godt ejendomsadministrator CV

Det er et stort job at tage vare på jobbet som ejendomsadministrator, og derfor kan det godt være lidt overvældende. Om du har arbejdet som property manager før, eller om det her er første gang, at du gerne vil arbejde med forskelligartede opgaver i ejendomsadministration, så skal du stadig igennem en jobsøgningsproces.

Nota media para esta plantilla

5.0
Rated 5 out of 5
De 1 reseñas

Det kan godt være noget af en opgave at søge job, særligt hvis det ikke er noget, man har stor erfaringer med. Man kan sige, at hvis du ikke har prøvet så meget jobsøgning før, så har du været heldig og have jobs i længere tid. Hvis ikke har du prøvet denne her proces før, og du ved måske godt, hvad der er godt og skidt at gøre i den proces.

Lige meget hvad din erfaring med jobsøgning er, har vi i denne artikel samlet alt det bedste, der er at vide om jøbsøgning, når man gerne vil arbejde med mange forskellige opgaver inden for ejendomsadministration.

Ejendomsadministrator cv

Noget af det bedste råd kan du lige så godt få nu, da du så kan have det i baghovedet til resten af artiklen. Vi har nemlig en lang række forskellige CV skabeloner, som du nemt kan få adgang til. Det er skabeloner til dig, der gerne vil sende et visuelt flot CV, men som ikke selv har tid eller evnerne til at lave det og sætte det flot op.

Indholdsfortegnelse

Hvorfor er et CV vigtigt, når man søger sin nye stilling?

Du har helt sikkert hørt ordet CV mange gange før, hvis du før har været i en jobsøgningsproces særligt. Grunden til det er helt sikkert fordi, at det bare er mega vigtigt at lave et godt CV, hvis du gerne vil have et job. Lidt hårdt sagt kan man sige, at hvis du ikke bruger tid på at lave et godt CV, jamen så bliver du heller ikke kaldt til nogen jobsamtaler, og derfor får du ikke noget job.

Hvis du derfor har været i en længerevarende jobproces, så kan det være en god ide at tage et kig på dit CV for at se, om det kan blive bedre. Du kan også få hjælp af din fagforening, venner og familie med at gøre det bedre, hvis du selv er i tvivl om, hvad du skal gøre ved det. Det er jo helt okay at spørge om hjælp, og det kan være med til at gøre hele forskellen for dig og din proces.

80% læser kun CV’et

Den primære grund til, at CV’et er så vigtigt som det er kontra eksempelvis en ansøgning er meget simpel. Når du søger et job og sender dit CV og ansøgning afsted, så er det mere end 80% af arbejdsgiverne, der starter med kun at læse CV’et. Langt de fleste vil aldrig kigge på din ansøgning. og dem der gør vil kun skimte den igennem.

Derfor er du nødt til at gøre dig umage med CV’et, da det kan være din eneste chance for at gøre dig bemærket til det job. Du må meget gerne tænke over, hvilke dele af dit professionelle dig, der kan være din største styrke – og de ting skal med på CV’et, så du kan få jobbet.

Jobbet som ejendomsadministrator tager plads i et uformelt arbejdsmiljø

Det er et meget alsidigt job at arbejde som property manager eller ejendomsadministrator, og du kommer hver dag til at have en forskellig hverdag. Derfor er det også meget attraktivt for mange, der ikke vil sidde foran en computer en hel dag.

Du kommer til at have din egen portefølje af ejendomme, som du har ansvar for, og du har et tæt samarbejde med andre ejendomme og folk, der har en anden portefølje på den samme arbejdsplads.

Hvad skal et CV indeholde?

Nu er vi nået til den del, hvor du kan få af vide, hvad det skal indeholde, hvis du gerne vil arbejde med ejendomme. Det er nemlig langt fra ligegyldigt, hvilke dele der kommer med på dokumentet, som du sender med.

Der er selvfølgelig også andre ting, som folk kan synes nødvendige eller gode at have med, men hvis du kommer ind på de her forskellige dele, så er du godt på vej.

Det skal indeholde følgende dele i grove træk:

  • Oplysninger om dig selv
  • Din tidligere uddannelse
  • Din tidligere erhvervserfaring og alle de opgaver du arbejdede med der.

Oplysninger om dig selv

Noget af det første du passende kan få skrevet på dit CV er nogle helt basale oplysninger om dig selv. Det er ikke noget, der kræver meget hjerne af dig, men ikke desto mindre er det meget vigtigt alligevel.

For at komme godt fra start kan du starte med at skrive dit navn et sted, hvor det ses tydeligt. Herefter kan du skrive dit telefon nummer og din e mail adresse lige under det. Navnet skal du skrive på, så virksomheden ved, hvem det er, de sidder og læser om.

Telefon nummeret og e mail adressen er for at de kan komme i kontakt med dig, hvis de gerne vil kalde dig til samtale. Ved at skrive begge dele på, er du sikker på, at de på en eller anden måde kan komme i kontakt med dig, og det er jo meget godt.

Ejendomsadministrator cv

LinkedIn profil kan være godt at skrive på sit dokument

I løbet af de sidste mange år er det professionelle sociale medie LinkedIn vundet mere og mere frem. Det er et sted, hvor du kan connecte med andre rent professionelt og lave en form for online CV og karriereform.

Det kan være, at du allerede bruger det, eller det kan også være, at du ikke har en profil. Det kan dog være en rigtig god ide at oprette sig og lave sit online CV der. Hvis du har en profil, der er opdateret, kan du så sætte et link ind til den lige efter dit navn og dine kontaktoplysninger.

Din tidligere uddannelse

Jobbet som ejendomsadministrator er meget alsidigt, og det kræver derfor en masse forskellige egenskaber og kvaliteter at besidde jobbet. Det er ikke alle steder, der kræver, at deres medarbejdere har en uddannelse, men nogen gør trods alt.

Du skal derfor også skrive på, hvis du har nogen uddannelse, hvornår den er taget osv. Så kan de se, hvis du har læst noget relevant, eller måske hvorhenne det var osv.

Relevant uddannelse som uddannet ejendomsadministrator er en fordel

Det er sådan, at der findes en ejendomsadministrator uddannelse, som man kan tage, hvis man gerne vil uddanne sig inden for feltet. Det kan være en rigtig god fordel for dig, særligt hvis du ikke kan trække på så meget erhvervserfaring. Det kan jo være, at du er ung og du netop er i gang med at få dit første job.

Hvis du er en af dem, der har taget en specifik uddannelse inden for feltet, skal du sørge for, at det står på CV’et. Det giver dig nemlig en stor fordel, da virksomheden så ved, at du har en masse viden med i bagagen.

Det er forskelligt, om virksomhederne gerne vil have, at man har den uddannelse, men lige meget hvad kan det aldrig være en ulempe at have papir på sine erfaringer. Gør det derfor klart og tydeligt, at du har den uddannelse, så man ikke er i tvivl som arbejdsgiver, når de læser den.

Din tidligere erhvervserfaring og alle de opgaver du arbejdede med der

Det sidste punkt som du skal have med er i mange tilfælde også virkelig vigtigt. Det er nemlig punktet med erhvervserfaring – altså hvad du har arbejdet med før, at du søger det job, som du nu gør. Ved at du har erfaring fra et lignende job kan virksomheden være mere sikker på, at de ansætter en kandidat, der kan løfte opgaverne. Modsat hvis personen ikke har relevant erhvervserfaring, så kan de være mindre sikre på, at det kan gå godt.

Der er selvfølgelig mange, der får et job inden for noget, de ikke direkte har haft erfaring med før, men det er ikke altid, at man bare kan. Det kommer meget an på, hvordan virksomheden typisk ansætter deres folk, og om de har forskellige processer.

Hvis du derfor har erfaring fra et tidligere job, så er det virkelig godt for dine chancher. Skriv gerne din præcise titel og hvad du konkret har haft ansvar for før. Så kan virksomheden nemlig hurtigt se, at du har relevans for dem, og så vil de med højere sandsynlighed indkalde dig til samtale.

Ejendomsadministrator cv

Skriv også en ansøgning og send det sammen med dit CV

Længere oppe i starten af denne her artikel, gjorde vi meget ud af at fortælle, hvor vigtigt det er, at du laver et godt CV, da det er det, der bliver læst mest. Med det sagt er det også vigtigt at sige, at en ansøgning altså langt fra er ligegyldigt.

Det er meget forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvor lang tid de også bruger i den indledende fase om at læse ansøgninger og CV. Nogen virksomheder kan dog godt lide at læse ansøgningen, da den bliver lidt mere personlig en CV’et.

Ofte er det sådan, at vi søger job online, og i de større virksomheder, vil du oftest skulle oprette en profil og uploade dit CV og ansøgning. Derfor er det mange steder også et krav, at begge dele bliver uploadet, hvor det ellers ikke vil blive godtaget.

I stillingsopslaget vil du oftest blive fortalt, hvad de kræver at dig, for at du vil blive taget i betragtning til jobbet. Og det kan netop være, at du skal uploade et CV, en ansøgning og måske et tredje dokument.

En ansøgning betyder stadig noget

Du skal derfor også bruge tid på at skrive en god ansøgning – også selvom det ikke er med garanti, at den bliver læst. Det er bare godt lige med hvad at sende begge dele med, da det viser, at du også har lavet et forarbejde.

Det ville også være super ærgerligt, hvis de har læst dit CV og er mere nysgerrig på dig, og de så vælger at læse din ansøgning. Det ville være træls, hvis de så læser den, og du bare har lavet den hurtigt. Så kan det jo være, at de vælger dig fra på baggrund af det.

De lægger vægt på et CV der står flot og skarpt som ejendomsadministrator

Nu er du helt sikkert proppet med informationer om, hvordan du bedst muligt kan få en vigtig rolle med stor indflydelse på en ejendomsadministration. Du er derfor praktisk talt klar til at lave din ansøgning, dit CV og sende det afsted.

Du skal lige tage med dig fra denne her artikel, at der helt klart er et job til dig derude. Måske kommer det bare til at tage, at du skal vise interesse for mange forskellige stillinger, da branchen er i rivende udvikling, og der kan derfor hele tiden komme en nyoprettet stilling. Du skal have tålmodighed, og så skal det nok komme!

Vis at du arbejder struktureret med CV skabelon

Inden vi runder af, vil vi lige komme ind på det tip vi gav oppe i starten. Du kan nemlig med fordel gøre brug af vores CV skabeloner, hvis du vil lave et flot CV, der fanger arbejdsgivernes opmærksomhed. Så gør du det nemlig rigtig nemt for dig selv, da du så bare skal udfylde de forskellige felter.

Resten klarer skabelonen, og så kan du på ingen tid have et flot og professionelt CV klar til at blive sendt afsted til din måske kommende arbejdsgiver inden for ejendomsadministration.

Det synes vi helt klart er værd at kigge lidt ekstra på, da et flot CV fanger arbejdsgiverens opmærksomhed, og kan lige gøre det ekstra for helhedsindtrykket af dig som person.

Vi ønsker dig al held og lykke med jobsøgningen, og vi er sikker på, at du kan besidde en god stilling på din kommende arbejdsplads.

Otras plantillas 

[dgbm_blog_module posts_number=”3″ type=”3″ include_categories=”19″ show_excerpt=”off” show_categories=”off” show_author=”off” show_date=”off” show_pagination=”off” image_size=”default_image” image_margin=”||16px||false|false” content_margin=”||||false|false” _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default” title_line_height=”1.3em” global_colors_info=”{}” _i=”1″ _address=”1.2.0.1″ /]