Forretningschef CV Eksempler

En stilling som forretningschef har varierende ansvarsomr[der som formulering og implementering af forretningsstrategier, tilsyn med forretningsdrift og vurdering af virksomhedens overordnede mål for at sikre, at virksomhedens success.

Nota media para esta plantilla

5.0
Rated 5 out of 5
De 1 reseñas

Forretningchefer kan undertiden være forpligtet til at påtage sig flere roller afhængigt af virksomhedens størrelse og industri. Forretningschefer kommer i flere udgaver, f.eks. senior konsulent, forretningsudvikler, strategisk leder m.m. Uanset aliaset, kræver rollen en bred vifte kompetencer. Derfor er du nødt til at have et imponerende CV til stillingen som forretningschef, for at få et job inden for forretningsadministration. Det er altid bedst at vise arbejdsgiveren, at du har de forretningsmæssige kompetencer, som de leder efter i den ideelle kandidat.

En forretningschef skal demonstrere stærke interpersonelle kompetencer, dataanalytiske kompetencer samt evnen til at løse problemer effektivt. Da du som øverste chef har det overordnede ansvar for al drift, skal du besidde den fremragende forretningsindsigt, der kan lede en virksomhed til success.

Det første du skal gøre for at sikre drømmejobbet indenfor forretningsledelse er at sikre dig et professionelt CV, der skiller sig ud og griber arbejdsgiverens opmærksomhed. Lad os se på nogle af de tips, du kan bruge til at udforme et forretningschef CV, der kan føre til drømmejobbet.

Indholdsfortegnelse

Hvad bør inkluderes i en forretningsleders CV

Forretningschef CV Eksempler

Det er ikke altid en nem opgave at skrive et CV til høje stillinger som forretningschef eller leder. Det kan være nødvendigt at studere eksempler på gode CV´er, som kan guide dig til, hvad du bør inkludere i dit eget CV. Hvis du føler dig lidt på bar bund, er det en god idé at se vores eksempler på forretningsleder CV.

Men hvilke sektioner bør medtages i CV´et for at det virker omfattende nok og fuldkomment?

 • Sidehoved

Øverst på siden skriver du dit fulde navn og dine opdaterede kontaktoplysninger.

 • Resumé

Et resumé opsummerer dine karrieremål og præstationer eller kompetencer i et par sætninger for at overbevise arbejdsgiveren om, at resten af dit CV er værd at læse.

 • Erhvervserfaringsafsnit

Du bør angive al din relevante arbejdshistorik i dette afsnit.

 • Uddannelsesafsnit

Hvis du har en bachelorgrad i forretningsadministration eller andre uddannelsesmæssige kvalifikationer, er det her, det placeres i dit CV.

 • Kompetenceafsnit

I en stilling som forretningsleder får du brug for mange kvalifikationer og kompetencer. Anfør de mest relevante færdigheder du besidder i dette afsnit.

 • Yderligere sektioner

Andre mulige sektioner inkluderer certificeringer, priser eller frivillige erfaringer, der er relevante for jobbet. Disse er vigtige i ethvert forretningschef CV, da de adskiller dig fra alle andre jobsøgende.

Start med at udvælge det bedste format til dit forretningschef CV

Du har muligvis de bedste kvalifikationer inden for forretningsadministration men går glip af masser af gode muligheder, hvis du bruger det forkerte CV-format. Det korrekte CV-format kan give dig mulighed for at præsentere dine erhvervserfaringer og kompetencer på en måde, som fanger en potentiel arbejdsgivers opmærksomhed.

Nogle af de formater, du bør overveje til dit forretningschef CV, inkluderer:

 • Omvendt kronologisk CV-format

Det omvendte kronologiske format giver dig mulighed for at vise din erhvervserfaring og professionelle resultater som det første. Du angiver dit seneste job øverst, og derefter følger de tidligere job. De fleste arbejdsgivere foretrækker dette format, fordi det er let at scanne på ATS-systemer (Applicant Tracking Systems). Det er også perfekt til kandidater med meget erfaring.

Dette format arrangerer din erhvervserfaring, så det går øverst efter sidehovedet, hvor de finder dine kontaktoplysninger. Uddannelsesafsnittet placeres under erhvervserfaring, og derefter kommer afsnittet med dine relevante kompetencer.

 • Funktionelt CV

Det funktionelle CV, også kaldet kompetence-baseret CV, fokuserer på dine færdigheder frem for din erhvervserfaring. Hvis du skifter karriere eller prøver at lande dit første job som forretningschef, vil dette format have den bedste virkning.

Dine kompetencer placeres øverst i dit CV efter resuméet, efterfulgt af uddannelsessektionen. Arbejdserfaringen kommer sidst i dette format, fordi det ikke er det vi vil have arbejdsgiveren til at fokusere på.

 • Kombinationsformat

Kombinationsformattet, eller hybrid-CV’et, implementerer de bedste funktioner fra det omvendte kronologiske og funktionelle CV. Det fremhæver din erhvervserfaring og dine kompetencer og fungerer bedst for personer med meget erfaring.

Kompetencerne placeres lige efter resuméet i dette format. Derefter kommer erhvervserfaring, efterfulgt af udannelseshistorik.

Resumé i forretningschef CV´et

Et resumé i et CV til forretningsledelse fungerer som et salespitch og bør lokke arbejdsgiveren om at læse resten af ​​dit CV. Det er altid bedst at bruge handlingsord i dit CV-resume og understrege dine professionelle præstationer for at imponere din potentielle arbejdsgiver. Det er også bedre at kvantificere dine rsultater for at vise arbejdsgiveren den værdi, du kan tilbringe stillingen og virksomheden.

Hvis du ikke har erfaring som forretningsleder eller chef, er resuméet essentielt. Berør de overførbare kompetencer, du har fra tidligere jobs, og vis arbejdsgiveren hvordan dine karrieremål stemmer overens med virksomhedens mål.

Professionelle Resumé Eksempler

KORREKT
Dygtig forretningsanalytiker med MBA og specialisering i forretningsadministration. Stærke evner inden for forretningskoncepter, finansiel planlægning og organisatorisk strategisk planlægning. Opnået succes over konkurrenter gennem enestående kendskab til forretningsstrategier og teorier om operationel ekspertise. Evne til at analysere forretningsdriften for at give ledelsen løsninger til at forbedre omsætningsvæksten, hvilket førte til en stigning på 22 procent.

Erhvervserfaring i Resumé i forretningschef CV

Der er mange faktorer, du bør overveje, før du angiver din arbejdshistorik. Virksomhedsledere skal vise deres evne til at udnytte forretningsmuligheder og tilbyde ufejlbar kundeservice.

De forhenværende stillinger, du angiver i denne sektion, skal være relevante for stilling, du søger. Dette afsnit giver arbejdsgiveren et mere indgående kendskab til den værdi, du vil bringe virksomheden ud fra, hvad du har præsteret på dine tidligere arbejdspladser.

Eksempler på Erhvervserfaring

KORREKT
Forretningsudviklingschef
KTDA
Middelfart
Januar 2019-dato

 • Ydede support til den øverste ledelse til at igangsætte operationelle forbedringer og opdatere medarbejderens procedure manual, hvilket resulterede i enestående service og kundeloyalitet.
 • Fungerede som teamleder for to tværfunktionelle teams og udførte forretningsudviklingsinitiativer for at fremme tæt samarbejde, informationsdeling og udvikling af tilfredsstillende løsninger til levering af forskelligartede services med succes.
 • Udførte en nøglerolle i opstart af ejendomsadministrationsafdeling i virksomheden.
KORREKT
Forretningsanalytiker
Jovy Investeringer
Odense
December 2016-december 2018

 • Assisterede andre afdelingsledere i dataindtastning, proceslønning og revision.
 • Analyserede månedlige regnskaber og håndterede generelle regnskabsfunktioner såsom regnskab og kontanthåndtering.
 • Støttede udvikling af processer, der hjalp salgsstyrken med at betjene kunderne bedre og rettidigt.

Hvordan du skriver uddannelsessektion i forretningchef CV

Et fast krav for langt de flste forretningsledelsesstillinger, er en forretningsrelateret bachelorgrad. Hvis du har en kandidatgrad, kan du udelade din studentereksamen. Uddannelsesafsnittet er vigtigt, fordi det viser den potentielle arbejdsgiver, at du har en eller anden form for teknisk uddannelse, der er relevant for stillingen som forretningschef.

Dette afsnit er afgørende for førstegangs virksomhedsledere, der ikke har meget ledelseserfaring. Hvis du har arbejdet på et akademisk projekt, hvor du har analyseret statistiske data eller oprettet en omfattende forretningsplan, kan du nævne det i dette afsnit. Det er også vigtigt at gennemgå virksomhedens stillingsopslag for at vide, hvilke uddannelsesmæssige kvalifikationer jobbet kræver.

Eksempler på uddannelsessektioner

KORREKT
Master´s of Business Administration, MBA
Copenhagen Business School
2019-2021

Bachelor of Business Administration
Syddansk Universitet
2017-2020

 • Udmærkede sig til den bedste studerende i den administrative ledelsesklasse.
 • Fremragende inden for regnskabs- og menneskelige ressourceklasser.
 • Modtaget en pris for det bedste projekt i mit sidste skoleår.
UKORREKT
Masters i Business Administration, MBA

Bedste kompetencer at inkludere i forretningschef CV

I afsnittet om kompetencer kan du liste de færdigheder, du har, der er relevante for det job, du søger. Et godt tip, når du skriver dine kompetencer, er at kontrollere ansvarsområderne for de stillinger du søger og skræddersy dit CV til de specifikke jobs. Dette er afgørende, fordi arbejdsgivere ofte benytter softwarepakker, der udfiltrerer de CV´er, som ikke indeholder de krævede kompetencer.

Hvis du er i tvivl om, hvor du skal tilføje dine kompetencer i dit forretningschef CV, kan du bruge en CV skabelon til at hjælpe dig med at skrive et CV, der skiller sig ud. Se vores CV-skabeloner her.

Virksomhedsledere skal have fantastiske ledelses- og kommunikationsevner for at styre driften effektivt. Nogle af de andre forretningsadministratoriske kompetencer, som du kan inkludere i dit CV er:

Hårde kompetencer

 • Strategisk planlægning
 • Projektledelse
 • Microsoft Office
 • Budgetstyring
 • Menneskelige ressourcer
 • Kompetencestyring
 • Forretningsstrategi
 • Finansiel analyse
 • Kontanthåndtering
 • Forretningsudvikling
 • Branche viden

Bløde kompetencer

 • Interpersonelle kompetencer
 • Lederskabskompetencer
 • Kommunikationsevner
 • Problemløsningsevner
 • Time management kompetencer
 • Detaljeorienteret
 • Organisatoriske evner
 • Kritisk tænkning
 • Samarbejde
 • Beslutningstagning

Yderligere tip til udformning af et spektakulært CV

Forretningschef

En forretningschef har brug for et professionelt CV, der viser arbejdsgiveen, at de kan håndtere mere end et aspekt af forretningen og hjælpe med at nå virksomhedens mål. Du kan blive bedt om at udforme økonomiske rapporter, lede dine teammedlemmer og samtidig drive salgsindsatsen for at nå indtjeningsmålene.

Hvis du vil sikre dig et job inden for forretningsledelse, kan det være en god idé, at tilføje nogle yderligere sektioner for at være sikker på, at dit CV til en stilling som forretningschef skiller sig ud. Det er imponerende, at du spillede en afgørende rolle for øgning af omsætningsvæksten med 30%i dit tidligere job, men hvad kan få dig til at skille dig helt ud fra mængden?

Nogle af de yderligere sektioner, du skal føje til dit forretningschef CV, inkluderer:

 • Certificeringer

Hvis du har en certificering, der får din profil som forretningsadministrator til at skille sig ud, skal du tilføje den til dette afsnit. Nogle gange kan det være svært for arbejdsgiveren at se dem, hvis du tilføjer dine certificeringer i uddannelsessektionen. Derfor er det bedre at tilføje dem separat.

 • Erfaring som Frivillig

Hvis du tidligere har meldt dig som frivillig f.eks. på et kunstgalleri og arbejdede under en gallerichef eller en kontorleder, kan du medtage det i dette afsnit. Enhver relevant frivillig erfaring, især hvis du ansøger om din første mellemleder stilling og ikke har meget erfaring, kan hjælpe dig med at komme til samtale.

 • Konferencer

Hvis du har deltaget i bemærkelsesværdige konferencer, der får dit CV til at se imponerende ud, skal du tilføje dem i dette afsnit.

 • Udmærkelser og priser

Hvis du har modtaget priser for at være en fremragende forretningschef, kan du tiføje et særdelt afsnit i dit forretningschef CV og liste dem, da disse adskiller dig fra andre jobsøgende.

 • Sprog

Du bør angive dine sprogfærdigheder i et separat afsnit i stedet for at tilføje dem i afsnittet om kompetencer. Arbejdsgiveren skal kunne se dine sprog samt niveau tydeligt, da dette kan hjælpe dit forretningschef CV med at skille sig ud.

 • Følgebrev

Det er altid afgørende at ledsage dit CV med et godt følgebrev. Her kan du tale om et par af dine præstationer og ansvarsområder som forretningschef, f.eks. implementering af budgetter, sikring af effektiv brug af passende ressourcer og konkurrencedygtig forretningsindsigt. Følgebrevet giver dig en chance for at tale om din passion for jobbet og give den potentielle arbejdsgiver en idé om, hvem du er.

Du kan bruge et eksempel på etl forretningsadministor CV til at hjælpe med at formatere dit CV korrekt. Korrekt formatering af dit forretningschef CV øger chancen for, at arbejdsgiveren læser resten af ​​dit CV.

Vigtigste takeaways

Det er vigtigt at udforme et CV, der skiller sig ud, hvis du vil sikre dig dit drømmejob. Du ønsker at vise arbejdsgiveren, at du har flere nyttige kompetencer inden for forretningsledelse end andre kandidater.

Lad os se på nogle af de vigtigste takeaways fra denne artikel om, hvad du skal have i dit forretningschef CV.

  1. Brug det korrekte CV-format i dit forretningschef CV.

Tilføj et overbevisende resumé til dit CV

Inkluder altid den relevante erhvervserfaring i dit CV.

Angiv dine uddannelsesmæssige kvalifikationer i uddannelsesafsnittet.

Angiv dine kompetencer i afsnittet om kompetencer.

Tilføj nogle ekstra sektioner, så dit CV kan skille sig ud.

Ofte stillede spørgsmål

Skal forretningsledere inkludere projekter i deres CV?

Forretningsledere bør inkludere projekter i deres CV, fordi de hjælper med at fremhæve deres erfaring, især hvis det var succesrige projekter.

Hvor langt skal et forretningschef CV være?

Et CV for en virksomhedschef skal være på to sider, men du kan strække det til tre sider, hvis du har meget erhvervserfaring.

Hvilke jobs kan du få med en grad i Business Management?

Nogle af de jobs du kan få med en grad i forretningsledelse inkluderer project manager, forretningsudvikler, forretningsanalytiker, finansiel rådviger for at nævne nogle få.

Hvor meget tjener forretningsledere?

Den mediane løn for en leder var 109.760 DKK i 2020 betyder, at der er en masse potentiale til at tjene endnu mere end dette.

Otras plantillas 

[dgbm_blog_module posts_number=”3″ type=”3″ include_categories=”19″ show_excerpt=”off” show_categories=”off” show_author=”off” show_date=”off” show_pagination=”off” image_size=”default_image” image_margin=”||16px||false|false” content_margin=”||||false|false” _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default” title_line_height=”1.3em” global_colors_info=”{}” _i=”1″ _address=”1.2.0.1″ /]