Eksempler på revisor CV

Regnskab er en af ​​de mest populære grader i USA og med god grund. Efterhånden som den amerikanske økonomi vokser, forventes beskæftigelsesfrekvensen for revisorer at stige med fire procent fra 2019 til 2029 . Det er overflødigt at sige, at konkurrencen kan være hård selv i entry-level roller, men især for ledende stillinger på højere niveau.

Nota media para esta plantilla

3.2
Rated 3.2 out of 5
De 11 reseñas

For at skille sig ud fra andre er det ikke nok at nævne dine færdigheder og erfaring. Dit CV skal effektivt kommunikere, hvorfor du passer godt til den specifikke rolle eller funktion.

Denne vejledning inkluderer eksempler på revisor CV´er, der kan øge dine chancer for at lande interviews.

Husk, at din revisor CV skal være informativ, men stadig meget let at læse. Som sådan viser vi dig det bedste CV-format til brug i dine applikationer. Vi lærer dig også, hvordan du fremhæver relevante færdigheder og oplevelser ved hjælp af de mest passende nøgleord.

Indholdsfortegnelse

Din grundlæggende vejledning til skrivning af et CV

Eksempler på revisor CV

Lad os diskutere en efter en de dele af det regnskabsmæssige CV, som ansættelsesledere helt sikkert vil være på udkig efter.

Professionel oversigtssektion

Sektionen med professionelt resume er den første ting, som en ansættelsesleder ser i dit CV.

Det er den øverste del af en revisors CV, fordi det tjener til at give en kort beskrivelse af din erfaring, færdigheder og kvalifikationer relateret til den åbne stilling.

Denne del skal overbevise arbejdsgivere om at gå gennem hele dit CV og overveje din ansøgning. Dybest set er du nødt til at sælge din forretnings- og økonomiske viden i et kort afsnit, så ansættelseslederen eller arbejdsgiveren bemærker dig hurtigere.

Så hvordan skriver du et professionelt resume?

Gå først til joblisten og studer beskrivelsen omhyggeligt. Find ud af, hvilke specifikke regnskabsopgaver og funktioner, du vil udføre, hvis du får den stilling. Du skal også identificere relevante færdigheder og oplevelser, som en ideel kandidat skal have.

Dernæst skræddersy dine tidligere erfaringer som revisor til den jobåbning. Vær specifik med detaljer og sørg for at bruge vigtige nøgleord fra jobbeskrivelsen.

Glem ikke at fremhæve relevante regnskabscertificeringer eller priser for at øge dine chancer for at blive valgt.

Endelig skriv en overbevisende erklæring om, hvordan du gør en ideel kandidat.

Brug handlingsord for at demonstrere dine evner. Brug om muligt tal og data for at bevise din kompetence.

Husk at holde denne del kort, men informativ. Hvis du ansøger som senior revisor eller en anden lederrolle, skal din tone lyde og afspejle, at du er pålidelig og selvsikker.

Eksempel på professionelt resume

Licenseret CPA og Senior Accountant hos Y firma med 10 års erfaring. Ledet implementeringen og udviklingen af ​​en ny regnskabssoftware, der automatiserede rapporter og gemte 10 timers ugentligt personalearbejde. Arbejdede tæt sammen med budgetafdelingen og udviklede et nyt betalingspligtigt system, der sparede virksomheden $ 25.000 i årlige udgifter. Ekspert i at udarbejde årsregnskabsopgørelser og oprette virksomhedsbudgetplaner.

Start altid med jobtitlen i din nuværende rolle, før du fremhæver dine præstationer.

Hvis du har flere spørgsmål, er der en dybdegående guide til, hvordan du skriver et overbevisende professionelt resume.

Erhvervserfaring

Det er meget vigtigt at skrive din arbejdshistorik i dit revisor CV.

Du kan forvente, at ansættelsesledere gennemgår dette afsnit, så du skal bruge meget tid på at sikre, at alle detaljer er faktiske. Når alt kommer til alt, vil dette bevise dine kvalifikationer som revisor.

Du skal følge et ensartet format, når du skriver detaljer såsom datoer, firmanavne, jobtitler, ansvarsområder og præstationer.

Nogle foretrækker at skrive datoerne til venstre ved siden af ​​jobtitlen, mens andre foretrækker at præsentere rollen først. Det er op til dig, så længe formatet er klart og ensartet.

Sørg for at skrive dine roller i omvendt kronologisk rækkefølge, hvilket betyder at den seneste erhvervserfaring skal være øverst.

Nu, hvis du har en meget lang liste over jobtitler og stillinger, ville det ikke give mening at inkludere hver enkelt. Du kan vælge at fremhæve tre til fem af dine seneste regnskabsroller.

På den anden side, hvis du er en ny kandidat på udkig efter et regnskabsjob på entry level, ville ansættelseslederen ikke forvente en lang liste med erhvervserfaring.

I stedet kan du inkludere sommerpraktikophold, lederskabsaktiviteter uden for læseplaner på dit universitet og endda projekter, du deltog i dit samfund.

Overbevis dem om, at du ikke kun er velbevandret i grundlæggende regnskab, men også en pålidelig og pålidelig medarbejder.

Her er et eksempel på en velskrevet sektion for erhvervserfaring i et regnskabs CV.

Senior bogholder
ABC Company, New York, New York
Marts 2019 – nu

Nøgleroller og ansvar

 • Vedligeholder virksomhedens finansielle hovedbog og foretager finansiel rapportering til CFO.
 • Udfører kontoanalyse og afstemmer alle regnskabsposter med kontoudtog og andre transaktioner. Arbejder tæt med revisionsteamet og hjælper med at løse uoverensstemmelser i revisionsresultater.
 • Heads lønfordeling. Implementerede automatiseringsprocessen for lønninger, hvilket sparer 10 timers medarbejderarbejde hver anden uge.
 • Overvåger det generelle regnskabsansvar for tre regnskabsførere, der håndterer datterselskabskonti.

Junior revisor
ABC Company, Garden City, New York
Juli 2015 – februar 2019

Nøgleroller og ansvar

 • Vedligeholdt de økonomiske poster ved at bogføre daglige journalposter, herunder opdatering af tilgodehavender og gældskonti.
 • Udført kontoafstemning af saldi med fakturaer og banktransaktioner
 • Gemte $ 20.000 til virksomheden ved at finde en rapporteringsfejl.
 • Hjalp holdet med at forberede lønudbetalinger og gennemgå udgifter.
 • Afleveret ugentlige og månedlige økonomiske rapporter på en nøjagtig og rettidig måde.

Hvis du kan sætte numre til at sikkerhedskopiere dit præstationsindeks i dine tidligere roller, så tøv ikke med at gøre det.

Uddannelse og certificeringer

I USA er du nødt til at gennemføre en bachelorgrad i regnskab eller økonomi for at få en stillingskonsulentposition på et niveau.

At få licens eller certificering inden for specifikke regnskabsfelter kan dog hjælpe dig med at komme videre i din karriere.

Hvor vigtigt er dette?

Data viser, at den gennemsnitlige løn for en junior regnskabsposition er $ 45.183 årligt .

På den anden side har lederstillinger, der normalt kun accepterer dem, der har kvalificeret sig til yderligere uddannelse og certificering, en meget højere gennemsnitlig årsløn på $ 75.624 .

Så hvordan viser du din regnskabsuddannelse og certificeringer? I en revisors CV er det bedre at starte med dine certificeringer.

CV Eksempel

Professionelle certificeringer
CMA – Certificeret Management Accountant
September 2019
CPA – Certificeret revisor
November 2015

Uddannelse

Bachelor of Science i regnskab
Leventhal School of Accounting, University of Southern California, Los Angeles, CA
Uddannet 2015, Cum Laude

Professionelle færdigheder og relaterede færdigheder

Færdighedssektionen skal fremhæve dine evner, der er relevante for jobbeskrivelsen.

For eksempel er en af ​​de vigtigste regnskabsfærdigheder opmærksomhed på detaljer. Det er også værd at nævne dine kommunikationsevner.

Du skal dog fremhæve specifikke operationer og ledelsesfærdigheder i punkttegn for at hjælpe dig med at skille dig ud fra andre.

For eksempel kan du specificere, hvilken regnskabssoftware du allerede har mestret.

Du skal også nævne avancerede færdigheder som budgetprognoser, fortjeneste- og tabsprognoser og evner til problemløsning.

I dette afsnit skal du indse vigtigheden af ​​at bruge de rigtige nøgleord til at beskrive dine færdigheder.

Du kan se denne video for at lære mere om at vælge de rigtige nøgleord i CV-skrivning.

Bedste CV-format

Hvorfor er det vigtigt at vælge en CV-skabelon?

Ikke kun vil det hjælpe dig med at lave dit CV lettere, men ved at følge et format vil dine ansættelsesledere også bemærke din ansøgning.

I den moderne verden bruger store virksomheder nu et sporingssystem til ansøgere (ATS) til at filtrere de applikationer, de modtager.

Med andre ord skal du omhyggeligt vælge et CV-format, der kan overholde standarderne for en ATS.

Efter at være kommet på listen over virksomhedens ATS, fortsætter ansættelseschefer med at kontrollere din konto og profil.

Det er vigtigt at vælge en ren skabelon, der vil være let for øjnene. Du kan se dette i hvert eksempel på revisors CV.

På en af ​​vores blogs diskuterede vi forskellige CV-formater for at hjælpe dig med at identificere, hvilken der passer bedre til din ansøgning.

Eksempel på bedste bogholder CV (ingen erfaring)

Er du bekymret for at skrive et CV, når du endnu ikke har nogen joberfaring?

Det behøver du ikke!

Husk, at ansættelsesledere ikke forventer, at nyuddannede har et meget langt og omfattende CV.

Det vigtige her er at fremhæve, at du klarede dig godt som studerende, og at du viser ideelle færdigheder og kvaliteter, som virksomhederne leder efter hos en medarbejder.

Bemærk også, at du nemt kan foretage ændringer i et regnskabs CV.

For eksempel kan du i stedet for at præsentere et professionelt resumé vælge at sætte et CV-mål i stedet.

Sidstnævnte fortæller arbejdsgiveren om dine karrieremål, når du kommer ind på arbejdspladsen.

Alligevel er det bedst at skræddersy dit karrieremål til kravene i den stilling, du ansøger om.

Du skal identificere dine færdigheder, der kan være af værdi for din arbejdsgiver, og sørg for at sætte dem som en del af dit mål.

Endelig, selv uden formel arbejdshistorie, kan du skrive om din sommerpraktik i en af ​​virksomhederne i dit område.

Du kan også tale om dine aktiviteter i skoleorganisationer. Fremhæv bløde færdigheder som din evne til at lede og samtidig arbejde som en holdspiller såvel som din disciplin, kritisk tænkning og selvsikkerhed.

Hvis du ikke har nogen idé om, hvordan du starter eller opretter et godt regnskabs CV, kan du bruge ethvert CV-eksempel nedenfor som din guide til oprettelse af dit første regnskabs CV nogensinde.

Eksempel på et karrieremål i et CV

Har til formål at få en regnskabsrolle på entry level i ABC-firmaet for at anvende min viden som certificeret revisor. I stand til at arbejde lange timer med stærke analytiske færdigheder og stor opmærksomhed på detaljer. Dygtig i MS Office, især i Word, Excel og PowerPoint.

Ofte stillede spørgsmål

Eksempler på revisor CV

Her besvarer vi de hyppigst stillede spørgsmål fra vores læsere og flere skrivetips ..

Hvad lægger du på et CV til regnskab?

De grundlæggende dele af et regnskabsmæssigt CV inkluderer følgende:

Header. Dette indeholder grundlæggende oplysninger såsom dit navn, adresse, kontaktnummer og e-mail-adresse.

Professionel oversigt. Dette er et kort afsnit, der beskriver din erhvervserfaring, færdigheder og kvalifikationer. Alternativt kan nye kandidater i stedet skrive et CV-mål.

Erhvervserfaring. Dette er en detaljeret liste over dine seneste og mest relevante joboplevelser.

Uddannelse og certificeringer. Et afsnit, der viser, hvor du er uddannet, samt de yderligere certificeringer, du har bestået i løbet af din karriere.

Færdigheder. Som revisor er det her, du bruger punkttegn til at liste tekniske og bløde færdigheder, der er relevante for det job, du ansøger om.

Du skal også skrive et følgebrev. Andre sektioner som et karrieremål og referencer er bare valgfri.

Hvad er et godt mål for et regnskabsmæssigt CV?

Et karrieremål i et regnskabsmæssigt CV er kun ideelt for jobansøgere, der er nyuddannede fra universitetet eller dem, der ikke har nogen til meget begrænset erhvervserfaring.

Et godt karrieremål skulle specificere, hvordan du kan anvende din regnskabsviden og relevante færdigheder i dit første job.

Hvordan skriver jeg en revisors CV?

For at skrive en revisors CV eller genoptage kan du følge oplysningerne i denne vejledning og gøre det til dit eget.

For at gøre tingene nemmere skal du bare vælge en skabelon fra eksemplerne på regnskabsmæssige CV, som vi har udarbejdet til dig. Husk at kvantificere dit CV, når du kan.

Hvad er de grundlæggende regnskabsfærdigheder?

Grundlæggende regnskabsfærdigheder inkluderer følgende:

 • Aktivstyring
 • Forberedelse af hovedbogen
 • Udarbejdelse af indtægtsopgørelser
 • Økonomisk analyse og økonomisk styring
 • Opmærksomhed på detaljer
 • Ekspertviden om indgivelse af selvangivelser
 • Analytiske færdigheder
 • Team Player
 • Gode ​​mundtlige og skriftlige kommunikationsevner
 • Beherskelse af et regnskabssoftware
 • Skatteforberedelse
 • Ekspertise inden for økonomisk analyse

Få en god start med vores CV-bygger

Tjek vores CV-bygherre for at sikre en god chance for at bestå den indledende screening. Vi har CV-skabeloner at vælge imellem. Sørg for, at du også tilføjer et følgebrev, der følger med dit CV.

Otras plantillas 

[dgbm_blog_module posts_number=”3″ type=”3″ include_categories=”19″ show_excerpt=”off” show_categories=”off” show_author=”off” show_date=”off” show_pagination=”off” image_size=”default_image” image_margin=”||16px||false|false” content_margin=”||||false|false” _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default” title_line_height=”1.3em” global_colors_info=”{}” _i=”1″ _address=”1.2.0.1″ /]