Eksempel på CV for en restaurant manager

Måske har du besluttet, at det er på tide at kigge efter grønnere græsgange og bevæge dig op i din karriere inden for mad- og drikkevareindustrien. Eller måske er du lige flyttet til et nyt område, og du leder efter muligheder, der passer til din erhvervserfaring. Nu hvor du er godt rustet til at tage mere ansvar, er dit første skridt at forberede et meget velskrevet CV for en restaurant manager.

Nota media para esta plantilla

3.2
Rated 3.2 out of 5
De 11 reseñas

Uanset hvad din grund er, skal du forberede et professionelt CV og følgebrev, der passer til en restaurant manager. Derfor oprettede vi nogle eksempler på en restaurant managers CV, du kan kigge på.

I denne vejledning gennemgår vi hvert CV-afsnit, forklarer hvad vi skal sætte i dem, giver dig retningslinjer og hjælper dig med at sikre det restaurant manager job, du holder øje med.

Indholdsfortegnelse

Det generelle udseende

restaurant managers er typisk travle mennesker. Selv dedikerede ansættelsesledere er nødt til at gennemgå flere CV’er på en dag, nogle gange endda hundrede. Som sådan skal du skrive og formatere dit CV og følgebrev, der sikrer, at det er let at læse.

Så medmindre det er for en kreativ position, er det bedst at holde dit CV så klart og kortfattet. Undgå også at lægge irrelevante oplysninger. Sørg for, at dit CV er skræddersyet til den fødevareserviceposition, du ansøger om.

For eksempel, hvis den ledige stilling er for en restaurantchef, skal du fokusere din oplevelse på opgaver og præstationer, der er direkte relateret til styring af en uafhængig forretning. Men hvis du ansøger om hotelbaserede operationer, skal du ramme din historie, så den passer bedre til det ønskede job.

Endelig undgå tekst fra væg til væg og typografiske fejl . At have disse i dit CV kan signalere et dårligt øje for detaljer og hensyntagen til læseren. Selvom dette kan tilgives for førstegangsansøgere, er det ikke en god form for en kommende restaurantchef.

Typisk CV-format

Medmindre du ansøger om en stilling, der kræver kreativitet, er det bedst at holde fast ved rene og moderne CV-design. Mens du kan bruge en CV-bygherre, skal du vide, hvad ansættelsesledere og restaurantledelse forventer af dit restaurantchefs CV.

Dine personlige oplysninger

Dette bør være den første ting hvert CV, inklusive dit, skal indeholde. Det er her, du beskriver dit navn, kontaktnummer, e-mail og professionelle sociale medieprofil. Sørg for, at den opdateres, for hvis ledelsen ikke kan nå dig, vil de ikke gå langt for at kontakte dig.

I dag er det ikke længere et krav at tilføje et profilbillede til dit CV. Faktisk forventes det ikke engang. Men hvis du vælger at gøre det, skal du sikre dig, at du har et professionelt udført fotografi med korrekt belysning. Dit skøre sociale mediebillede ville ikke gøre det.

Sørg også for at have en professionel e-mail-adresse. Undgå at bruge personlige e-mails som redh0tfatb0y@gmail.com – det er bedst at holde sig til dit navn. Dette gælder også for din professionelle sociale medieprofil.

Den professionelle oversigt

Dette afsnit er det korte og søde i dit CV. Det skal opsummere dine evner og præstationer, så HR-medarbejdere vil være interesserede i din ansøgning. Dette afsnit skal højst være tre til fire linjer langt.

Derfor skal du prøve at pakke så mange oplysninger her, som du kan. Du behøver ikke bruge blomsteragtige ord og elegante sætningskonstruktioner. Fokuser på dine præstationer og vær specifik!

Her er et glimrende eksempel for restaurantledere, der ansøger i en restaurantkæde:

KORREKT

Erfaren restaurantchef med en dokumenteret track record, der arbejder med tre grene. 100% bestået sats i alle fødevaresikkerhedsrevisioner. 12/6% stigning i kundetilfredshed i alle tildelte forretninger. Ansvarlig for næsten nul omsætningshastighed for huspersonale og medarbejdere.

På den anden side, hvis du ser på en position i en hotelrestaurant, kan du ramme din oversigt på denne måde:

KORREKT

Erfaren restaurantchef med indgående kendskab til kundernes præferencer og gæstetilfredshed. Bevist track record med at opbygge højtydende teams med fremragende kundeservicefærdigheder og dybtgående forståelse af menupunkter, mens man holder driften på budgettet.

Oplev sager

I fødevareservicebranchen er erfaring sandsynligvis den mest afgørende måling for at blive ansat. Hvis du har arbejdet med succes i flere år med succes i en restaurant, er du mere tilbøjelig til at være ansat end en ny ansøger.

Når du noterer din arbejdshistorik i mad og drikke, er det bedst at arrangere dem kronologisk – startende med din seneste holdning. Også, hvis du arbejdede i andre brancher, der ikke er relateret til fødevareservice, er det bedst at lade dem ude.

Når du viser hver stilling, du tidligere har haft, skal du sørge for at medtage navnet og placeringen af ​​din restaurant, din ansættelsesperiode, dit ansvarsområde og de væsentlige resultater. Når du beskriver din oplevelse, skal du medtage nøgleord, der er på plads i jobbeskrivelsen.

Eksempel på CV for en restaurant manager

Dette gør din fil mere tiltalende for restaurantledelsen, da du specifikt inkluderer de færdigheder og erfaring, de ønsker. Vær også specifik. Det er nøglen til at imponere ansættelseslederen og lade dig sikre et interview i din valgte virksomhed.

For eksempel leder Herberry Farm Fresh Restaurant efter en restaurantchef med følgende ansvarsområder og kvalifikationer:

Ansvar

 • Sørg for glat for- og bagside af huset
 • Implementere et kontinuerligt træningsprogram for at forbedre medarbejdernes præstationer
 • Administrer lagerniveauer og sikre tilgængelighed af alle menupunkter 95% af tiden
 • Forbedre budget management på brancheniveau at minimere faste omkostninger
 • Sørg for overholdelse af alle lovgivningsmæssige krav
 • Oprethold positiv gæstoplevelse
 • Håndter gæsteklager
 • Konstant kommunikation med ledelsen for at opdatere filialens ydeevne

Kvalifikationer

 • Mindst fem års erfaring inden for fødevareindustrien
 • Mindst to års erfaring i en leder eller lederposition
 • Minimum af et gymnasium
 • Fremragende kommunikationsevner
 • Fremragende interpersonelle færdigheder
 • Kan arbejde i et tempofyldt miljø
 • Dybtgående kendskab til restaurantdrift, køkkensikkerhed og lovgivningsmæssige procedurer

I betragtning af disse krav skal du medtage nøgleudtryk og ord i din arbejdshistorik, så du passer godt til stillingen. Her er nogle eksempler på gode poster, der matcher ledige stillinger i Herberry manager:

Erhvervserfaring

The Boho Balcony Bar & Restaurant
København
Restaurant Manager | Marts 2018 – november 2020
○ Opdateret bagside af huschecklister for at forbedre køkkenets driftseffektivitet med 17%
○ Foreslog et medarbejderuddannelsesprogram for at øge kundetilfredsheden

 • Administrerede lagerniveauer gennem prognoser og just-in-time leverancer
 • Gik aldrig over budgettet i løbet af tiden som restaurantchef
 • Opbevarede tilladelser og lovkrav opdateret
 • Afleveret ugentlige, månedlige og årlige rapporter til ledelsen

Assistent Manager | Juli 2016 – Marts 2018

 • Oprettet og administreret skiftplaner
 • Behandlede kundeklager under skift
 • Forberedte operationelle procedurer

Harmony Tea House
Holbæk
Skift Manager | April 2015 – Juni 2016

 • Sikret problemfri drift af skiftet
 • Dækket af utilgængelige holdkammerater
 • Udarbejdet salgsrapport efter hver afslutning på skift
 • Ansvarlig for overvågning af servicekvalitet
 • Forberedte medarbejderes tidsregistrering hver anden uge

Seniorserver | November 2014 – April 2015

 • Serveret som øjeblikkelig assistent til skiftlederen
 • Ansvarlig for mødegæster og tildele servicepersonale i overensstemmelse hermed
 • Overvåget servicekvalitet i spisepladsen

Restaurant Server | Marts 2014 – November 2014

 • Sikrede 100% menutilgængelighed ved hvert bord
 • Hjalp med lagerbeholdning under lukkede skift

Baren på Golden Gate Hotel
Roskilde
Restaurant Server | November 2012 til februar 2014

 • Ansvarlig for madoplevelse
 • Tildelt månedens medarbejder tre gange
Vær opmærksom på, at jeg anbragte nøgleordene med fed skrift, så du kan se dem. Det er ikke nødvendigt at gøre det i dit aktuelle CV.

Angiv dine relevante færdigheder

At være restaurantchef kræver en bred vifte af evner . Nogle af disse er kommunikation, interpersonelle relationer, kundeservice, organisering, problemløsning, marketing, delegering og endda forretningskompetencer.

restaurant managers checking notes

Du skal bemærke, at det at køre en restaurant inkluderer alt – træne mennesker, beskæftige sig med kunder, finde ud af dine forsyninger, sørge for at du ikke løber tør for ingredienser og sørge for, at alle dine tilladelser, krav og certificeringer er i orden.

Som sådan kan du oprette en punktliste, der fokuserer på alle disse ting. Sørg for at liste dem ned i rækkefølge efter din styrke. På den måde kan du påpege din stærkeste kulør under dit interview. Igen skal du ikke medtage en evne, hvis det er irrelevant for jobbet og virksomheden.

Uddannelse og træning

Dette afsnit skal komme sekundært i forhold til din faktiske erfaring og iboende færdigheder. Selvom det kan være ideelt at have en universitetsgrad, er det ikke et krav for de fleste job i restaurantchefen. Så længe du har de krævede certificeringer, kan du overvejes til stillingen.

Faktisk siger Bureau of Labor Statistics, at den typiske grunduddannelse for fødevareservicechefer er et gymnasium eller tilsvarende. Så hvis du vil være restaurantchef, men ikke er færdig med college, er du stadig kvalificeret.

Prioriter relevante certificeringer frem for din universitetsgrad i dette afsnit. Hvis du har opnået Food Protection Manager-certificering eller modtaget en læreplads under kendte restauranter, skal du også medtage dem.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad skal en restaurantchef CV indeholde?

Den typiske restaurantchef CV indeholder fem sektioner – overskriften, det faglige resumé, din erhvervserfaring, relevante færdigheder og endelig din uddannelse og træning.

Sørg for at fokusere dit CV på din oplevelse som restaurantchef, da det er det, de fleste ledere ser på, når du ser på dit manager CV.

Hvad er en restaurantchefs pligter og ansvar?

Mens pligter og ansvarsområder for restaurantchef kan variere fra virksomhed til virksomhed, er dette nogle af de mest almindelige opgaver, som en restaurantchef forventes at udføre:

 • Ansæt, træne og administrere medarbejdere
 • Overvåge kontinuerlig levering af ingredienser, råmaterialer og udstyr
 • Overvåg driften af ​​køkkenet
 • Sørg for overholdelse af sundheds- og fødevaresikkerhedsstandarder
 • Administrer personalets tidsplan
 • Økonomisk styring
 • Delegere andre opgaver efter behov

Hvad er nogle ledelsesmæssige færdigheder til at sætte på et CV?

Som restaurantchef forventes det, at du har færdigheder, træning og erfaring. Mens hver person ville have forskellige baggrunde, og de falder generelt under disse:

 • Forretningsstyring
 • Kommunikation
 • Kundeservice
 • Ledelse
 • Organisation
 • Problemløsning

Du kan være mere specifik, når du noterer dine færdigheder, men sørg altid for, at de er relevante for det job, du ansøger om.

Få din oplevelse på tværs

Uanset om det er din første gang, du ansøger som restaurantchef, eller du har haft adskillige generaldirektørstillinger, skal du lægge en indsats i at skabe det perfekte CV og følgebrev. Uanset hvor god en restaurantchef du er, hvis du ikke kan kommunikere det, vil du ikke sikre dig et interview i din målposition.

For at hjælpe dig i din jobsøgning er du fri til at bruge restaurantchefens CV-eksempel og skabelon, vi har til rådighed for dig . Bare sørg for at læse gennem denne vejledning, så du ved, hvordan du tilpasser din leder CV til din evne, færdigheder og ønskede jobåbning.

Vi har også andre guider, der hjælper dig med din jobsøgning. Sørg for at tjekke dem ud!

Otras plantillas 

[dgbm_blog_module posts_number=”3″ type=”3″ include_categories=”19″ show_excerpt=”off” show_categories=”off” show_author=”off” show_date=”off” show_pagination=”off” image_size=”default_image” image_margin=”||16px||false|false” content_margin=”||||false|false” _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default” title_line_height=”1.3em” global_colors_info=”{}” _i=”1″ _address=”1.2.0.1″ /]