EKSEMPEL FOR FØDEVARESERVICE CV

Du har sat dit blik på at vokse en karriere inden for fødevareservice, men der er tusindvis af fødevareservicearbejdere efter de samme job, du målretter mod. Dit CV med fødevareservicen giver potentielle arbejdsgivere et øjebliksbillede af dine styrker og kompetencer.

Nota media para esta plantilla

5.0
Rated 5 out of 5
De 1 reseñas

De vurderer din pasform i deres restaurant baseret på kvaliteten af ​​dit CV og beslutter, om du er værd at interviewe. Hvis du vil have, at arbejdsgiveren prioriterer dig, skal du indsende et professionelt, frisk udseende CV. Du er virkelig nødt til at sikre dig, at din CV-service fortsætter med at skille sig ud.

EKSEMPEL FOR FØDEVARESERVICE CV

Det er vigtigt at vedtage en simpel, professionel skabelon til CV og følgebrev.

Internettet bugner af eksempler på genoptagelse af madservering. Men her deler vi med dig tips om madservering af CV fra ekspertforfattere, der hjælper dig med at oprette dit CV uden hjælp fra en CV-bygherre. Du finder også et par eksempler på cv-servere, der kan guide dig. Læsning af disse eksempler på madoptagelser giver dig vigtig indsigt i, hvordan du laver et CV, der virkelig skiller sig ud.

Indholdsfortegnelse

Væsentlige sektioner for fødevareservice CV

Restaurantledere i fødevareservicebranchen får regelmæssigt masser af CV’er fra folk, der gerne vil have et job som køkkenpersonale, madserver eller enhver anden form for fødevareservicearbejder.

Dit CV skal fortsat skille sig ud for at få rekruttererne til at læse det.

En typisk CV-skabelon til madservering indeholder følgende sektioner:

 • Kontaktoplysninger
 • Karriereoversigt eller mål for fødevareservicen
 • Erhvervserfaring i omvendt kronologisk rækkefølge
 • Færdigheder
 • Uddannelse

Introducer dig selv med en troværdig karriereoversigt eller mål

Arbejdsgivere til fødevareservices vil se på din karrieresammendrag eller målsætning for at afgøre, om resten af ​​dit CV fortjener deres tid.

Placer et velskrevet karriereoversigt eller mål for madservering øverst i dit CV. Dette karrieremål skal fungere som din elevatorplads.

Et praktisk karrieremål er endnu kortfattet og fyldt med information om dine færdigheder, erfaring og potentielle bidrag til restauranten.

Dit mål for genoptagelse af fødevareservicen skal tilpasses jobkravene for den rolle, du vil udfylde den fødevareservicemedarbejder.

Har du madservering erhvervserfaring? Fremhæv dine præstationer i dit CV.

Hvis du ikke har nogen madserfaringserfaring, skal du fokusere på dine færdigheder. Hvordan kan de hjælpe dig med at starte en karriere inden for madservering?

Eksempler på genoptagelse af Food Service:

Sammenlign disse to eksempler på en karrieremålsopgørelse.

UKORREKT
Vær hilset! Jeg har ikke erfaring, men jeg ønsker at blive en globalt kendt kok en dag. Jeg er pålidelig, dedikeret og lidenskabelig omkring madlavning.
KORREKT
Professionelt mål

At blive en succesrig bager og pizzaiolo. For at opretholde de højeste kvalitetsstandarder for fødevareservicen og hæve restaurantens opskrifter. At lære så mange kulinariske teknikker som muligt fra eksperterne inden for kulinarisk kunst.

Se nu på disse to karriereoversigter.

UKORREKT
Lav mad med nogle års erfaring med at arbejde i masser af restauranter. Villig til at fortsætte med at udvikle mine kulinariske færdigheder.
KORREKT
Dygtig kokassistent og underkop med 10 års erfaring med at skabe og forny menuer. Specialiseret i middelhavssmagere og franske modersauce. Fokuseret på at opfinde og genopfinde opskrifter for at glæde commensals.

For flere eksempler på karriereoversigter, tjek CV-eksempler – CV-eksempel (CV-eksempel.com)

Erhvervserfaring

Forestil dig din arbejdsoplevelse som de forbløffende belagte retter, du ser på restauranter. Hvordan vil du tjene din erhvervserfaring til wow restaurantledere?

Afsnittet om erhvervserfaring fortæller den potentielle arbejdsgiver, om du kvalificerer dig til det job, du ansøger om.

Her er nogle skrivetip, der hjælper dig med din madserverings CV’s sektion om erhvervserfaring:

 1. Skriv din arbejdserfaring ned i omvendt kronologi, dvs. start med dit nuværende eller seneste job, efterfulgt af dit job før det og så videre, indtil du når dit første job.
 1. Undlad at udelade job på servere på startniveau, selvom du ansøger om en højtstående fødevareserviceposition.

En undersøgelse viser, at 90% af restaurantledere påtog sig startjob for at starte deres karriere i fødevareindustrien. Disse fødevareservicechefer ville være interesserede i at vide, at du har den tekniske know-how inden for fødevareservicebranchen.

 1. Angiv din jobtitel, restaurantens navn og ansættelsesdatoer.

Hvis du ikke har haft nogen erfaring med fødevareservice, skal du stadig angive din arbejdsgivers navn i dit CV.

Pligter og ansvar

Beskriv hvert dit job og dine præstationer under hvert job.

Skriv dem som punkttegn. Du behøver ikke at medtage enhver opgave, du har udført. Begræns dem til de fem mest relevante fødevareservicearbejderopgaver, du har udført.

 1. Brug stærke handlingsord til at beskrive din erhvervserfaring for at demonstrere dine kompetencer.

For eksempel i stedet for at sige “Opgavet med udviklingen af ​​kundeserviceoplevelsesmanualen”, skriver du, “Udviklet restaurantens kundeservicemanual.”

 1. Kvantificer dine præstationer for at give din potentielle arbejdsgiver en bedre idé om dine evner.

For eksempel: “Designet og implementeret en kundekampagne, der øgede scorekortet for kundetilfredshed med 15%.”

 1. Undgå at polstring af dine præstationstal.

Arbejdsgivere til fødevareservices, især dem, der har været i fødevareservicebranchen længe nok, ville vide, om du justerede dine tal for at imponere.

 1. Nederst i dette afsnit skal du tilføje en underoverskrift for at gøre opmærksom på din nøglepræstation.

Eksempel på genoptagelse af fødevareservicen – Erfaring

Det følgende er et eksempel på en CV-sektion for en fødevareservicemedarbejder. Arbejdstageren ansøger om et køkkenovervågningsjob.

Køkken Teamleder
Iago’s Restaurant
December 2018-
Pligter og ansvar

 • Overvåger friskhed, specifikationer og leveringsplaner for råvarer
 • Forhandler leveringsplaner og omkostninger med nuværende leverandører
 • Implementerer og overvåger korrekte portioner og udbytter af råmaterialer for at undgå at overskride de forventede fødevareomkostninger
 • Gennemgår regelmæssigt kundefeedback om fødevarekvalitet og træffer foranstaltninger til at tackle forslag eller negativ feedback
 • Træner og coacher otte køkkenpersonale for at sikre overholdelse af køkkendriftstandarder

Vigtigste resultater

 • Opnået besparelse på 5 til 8% på månedlige råmaterialeudgifter
 • Konsekvent over gennemsnittet vurdering kundetilfredshedsscore på fødevarekvalitet

Hvis du vil vide mere om at skrive din erhvervserfaring i dit CV-servicefag, kan du besøge CV-eksempler – CV-eksempel (CV-eksempel.com)

Færdigheder

Fødevareservicefærdigheder er kategoriseret i to: tekniske færdigheder og bløde færdigheder.

Tekniske færdigheder er dem, der er specifikke for fødevareservicebranchen. Selvom bløde færdigheder er vigtige, gør dine tekniske færdigheder dig til en ekspert på specifikke eller alle aspekter af fødevareindustrien.

På den anden side kaldes bløde færdigheder ofte som adfærdsmæssige færdigheder. Disse inkluderer tidsstyring, følelsesmæssig intelligens, interpersonel kommunikation osv.

Hvordan viser du relevante fødevareservicekompetencer i dit CV?

 1. Noter alle dine færdigheder, herunder en beskrivelse og bevis for dit færdighedsniveau.
 1. Se jobbeskrivelsen for det fødevareservicjobb, du ansøger om. Se efter færdighedsrelaterede nøgleord, f.eks. Kundeserviceorientering.
 1. Match de færdighedsrelaterede ord til din liste over færdigheder.
 1. Fremhæv de færdigheder, der matcher i din fødevareservicecv, og fokuser mere på de tekniske færdigheder. Sørg for, at disse færdigheder også er nævnt eller afspejlet i din erhvervserfaring, og madservering genoptager resume eller mål.
 1. Selvom hårde færdigheder ofte prioriteres, så glem ikke at understrege dine bløde færdigheder. For eksempel kræver et fødevareservicejob normalt, at du arbejder inden for et team. Nævn at være en holdspiller i dit CV.

Hvis du ansøger om et fødevareserverjob, ville det være dejligt at understrege din kundeservicefærdighed, selvom det betragtes som en blød færdighed.

Fødevareservere interagerer direkte med kunder, og potentielle arbejdsgivere vil gerne vide, at du kan opbygge relationer med kunder for at oversætte til gentagne forretninger.

Afsnittet Færdigheder i dit CV-forløb fortæller den ansættende fødevareservicechef, at du er tilstrækkeligt udstyret til at håndtere det job, du ansøger om. Identificer en god blanding af tekniske og bløde færdigheder.

Uddannelse

Dette afsnit er den nemmeste del af udfyldningen af ​​en CV-skabelon for madservering, især hvis du har relevant erfaring med madservering. Alt du skal medtage er følgende oplysninger:

 • Grad
 • Major
 • Mindre, når det er relevant
 • Navn på college, universitet eller anden uddannelsesinstitution
 • Afslutningsdato

Men hvis du ikke har nogen erfaring inden for fødevareservicebranchen, skal du udvide din uddannelse.

Inkluder fritidsaktiviteter, uddannelsesmæssige resultater og medlemskab af relevante organisationer for at bevise, at du har en fremtid i fødevareservicebranchen.

Eksempler på fødevareservice CV Uddannelse

Med relevant uddannelse inden for fødevareservice:
BS i kulinarisk madvidenskab
DTU
København, Danmark
Juli 2010

Uden relevant Food Service-uddannelse:
Forretningsadministration
DTU
København, Danmark
Juli 2015

Uddannelsesaktiviteter

 • Præsident, Hospitality & Culinary Arts Club, 2013-2015
 • Leder, 2012 Campus Field Day Cookies Sell-Off-mesterteam

Bedste format til Food Service CV

Få opmærksomhed fra din potentielle arbejdsgiver ved hjælp af et professionelt CV-format.

Det bedste format til servering af genoptagelser afhænger af dine kvalifikationer. Vælg, hvad der passer til dig og din jobansøgning.

Det kronologiske CV er bedst, hvis du har et par års arbejde for restauranter.

Det funktionelle format fokuserer på dine færdigheder og evner, mens kombinationsformatet afbalancerer din erhvervserfaring og talenter.

Uanset hvilket CV-format du bruger, design et layout, der er let at se på, til dit CV-CV og indhold af følgebrev.

Layoutet skal let skelne mellem hver sektion ved hjælp af større eller forskelligt farvede skrifttyper, højdepunkter, symboler eller skygge.

Designet og skrifttypen skal være simpelt endnu, tiltalende uden at distrahere indholdet. Skrifttypen og skriftstørrelsen skal være den samme for både CV og følgebrev.

Tidligere identificerede vi de væsentlige sektioner i en typisk skabelon til genoptagelse af madservering. To andre sektioner er afgørende i dit CV:

Yderligere sektioner

Folk kan forstørre omfanget af deres erhvervserfaring og hævde at være eksperter. Rekrutterere og arbejdsgivere er opmærksomme på det, og de vil se efter mere bevis for dine færdigheder. De yderligere afsnit, der indeholder en liste over følgende, vil give disse beviser.

 • Præmier
 • Certificeringer
 • Hobbyer og interesser
 • Talte sprog
 • Deltagelse i fødevareindustri-relaterede konkurrencer
 • Relevante seminarer, kortvarige kurser, f.eks. Madlavning
 • Frivillig erfaring

Job ansøning

Dit CV-service for madvarer fortæller din potentielle arbejdsgiver om dine muligheder.

Men dit følgebrev fortæller dem, hvorfor du vil være en del af fødevareservicebranchen og mere specifikt i deres restaurant.

Hvis du ikke er fortrolig med at designe din skabelon, kan du bruge en CV-builder designet af eksperter. Tjek CV-skabeloner, der skiller sig ud – CV-eksempel (CV-eksempel.com) . Du finder også prøver fra food service-genoptagelser fra det samme link.

Tips til at hæve dit Food Service CV

Niveau op på dit CV-skrivning. Her er yderligere CV-tip.

 • Tilpas din karriereoversigt eller mål for din madservering. Angiv den position, du sigter mod, og angiv restaurantens navn. Når det er muligt, skal du kvantificere dit resumé for at fremhæve, hvor god du er til det, du gør.
 • Dit følgebrev og din karriereoversigt eller dit mål skal fokusere på, hvad du kan bidrage til restauranten, ikke hvad du kan få ud af jobbet.
 • Hvis du svarer på en jobannonce, skal du beskrive dine pligter og nøglepræstationer ved hjælp af sætninger, der findes i jobannoncen. Ellers skal du tjekke restaurantens hjemmeside og sætte ord på din erhvervserfaring og præstationer for at understøtte restaurantens vision og mission.
 • Det er valgfrit at medtage din GPA i afsnittet Uddannelse i dit CV. Medtag det ikke, medmindre det er over 3,5, og du er uddannet inden for de sidste tre år.
 • Undgå at bruge smarte e-mail-adresser i kontaktoplysningerne i dit CV. Begræns det til dit fornavn og efternavn, f.eks. Johnsmith@gmail.com . E-mail-adresser som ilovefood@gmail.com scorer ikke point hos din potentielle arbejdsgiver.
 • Hvis du i øjeblikket er ansat, skal du ikke bruge din virksomheds e-mail-adresse som kontaktoplysninger eller sende dit CV til en potentiel arbejdsgiver. Det er uetisk og respektløst over for begge arbejdsgivere.
 • Søg på Internettet efter eksempler på genoptagelse af food service for at få inspiration til at oprette din CV-skabelon. Skabeloner til følgebrev er også tilgængelige. I tvivlstilfælde skal du bruge en CV-bygherre.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er de bedste færdigheder, der skal nævnes i et CV for madservering?

Fødevareservicefærdigheder inkluderer følgende:

 • Kulinariske færdigheder

Hvilke teknikker til tilberedning af mad er du ekspert på?

Ved du hvilke sideretter og vin der passer bedst til en hovedret?

Kan du arbejde på hele menuen, eller er du specialiseret i salater, forretter eller desserter?

 • Fødevaresikkerhed og sundhedsfærdigheder

Er du bekendt med fødevaresikkerhedsstandarder?

Ved du, hvilke ingredienser der betragtes som allergener? Hvor fortrolig er du med madopbevaring, holdbarhed og madtemperatur?

Ved du, hvordan du holder restaurantens arbejdsområder sikre?

 • Restaurantudstyr og teknologiske færdigheder

Kan du betjene de forskellige typer madlavningsudstyr?

Er du bekendt med udstyr til fødevareindustrien, f.eks. Kommerciel grill, frituregryder, slagtekyllinger, køleudstyr osv.? Forstår du, hvordan de fungerer?

Ved du, hvordan du rengør og vedligeholder disse udstyrstyper i god kørende tilstand?

 • Grundlæggende matematiske færdigheder

Hvis du arbejder i køkkenet, ved du hvordan du justerer målene, hvis du har brug for at fordoble eller dele opskriften? Er du bekendt med konverteringsforanstaltninger?

Hvis du arbejder med POS-systemer eller kasseapparat, kan du foretage manuelle beregninger for at undgå unødvendige stilstandstider i operationer?

 • Kundeservicefærdigheder

Kender du de grundlæggende kundeserviceprincipper?

Hvordan giver du kunderne den bedste madoplevelse?

Kan du trygt diskutere menupunkter med kunder, når du bliver spurgt?

Sørger du for, at kundeordrer leveres korrekt og hurtigt?

Skal jeg medtage referencer på mit CV til madservering?

Medmindre andet er angivet i jobannoncen, er referencer i din fødevareservicevalg valgfri.

Hvis du skal inkludere referencer, skal du liste mindst tre. Sikr tilladelsen fra disse mennesker, før du noterer dem.

Vælg personer med relevant ansvar eller autoritet til dit potentielle job. Overvej fortrinsvis eksperter på området. Vælg referencer, der kan kommunikere godt, og som du stadig er i kontakt med.

Undgå at medtage familie og venner på din referenceliste, ikke kun af etiske grunde, men også fordi de måske ikke er de bedste mennesker til at tale om din kvalitet af arbejdet.

Har jeg brug for et CV til et fastfoodjob?

Ja.

Fastfood tilhører fødevareindustrien. Selvom kvalifikationssæt og rekrutteringsstandarder kan være lidt lavere end andre fødevareservicevirksomheder, vil fastfoodchefer stadig bestemme den rigtige pasform til en jobansøger.

Er du klar til at oprette dit CV?

Otras plantillas 

[dgbm_blog_module posts_number=”3″ type=”3″ include_categories=”19″ show_excerpt=”off” show_categories=”off” show_author=”off” show_date=”off” show_pagination=”off” image_size=”default_image” image_margin=”||16px||false|false” content_margin=”||||false|false” _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default” title_line_height=”1.3em” global_colors_info=”{}” _i=”1″ _address=”1.2.0.1″ /]