Eksempler på CV for forretningsanalytikere

Som forretningsanalytiker er du en professionel, der hjælper virksomheder med at øge deres fortjeneste og vækstrater. Du ved, hvordan du præsenterer dine analytiske fund for dine kolleger præcist og arbejder med forskellige typer data.

Nota media para esta plantilla

5.0
Rated 5 out of 5
De 1 reseñas

Selvom stillingens forretningskrav involverer forskellige færdigheder, er det muligvis ikke en af ​​dem at skrive et godt forretningsanalytiker CV. Heldigvis er der ingen grund til at bekymre sig. Vores team er her for at hjælpe dig gennem processen med at skrive et succesfuldt forretningsanalytiker CV.

Vores artikel lærer dig, hvordan du opretter et effektivt følgebrev ved hjælp af vores forretningsanalytiske eksempler . Vi garanterer, at vores tip og eksempler giver dig flere interviews.

Vores mission er at hjælpe potentielle arbejdsgivere med at se den værdi, du kan tilføje til deres virksomhed.

Indholdsfortegnelse

Hvad skal man medtage i et CV for en forretningsanalytiker?

De fleste af os var alle nødt til at gennemgå jobansøgningsprocessen mindst en gang i vores karriere. Det kan virke ret udfordrende i starten, men der er måder, du kan fremskynde processen på. Heldigvis er vores forretningsanalytiker CV-eksempel her for at hjælpe.

Som forretningsanalytiker forstår jeg det store udvalg af ansvar, der er involveret i denne type arbejde. Du prøver muligvis at oprette excel-datavisualiseringer den ene dag og organisere datasæt i SQL den næste. Det kan være vanskeligt at indeholde alle dine relevante oplevelser på et ark papir med så meget at ske. Du skal vise virksomheden, at du kan have en betydelig indflydelse på deres vækst.

At vide, hvordan man skriver et vellykket, omfattende CV er den bedste måde at tiltrække fremtidige arbejdsgivere og skabe interesse for dine færdigheder. Dette gælder for både entry-level og senior forretningsanalytikerstillinger.

Din ansøgning skal være stærkt formateret; det har brug for uddannelses-, resumé- og oplevelsesafsnit og skal fremvise dine færdigheder. Der er mange elementer at overveje, når du skriver et forretningsanalytiker CV.

Et godt CV får dig til at ansættes meget hurtigere og øger chancerne for at få et jobtilbud fra disse drømme forretningsanalytiker job.

Her er de tre hovedfaktorer, du skal overveje for at få din forretningsanalytiker til at skille sig ud igen:

 • Du skal beskrive dine færdigheder og præstationer ved hjælp af en jobformular. Virksomheder bruger automatiserede søgeordsfiltre til hurtigt at sortere ansøgere. Et populært firma kan modtage hundredvis af ansøgninger hver dag. For at gøre processen mere effektiv bruger HR-afdelinger programmer, der finder genoptagelser med de mest matchende søgeord.
 • Det er vigtigt at formatere dit CV. Organisering af din ansøgning i sektioner vil gøre den mere forståelig, let at læse og se mere professionel ud. Prøv at opbevare alle oplysningerne på en side; det er bedre at holde teksten informativ og kort.
 • Skab interesse ved effektivt at beskrive dine tidligere arbejdsoplevelser. Fortæl læseren, hvordan du gav din tidligere arbejdsgiver fordel af det ansvar, du var nødt til at påtage dig. Få ansættelseslederen til at se din værdi ud fra dine oplevelser.

Resume af forretningsanalytiker CV

Virksomheder modtager mange CV’er fra folk, der forsøger at besætte ledige forretningsanalytikerstillinger. Vi kan antage, at ansættelsesledere ikke læser hvert CV grundigt. Ifølge en ny undersøgelse bruger rekrutterere kun 6 sekunder på hvert CV.

Et pro tip til at præsentere dig hurtigt og effektivt for læseren er ved at skrive et indledende afsnit, også kendt som et resumé.

Dette afsnit kommer oven på dit CV under dine kontaktoplysninger og kan kun vare et par sætninger.

Du skal præsentere dine færdigheder og præstationer, mens du viser den værdi, du kan give virksomheden. Forestil dig, at du laver en salgspitch.

Et resuméafsnit er afgørende for din forretningsanalytiker CV, da det kan have en stærk positiv effekt på rekrutterernes interesse og beslutning om at ansætte dig. Prøv også at passe ind i dit karrieremål.

Effektiv resumeeksempel

KORREKT

Resumé

Forretningssystemanalytiker med fem års erfaring inden for bank- og informationsteknologisektoren. De mest bemærkelsesværdige resultater inkluderer øget årlig kreditkortkampagneindtægt med 15% ved optimering af SQL-klientdatabaser. Har en Data Analytics BA, vil implementere mine analytiske færdigheder for at forbedre forretningen i People’s Bank.

Dette er et solidt resume af en forretningsanalytiker. Den præsenterer dine tidligere præstationer og metrics, der viser, hvordan du har haft gavn af det firma, du tidligere har arbejdet for. Resuméet nævner involvering i projektteam ved at deltage i forretningsoptimeringsprojekter.

Derudover berører det kort din uddannelse og mål for ansøgning til banken. Jo mere omfattende og kort dit åbningsafsnit vil være, jo mere effektiv vil det komme på tværs.

At skrive en professionel oversigt kan være vanskelig, sørg for ikke at gøre det for kort eller tvetydigt.

Eksempel på svagt resume

UKORREKT

Resumé

Forretningsdataanalytiker med mange års erfaring i at analysere forretningsudførelse af virksomheden og udvikle strategier for at spare penge på aktiver.

Dette er et eksempel på et resumé af en svag forretningsanalytiker. Der findes ikke noget stof eller værdifulde oplysninger her. En ansættelsesleder ville ikke være i stand til at forstå, hvor du arbejder, eller hvad der var specifikke for forretningsanalytikerrollen. Resumeet siger ikke meget, og det er for tvetydigt.

Sørg altid for, at din professionelle oversigt giver mening og skaber et indsigtsfuldt og omfattende billede af dig som forretningsanalytiker.

forretningsanalytikere

Afdeling for erhvervserfaring i CV’en for forretningsanalytikere

Nu hvor du er færdig med det professionelle resume, er det tid til at begynde at håndtere den mest kritiske del af dit CV – oplevelsesafsnittet. Det er her, du beskriver dine tidligere relevante arbejdsoplevelser og præstationer på en detaljeret og forståelig måde.

Erfaringsafsnittet er, hvor en ansættelsesleder kan finde ud af mere om dig og din berettigelse til stillingen. Selv en CV-startanalytiker har behov for en klar og gribende oplevelsesafdeling.

Hvis du starter som forretningsanalytiker og aldrig har udfyldt den rolle, skal du ikke bekymre dig; du kan medtage tidligere arbejdsoplevelser fra forskellige job. Du kan vise, hvordan de færdigheder, du har lært og brugt fra tidligere job, er relevante.

For eksempel, hvis du tidligere har arbejdet som revisor, kan du tale om at bruge cross-over-færdigheder, der er nødvendige i begge arbejdslinjer. Begge job krævede, at du var analytisk og brugte dataorganisatorisk viden.

Tjek vores forretningsanalytiske CV-skabeloner samt følgebrevskabelon for bedre at forstå den nødvendige formatering.

Heldigvis er vi her for at hjælpe dig med at skrive og formatere den bedste oplevelsesafdeling ved at følge disse tip:

Find balancen mellem lægmænds vilkår og branchejargon

Det er udfordrende at skrive et CV, der perfekt beskriver dine arbejdsoplevelser. Det er dog afgørende at få din pointe frem, når det kommer til dette afsnit af din ansøgning.

Du skal være i stand til at bruge almindelige ord sammen med forretningsterminologi med succes. En ligetil, men alligevel omfattende blanding af forskellige forretningsrelaterede søgeord, kan straks fange en rekrutterers øje. Men gå ikke overbord med slangen.

Et pro tip er at undersøge forretningsanalytikeren såvel som de virksomheder, du ansøger til, før du skriver oplevelsesafsnittet ud. Forståelse af jargon og forretningsspecifikke søgeord kan adskille dig fra konkurrencen.

Nogle virksomheder bruger ordscanningsprogrammer til nøgleord; andre HR-afdelinger læser muligvis gennem applikationer hver dag. Sørg for, at dine oplevelser er sammenhængende og nemme at læse, mens du inkluderer branchespecifikke vilkår undervejs.

Vis din alsidighed og færdigheder

Arbejdet med en forretningsanalytiker eller konsulent indebærer en lang række ansvarsområder. Forretningsanalytikerens arbejdsopgaver er forskellige for hver virksomhed og arbejdssektor.

En finansiel forretningskonsulent vil have et andet sæt ansvarsområder end et, der arbejder i sundhedssektoren. Dette bør ikke forhindre dig i at forsøge at forgrene dig i forskellige brancher.

Som forretningsanalytiker kan de færdigheder, du tilegner dig i en stilling, stadig være nyttige i en anden virksomhed, der driver en anden type forretning. IT-forretningsanalytikere har betydelige cross-over-færdigheder, der kan bruges i detailsektoren.

Du skal præsentere færdigheder og viden, der kan oversættes til forskellige forretningsanalytikerroller. Her er nogle færdigheder, som enhver levedygtig virksomhed vil bemærke:

 • Statistisk og forudsigelig analyse
 • Oprettelse af detaljerede rapporter, der skitserer virksomhedens nuværende præstation, mål, ressourcer og performance huller
 • Analyse af markedstendenser og afdækning af muligheder for vækst
 • Opbygning af statistiske datavisualiseringer gennem virksomhedsdata
 • Forretningsanalyse

Demonstrer værdi

Når det kommer til rollen som en forretningsanalytiker, kan det være udfordrende at beskrive din forretningsanalytikeroplevelse og rolle inden for få sætninger. Derfor skal du være fokuseret på at vise dine præstationer i din oplevelsesafdeling, verbalt og numerisk.

Virksomheden er på udkig efter en kandidat, der vil gavne dem og have en positiv effekt på forretningsøkonomien og effektiviteten. Du kan skabe værdi for dig selv ved at vise resultater. Tjek vores CV-skabelon for flere CV-prøver.

Her er et par eksempler på tidligere resultater, som du kan vise rekruttereren:

 • Forøg nettosalget til marketingkampagner med feriekreditkort med 15%
 • Fald i refusioner med kundebutik med 10%
 • Optimeret klientdatabase via SQL-scripts
 • Øget effektivitet af teamets forretningsproces gennem implementering af optimeringsstrategi

Effektiv forretningsanalytiker genoptage erfaringseksempel

Som vi ved, er oplevelsesafsnittet den mest afgørende del af CV’et. Det er nødvendigt at videresende dine erfaringer og resultater fra tidligere ansættelse med succes.

En glimrende måde at skrive en vellykket oplevelsesafdeling på er ved at bruge nøgleord med en lille smule forretningsjargon, der viser dine færdigheder og præstationer samt demonstrerer din værdi som medarbejder.

Her er et eksempel på en effektiv forretningserfaringserfaring:

ERFARING
Business analytiker
Folkets Bank
06/2015 – 11/2018
New York, New York

 • Forbedret dataindsamlingsproces for virksomheders SQL-database, hvilket øger analyseteamets effektivitet med 15% og mindsker katalogiseringsfejl.
 • Forbedret Internetbanking-kundeportal – stigende nye brugere med 12%.
 • Gennemførte et Excel-database organisationsprojekt for marketingafdelingen. Øget forventet visering af kreditkortaktivering med 7% til marketingkampagne.

Eksempel på oplevelse af svag forretningsanalytiker

Når du retter op på oplevelsesafsnittet for en applikation, er det fuldstændigt muligt at give for lidt information. Du skal sørge for, at din skrivning er ligetil og forklarer dine tidligere arbejde og forretningsprocesser på en markedsførbar måde.

Her er et eksempel på, hvordan du ikke skriver om din tidligere joberfaring:

ERFARING
Business analytiker

 • Folkets Bank
  06/2015 – 11/2018
  New York, New York
 • Forbedret virksomhedsdatabasedataindsamlingsproces og andre forretningsprocesser.
 • Forbedret internetbankportal.
 • Øget kreditkortbrug gennem virksomhedens marketingkampagne.

Sådan skriver du uddannelsesafsnittet

En uddannelsesafdeling er en effektiv måde at hæve dine kvalifikationer på i ansættelsens øjne. Oven på oplevelsesafsnittet kan en beskrivelse af din jobrelaterede uddannelse og klasser øge en ansættelseslederes interesse i dit CV.

Hvis du har en ledende stilling og allerede har et par års erfaring, skal du holde din uddannelsesafdeling meget kort. Hvis du er en forretningsanalytiker på niveau, skal du medtage relevante klasser, du tog i skolen, der gør dig kvalificeret til rollen.

Eksempler på uddannelsessektioner

Dette er et eksempel på, hvordan en begynderansøgers uddannelsessektion skal se ud.
Uddannelse

Bachelor of Arts i økonomi
St. Olafs Universitet
2015 – 2019

Relevante kurser: Grundlæggende regnskab og økonomi, analyse og styring af information, økonometri, empirisk mikroøkonomi, makroøkonomi, mikroøkonomi / spilteori, international økonomi og udviklingsøkonomi

GPA: 3,78

Det er vigtigt at bemærke, at erfarne ansøgere til forretningsanalytikere ikke behøver at medtage relevante kurser. Angiv navnet på din skole, den grad du tjente og din hovedfag.

Sæt dine bedste færdigheder på et forretningsanalytiker CV

Generelt, mens rækkevidden af ​​ansvarsområder kan variere på tværs af forskellige virksomheder, forbliver en forretningsanalytikers færdighedssæt ens. Som analytiker har du brug for at vide, hvordan man arbejder med store datasæt og organiserer dem gennem datakæmpeprogrammer.

Rapporteringsværktøjerne, som en forretningsanalytiker har brug for i dag, er velkendte. Dataanalytikerprogrammer som SQL, Excel og Power BI bør være en del af dit færdighedsarsenal, fordi denne viden kræves over hele linjen i erhvervet.

Ud over din viden om relaterede programmer skal du også passe ind i viden om statistisk analyse.

Her er en liste over færdigheder, som du bør medtage i en forretningsanalytiker CV:

 • SQL (MySQL, PostgreSQL, SQLite, SQL Server)
 • Microsoft Excel
 • Powerpoint, Google Slides
 • Tableau, Power BI
 • R, Python
 • Lineær regressionsanalyse, A / B-test
 • Førende forretningsteams

Yderligere tip til oprettelse af et perfekt CV til forretningsanalytikere

Nu hvor du har et fuldt udbygget CV klar, er det tid til at begynde at ansøge om forskellige stillinger. Men hvis du overvejer at tage din ansøgningsproces til det næste niveau, skal du få nogle certificeringer.

Selvom certificeringer koster penge, kan du parre dem med dit CV. Dette vil sende en stærk besked til rekruttereren om, at du kender forretningsreglerne.

Certificeringer hjælper dig med at komme hurtigere til dit drømmejob. Her er vores liste over nyttige forretningsanalytiske certificeringer:

 • Certificeret Java SE8 programmør
 • Certificate of Capability in Business Analysis (CCBA)
 • Professionel inden for forretningsanalyse (PMI-PBA)
 • Certificeret forretningsanalyseprofessionel (CBAP)

Vigtigste takeaways

 • Forretningsanalytikere skal have en bred vifte af færdigheder og viden, så vær ikke bange for at medtage mange relaterede færdigheder i dit CV.
 • Selv hvis du starter, skal du medtage din erhvervserfaring fra andre typer job, hvor du var nødt til at bruge analyser.
 • Forklar, hvordan dine præstationer gavner din tidligere arbejdsgiver; dette vil skabe interesse for dit CV, og hyppigheden af ​​jobtilbud vil stige.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvor lang tid skal en forretningsanalytiker genoptage?

Du skal holde formatet indeholdt på en side. Hvis det er længere end en side, vil ansættelseslederen sandsynligvis kun skumme det, hvilket reducerer dine chancer for at blive ansat til dit drømmejob. Tjek vores forretningsanalytiker CV-prøve.

 • Bør jeg medtage projekter i en CV for forretningsanalytikere?

Ja, din projektbeskrivelse skal medtages i oplevelsesafsnittet i dit CV. Forklar dit engagement i projektet, og hvad du opnåede i et punkt. Se vores eksempler på vores CV for forretningsanalytiker .

 • Hvad søger ansættelsesledere i en forretningsanalytiker CV?

Mange ansættelsesledere bruger ordscanningsprogrammer. Du skal medtage nøgleord og forretningsrelateret terminologi for at fange rekrutterernes øje. Sørg for ikke at overforbruge denne type sprog i din forretningsanalytiker CV. Se flere eksempler i vores prøve CV.

Otras plantillas 

[dgbm_blog_module posts_number=”3″ type=”3″ include_categories=”19″ show_excerpt=”off” show_categories=”off” show_author=”off” show_date=”off” show_pagination=”off” image_size=”default_image” image_margin=”||16px||false|false” content_margin=”||||false|false” _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default” title_line_height=”1.3em” global_colors_info=”{}” _i=”1″ _address=”1.2.0.1″ /]