Eksempler på marketingchefers CV

Marketingchefer er de førende eksperter i at engagere sig med deres målgruppe med værktøjer som kreative kampagner, søgemaskineoptimering (SEO) og meget mere. Med det rigtige sæt af færdigheder og vores eksempler på tips og tip til genoptagelse af vores marketingchef nedenfor, er du på rette vej til at blive en succesfuld marketingchef.

Nota media para esta plantilla

3.5
Rated 3.5 out of 5
De 8 reseñas

Som professionel marketingchef er det sikkert at antage, at du er involveret i produktudvikling og distribution, oprettelse og implementering af markedsføringsstrategier, oprettelse af salgskopier, kontakt med virksomhedens interessenter, planlægning af begivenheder og styring af sociale medieaktiviteter.

At gøre produkter mere tiltalende er din specialitet. Vores firma er specialiseret i at sætte dine styrker og specialiteter i spidsen for dit CV på den mest omsættelige måde.

Vores mål er at give dig de bedste råd og eksempler på genoptagelse af marketingchef for at få dit CV til at se skarpt, direkte og effektivt ud.

Indholdsfortegnelse

Hvordan skriver jeg det bedste CV til Marketing Manager?

Business people meeting.

Business people meeting to discuss the situation on the market.

At skrive et godt marketing CV er meget lig marketingpraksis. Forestil dig dig selv som produktet, og dit CV er, hvordan du kommunikerer dine salgsargumenter til ansættelseslederen. Du er nødt til at præsentere dine færdigheder og oplevelser for at blive tiltalende og spændende for ansættelseslederen.

Faktisk er efterspørgslen efter marketingarbejde stigende. Dette skyldes delvist boom i den digitale marketing sektor. Virksomheder har brug for nye og indsigtsfulde marketingfolk nu mere end nogensinde.

Ifølge Bureau of Labor Statistics forventes marketinglederjobs at stige med 6 procent inden 2029. Dette er både godt og dårligt for en startmarkedsfører. Der vil være flere muligheder, men konkurrencen vil stige med den. For at kunne navigere gennem et stadigt skiftende jobmarked skal du begynde med at få din marketingchefs CV til at se så professionel ud som muligt.

En glimrende måde at måle, hvor god din ansøgning er, er ved at se, hvor godt dit CV-format og din oplevelsesafdeling kommunikerer dine nøglestyrker som marketingchef. Før du skriver dine oplevelser som marketingmedarbejder, er det afgørende at overveje, hvordan du starter din marketingchef-applikation.

Vælg mellem mål og resume

Det første skridt til ethvert CV er at finde ud af, hvordan det skal starte. Der er to muligheder: Du kan enten begynde med at angive dit primære mål som en marketing jobsøgende eller gå direkte i at opsummere dine tidligere arbejdsoplevelser.

Dette afsnit af CV’et går under navn, telefon og e-mail-adresse. For en mere detaljeret marketingchef CV-prøve, klik her .

En genoptagelse objektiv erklæring er normalt en eller to linjer lang, der taler om dine mål. Målet tjener til at lade dine arbejdsgivere forstå dine motivationer ved kortfattet at angive, hvilken stilling du leder efter. Mål har også tendens til at inkludere et par ord om dig selv. En objektiv erklæring ser sådan ud:

 “Motiveret, en hurtig lærer, der for nylig dimitterede med en grad i [___]; på udkig efter muligheder inden for [___] feltet, der giver mig mulighed for at udnytte mine [___] færdigheder.” 

Nye universitetsuddannede bruger normalt objektive udsagn for hurtigt at få en arbejdsgivers opmærksomhed. Denne metode er imidlertid blevet forældet i nyere tid og er ikke særlig effektiv til at få din applikations opmærksomhed.

På den anden side er et resumé, hvor du får vist din kreativitet, tidligere arbejdsresultater og marketingfærdigheder. En professionel oversigt, også kendt som en profil, skal præsentere dig i det bedste lys; det anbefales stærkt at bruge stemningsfulde nøgleord til at forklare dine kvalifikationer til rollen. Denne del af CV’en giver dig mulighed for at forklare, hvorfor du fortjener stillingen i stedet for blot at angive dit mål.

Et resumé er din elevatorplads til fremtidige arbejdsgivere, der fortæller dem, hvorfor du er den bedste kandidat for deres virksomhed. Der er et par punkter at overveje, når du skriver et godt resumé:

 • Hvorfor er jeg kvalificeret til den valgte stilling?
 • Hvordan kan mine oplevelser, uddannelse og færdigheder være nyttige for den nye rolle?
 • Hvordan har jeg brugt min viden og færdigheder i mit tidligere arbejde?

Besvarelse af disse tre spørgsmål i dit resumé får det afsnit af dit CV til at se meget professionelt og effektivt ud. Se de professionelle oversigtseksempler nedenfor for bedre at forstå, hvad der består af et stærkt marketingchef-resume.

Eksempel på resumé af marketingchef

Effektiv oversigt
“En talentfuld marketingchef med fem års erfaring med styring af flere indholdsorienterede grupper. Mens man styrede et team på 5 personer, øgede overskuddet med 64% for en online forretningsorganisation gennem flere tre måneders indholdsmarketingkampagner. Senere overtog han en ledende stilling i en B2C-centreret gruppe på ti personer, forbedrede deres CMS og hjalp med at øge effektiviteten af ​​kundengagement med 45%, samtidig med at medarbejderomsætningen reduceredes fra 25% til 0% i hovedåret.

Eksemplet ovenfor viser den “rigtige” måde at skrive en professionel profil til dit CV på. Resuméet passer ind i en masse information og viser en kombination af forskellige styrker, der er anført nedenfor:

 • Ved at tale om dine erfaringer med at arbejde med indholdsmarkedsføring fortæller resuméet ansættelseslederen, at du er en erfaren professionel, der tidligere har gjort et omfattende arbejde på marken.
 • Resuméet viser, at du er en person, der har kendskab til forretningsdata og er interesseret i værdibyggelse. Ved at vise, hvordan du påvirkede de numeriske og statistiske værdier inden for virksomheden, samt at være en del af marketingkampagner, kan arbejdsgiveren udlede, at du har stærke ledelsesevner.
 • Sidst men ikke mindst præsenterer resuméet direkte og forståelig information, der skaber værdi for dig som en håbende Marketing Manager. Den kortfattede, informationsfyldte præsentation viser, at du får tingene gjort.
Svag oversigt

At skrive en “Dårlig” profiloversigt ville grundlæggende betyde at skrive noget modsat af eksemplet vist ovenfor. Her kan du se et svagt og ineffektivt fagligt resume:

“Dygtig og talentfuld Marketing Manager med viden om at styre grupper i et udvalg af promoverende regioner. Med min række af tidligere erfaringer søger jeg efter en bred vifte af friheder til at lede reklamevirksomheder og grupper.”

Resumeet har mange fejl, lad os diskutere hvilke nøglepunkter, vi kan tage væk fra dette:

 • Den første regel for at skrive et godt resumé er, at du aldrig skriver det i første person, aldrig bruger “jeg”, mens du skriver en arbejdsprofil.
 • En anden stor ulempe er, hvor lidt resuméet virkelig siger om personen. Ord som “fremme regioner” såvel som “ventures og grupper” siger ikke noget værd; i stedet forvirrer de læseren. I stedet for at give værdifuld information rejser tvetydige ord flere spørgsmål om din erhvervserfaring.
 • Manglen på detaljer i profilen får en potentiel arbejdsgiver til at tro, at resuméet blev kopieret fra en eller anden form for skabelon. Hvis det, du siger, ikke specifikt beskriver din erhvervserfaring og dine færdigheder, skal du overhovedet ikke medtage det i din professionelle oversigt.
Efter at have taget sig af dine CV’s professionelle oversigtsafdeling, er det tid til at uddybe hoveddelen af ​​din ansøgning – oplevelsesafsnittet.

Hvordan skriver jeg erfaringsafsnittet i CVet?

At lægge dine tidligere arbejdsoplevelser ud på en professionel og forståelig måde er en fantastisk måde at få arbejdsgivernes opmærksomhed på. Dette trin er afgørende for enhver form for CV og karriere.

Når du ser dit CV, bruger rekrutterere et søgeordssporingssystem kaldet Applicant Track System eller ATS . Dette program filtrerer applikationer ud, der ikke har nok nøgleord i teksten.

I gennemsnit ser arbejdsgivere kun dit CV i ca. 6 sekunder, efter at din ansøgning har bestået ATS-kontrollen. Det er vigtigt at forstå, at et resumé skal have materiale, der er både kortfattet og nøjagtigt og visuelt let at læse. Du har trods alt kun 6 sekunder til at få ansættelseslederens opmærksomhed.

En effektiv måde at formatere en marketingchefs CV på er at skrive dine arbejdsoplevelser i omvendt-kronologisk rækkefølge.

Du skriver om, hvor du arbejdede, og hvad dit arbejde indebar fra det tidligste marketingrelaterede job, du har haft til det seneste. Dette er en god måde at få et opkald tilbage fra dit drømmejob.

Her er et pro tip, at tilføje et effektivt format og en CV-skabelon til din ansøgning er en glimrende måde at vise dine tidligere resultater og relevant arbejdserfaring på.

For flere formateringsideer, en marketingchef-genoptagelseseksempel og en tilpasset CV-skabelon kan du bruge til dit CV gå til https://cv-skabelon.com/cv-skabeloner/.

Eksempler på marketingchefens CV

Lad os være ærlige; det betyder ikke noget, hvor god og gribende dit CV-resumé og din færdighedsafdeling er, hvis oplevelsesafsnittet ikke er på niveau. Afsnittet om erhvervserfaring er den vigtigste, mest afgørende del af din ansøgning. Det er her, du kommunikerer din reelle værdi som marketingchef til læseren.

Nedenfor kan du se en effektiv beskrivelse af, hvordan arbejdserfaring skal skrives:

KORREKT

ERFARING
Product Marketing Manager
GeoDome Industries
06/2015 – 11/2018
New York, New York

● Anvendt naturlig SEO-kampagnestrategi for en gruppe på 10 personer, hvilket øger den samlede websitetrafik med 145% på 6 måneder samt forbedrer konverteringsfrekvensen med 55%.
● Implementerede initiativer, for eksempel rapporter om markedsføringsresultater, nye scoringsprocedurer, der viser en stigning på 20% i output for reklameudførelse til ledere på under 6 måneder.
● Brugt Google Analytics til at indsamle og spore metrics på hjemmesiden. Udviklet en ny formelbaseret Excel-fil til organisering af afvisningsprocent og gennemsnitlig sessionstid.

Her kan vi se, at ansøgeren er en succesfuld marketingchef. Kuglepunkterne præsenterer en skarp repræsentation af personens oplevelse. Vi kan se, at ansøgeren er en god marketingmand på grund af den værdi, han skabte ved sit tidligere job. Dette forstærkes yderligere af de markedsføringsmålinger, der vises på tværs af punkterne, samt præstationer som forbedring af brandbevidsthed; ansøgeren viser værdi ved at berøre nøglepunkter og beskriver joberfaringen som professionel.

Nogle gange kan det være skræmmende at beskrive din arbejdsoplevelse; vi har alle været der. Alligevel skal du sikre dig, at dit arbejde beskrives fuldt ud og på en forståelig måde. Prøv at holde alt kort, men hold de vigtige dele, så dine oplevelser ikke virker vage. Her er et eksempel på, hvordan du IKKE skal beskrive din tidligere erhvervserfaring.

UKORREKT
ERFARING
Marketingchef
GeoDome Industries
06/2015 – 11/2018
New York, New York

● Administreret et team med flere personer for at øge trafikken på webstedet.
● Udviklet en ny onboarding-teknik, der resulterede i øget markedsføringsydelse.
● Brugte Google Analytics til dataindsamling.

Der er meget lidt at fortsætte her; læseren vil ikke være i stand til at danne nogen konklusion eller interesse ved at læse en så tvetydig jobbeskrivelse. Efterlad aldrig din jobbeskrivelse for vag til at forstå, og sørg for at medtage vigtige målinger.

Fremhæv dine marketingfærdigheder

marketingchefers CV

Det er vigtigt at forstå, at du også skal promovere dig selv, mens du skriver om dine tidligere arbejdsoplevelser. Dette kan gøres ved at angive numeriske og statistiske eksempler på dine præstationer og forklare, hvordan dit arbejde påvirkede din arbejdsgiver og jævnaldrende. Som en ambitiøs marketingchef er det afgørende at vide, hvordan man med succes præsenterer og markedsfører dit tidligere relevante arbejde .

Et pro tip til at skrive dit CV, ikke bare beskrive din arbejdsproces. Forklar, hvordan dit arbejde skabte mere værdi og fortjeneste for virksomheden. Beskriv, hvordan dine tjenester øgede fortjenesten eller implementerede en logistisk forbedring inden i organisationen. Dette vil yderligere fremhæve dine færdigheder som marketingmedarbejder.

Da markedsføring er tæt knyttet til salg, kan et godt eksempel være følgende:

“Assisterede kunder … øger det månedlige bruttosalg fra $ 10.000 til $ 20.000 på fem måneder.”

Inkluder marketingcertificeringer i dit CV

Nogle gange vil arbejdsgiveren bede om en færdighedssæt, der ikke er fuldt dækket i din arbejdsoplevelsesafdeling. En god måde at omgå denne slags anmodninger på relativt kort tid er ved at få en certificering for den specifikke færdighed.

Her er de 5 bedste Marketing Manager-certifikater :

 • Google Analytics
 • Google Ads
 • Facebook-annoncering
 • Bing Ads-godkendt professionel certificering
 • YouTube-certificering

Nøgleudtag til oprettelse af et anstændigt CV til CV

Ved slutningen af ​​dagen er nøglepunkterne for oprettelse af et effektivt Marketing Manager-CV som følger:

 • Design dit CV specifikt til det job, du ansøger om.
 • Din professionelle oversigt skal fremvise dine styrker og jobmæssige færdigheder på en kortfattet måde.
 • Demonstrerer værdi ved at røre ved nøglepunkter og præstationer fra dit tidligere arbejde samt medtagelse af målinger.
 • Skriv dine arbejdsoplevelser i omvendt-kronologisk rækkefølge.
 • Præsenter dine færdigheder og oplevelser på en tiltalende og overbevisende måde – markedsfør dig selv.
 • Brug certifikater til at øge effektiviteten af ​​din applikation.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvordan beskrives marketingoplevelse på et CV?

Prøv at medtage vigtige numeriske detaljer og resultater fra dine tidligere job. Byg værdi ved at angive, hvordan virksomheden har forbedret sig gennem din marketing- og ledelsesindsats – nævn interessante projekter, du har været involveret i. For at få bedre læsbarhed skal du skrive oplevelserne i kronologisk rækkefølge samt bruge vores eksempler på CV til passende formatering .

 • Hvad er den gennemsnitlige marketinglederløn?

Ifølge Bureau of Labor Statistics var den gennemsnitlige årsløn for marketingchefer fra maj 2020 $ 142.170.

 • Hvad er et godt mål for et marketing CV?

Et mål tjener til at lade dine arbejdsgivere forstå dine motivationer til at forfølge en marketingkarriere ved kortfattet at angive, hvilken stilling du leder efter. Mål har også tendens til at inkludere et par ord om dig selv.

Otras plantillas 

[dgbm_blog_module posts_number=”3″ type=”3″ include_categories=”19″ show_excerpt=”off” show_categories=”off” show_author=”off” show_date=”off” show_pagination=”off” image_size=”default_image” image_margin=”||16px||false|false” content_margin=”||||false|false” _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default” title_line_height=”1.3em” global_colors_info=”{}” _i=”1″ _address=”1.2.0.1″ /]