Eksempler på CV som Sikkerhedsvagt

Sikkerhedsvagter patruljerer og overvåger private og offentlige områder for at forhindre tyveri, vold eller anden overtrædelse af regler. Det er et farligt job, hvorfor potentialet for beskæftigelse er stort. Konkurrencen om sikkerhedsjob er imidlertid også ret hård. På grund af det faktum, at arbejdsstyrken på sikkerhedsmarkedet er så konkurrencedygtig, skal du have et effektivt CV for at skille dig ud.

Nota media para esta plantilla

3.3
Rated 3.3 out of 5
De 6 reseñas

Heldigvis er vi her for at hjælpe dig med at skrive dit sikkerhedsvagt CV med vores eksempler og tips.

Indholdsfortegnelse

Hvordan man skriver et sikkerhedsvagters CV

Eksempler på CV som Sikkerhedsvagt

Sikkerhedsindustrien er hård i konkurrence. En sikkerhedsvagts krævede kompetencer dækker over beskyttelse af privat ejendom, ikke CV-skrivning.

Vores guide til at skrive en stærk ansøgning vil sikre dig success i din jobsøgning.

Udover vores eksempler på sikkerhedsvagters CV’er giver denne artikel dig en praktisk trin-for-trin-guide til hvordan du opbygger et stærkt CV.

Når det kommer til en sikkerhedsvagt-ansøgning, skal du inkludere flere seperate sektioner. I disse sektioner beskriver du din tidligere erhvervserfaring, karrieremål og præstationer.

Det er vigtigt at sørge for, at alle sektioner i dit CV er velskrevet for at få en potentiel arbejdsgivers opmærksomhed og springe foran de andre kandidater i køen.

En god skabelon til en sikkerhedsvagts CV skal indeholde følgende sektioner:

 • Kontaktoplysninger
 • Mål
 • Erfaring
 • Kompetencer
 • Uddannelse

Denne artikel viser dig, hvordan du skriver og uddyber din ansøgning som sikkerhedsvagt fra top til bund. Hvis du er interesseret i at se effektive eksempler på ansøgninger til sikkerhedsvagt-stillinger, så besøg vores hjemmeside.

Skriv et godt CV

Det er sikkert at antage, at arbejdsgivere i sikkerhedssektoren dagligt modtager mange ansøgninger. Arbejdsgivere har travlt og vil ofte ikke have tid til at læse alle de CV’er, de modtager.

En god måde at skille sig ud fra mængden af ​​kandidater på er ved at inkludere dine karrieremål.

Hvis du mener, at et karrieremål ikke er egnet til din ansøgning, kan du i stedet skrive et resumé.

Resuméet placeres øverst i dit CV og er en stærk måde at fange arbejdsgiverens opmærksomhed på. Det skal kun være et par sætninger langt.

Du skal tale om dine karrieremål, præstationer og færdigheder på en direkte, præcis og kompakt måde.

Forestil dig, at dette er dit salespitch til arbejdsgiveren om, hvorfor de skal ansætte dig. Du afgiver en forklaring om, hvordan du kan tilføje værdi til virksomheden gennem dine kompetencer og ekspertise.

Se effektive og ineffektive genoptag eksempler nedenfor. Du kan se et mere omfattende eksempel på en sikkerhedsvagtsansøgning på vores hjemmeside.

Sikkerhedsvagters CV resumé eksempler

Ubevæbnet sikkerhedsvagt, der søger at anvende kundeservice og forebyggelse af tyveri hos virksomheden. Tilvejebragt sikkerhedstjeneste på XYZ Festival, hvor der blev afbrudt et antal spændte interaktioner mellem publikumets medlemmer. Fik sikkerhedstræning på et uddannelsesprogram for retshåndhævelse.
Hårdtarbejdende kandidat klar til at levere sikkerhedstjenester til virksomheden. Aktiv elev, der er ivrig efter at gennemgå sikkerhedstræning hos din virksomhed. Løst et antal nødsituationer.

Hvad er det bedste format for en sikkerhedsvagts CV?

Der er mange faktorer, der kan være afgørende for din ansøgning. At have en logisk indretning af indholdet i dit CV er en god måde at få arbejdsgiverens opmærksomhed på. Et af de vigtigste elementer til udformning af en vellykket ansøgning er at vælge de korrekte CV-formater.

Det er afgørende at sikre, at hvert afsnit er skrevet korrekt med det rigtige layout,. Dette gælder især for jobbeskrivelsessektionen. Det går mange sikkerhedsvagter forbi.

De fleste sikkerhedsvagt-ansøgninger, der sendes til firmaer, har tendens til blot at angive kandidaternes erhvervserfaring og jobrelaterede kompetencer. Dette er en ineffektiv tilgang og vil skade dine chancer for ansættelse.

En god måde at få en arbejdsgivers interesse er ved at bruge det omvendte kronologiske format til dit CV. Dybest set skal du sætte din seneste erhvervserfaring først i sektionen erhvervserfaring. På denne måde vil indretningen af ​​dine erhvervserfaringer være logisk.

Dit arbejde med CV-formater behøver ikke at ende ud i omvendt-kronologisk formatering. Brug af en iøjnefaldende CV-skabelon kan være den afgørende faktor for at blive ansat. Se vores CV-eksempler for flere skabelon- og formateringsidéer.

Hvordan skriver jeg erhvervserfaring og ansvarsområder i et CV som sikkerhedsvagt?

Det er lige så svært at være sikkerhedsvagt, som det er interessant. Dit professionelle arbejde er at beskytte en virksomheds aktiver både dag og nat. Du gennemgår den nødvendige træning for at kunne håndtere trusler, både fysiske og verbale.

Det er sikkert at sige, at du i din tid som sikkerhedsvagt har samlet nogle oplevelser. En god måde at vise dette på arbejdsgiveren er ved at placere dine tidligere erhvervserfaringer og resultater i erhvervserfaringsafsnittet i dit CV.

Afsnittet om erfaring, også kendt som den relevante arbejdshistorik, skal redegøre for din tidligere ansættelse. Ligesom alle de andre segmenter i din ansøgning skal dette afsnit skrives på en kortfattet men omfattende måde.

Dybest set beskriver du, hvordan din tidligere ansættelse giver dig kvalifikationer til en rolle i sikkerhed hos det firma, du ansøger i.

Prøv at tale om situationer, hvor du var nødt til at bruge din viden og beslutsomhed som sikkerhedsvagt ved håndtering af nødsituationer såsom brandfare for at beskytte din arbejdsgivers ejendom; eller hvordan din tilstedeværelse som sikkerhedsvagt reducerede antallet af ulovlige aktiviteter på og omkring faciliteterne.

En god tilføjelse til erhvervserfaringen er erfaring inden for retshåndhævelse. Dette viser øjeblikkeligt din fortrolighed med sikkerhedsopgaver.

Sikkerhedsvagt Erhvervserfaring Eksempler

ERFARING
Bevæbnet sikkerhedsvagt

Slagelse Security
06/2015 – 11/2018
Slagelse
● Overvåget bygning med 200+ daglige besøgende via CCTV.
● Dannede patruljeringsruter for sikkerhedspersonale omkring kontrolområder af særlig interesse for overtrædelser og dermed øget beskyttelse.
● Reduceret antallet af mistænkelige hændelser med 50% ved en regelmæssig og grundig undersøgelse af bygningens adgangspunkter.
● Brugte kundeservicefærdighede ved kontakt med besøgende og lejere.
● Rapporteret mistænkelig aktivitet og tilstedeværelse af personer af interesse omkring bygningen.

Her er et eksempel på et effektivt erfaringsafsnit som sikkerhedsvagt. Afsnittet består af punkter, der indeholder vigtige, klare oplysninger om tidligere opgaver som sikkerhedsvagt.

Stærke erfaringsafsnit har korte sætningsbaserede formater, der beskriver dine tidligere resultater.

He er et eksempel på hvordan erfaringsafsnittet IKKE skal se ud.

ERFARING
Bevæbnet sikkerhedsvagt

Slagelse Security
06/2015 – 11/2018
Slagelse

● Vedligeholdt sikkerhedstrussel på et minimum.
● Screenede medarbejdere og autoriserede kunders indgang.
● Arbejdet som en bevæbnet sikkerhedsvagt ved bygningen.

Dette er en ineffektiv erfaringsbeskrivelse. Ansvaret er simpelthen angivet med punkter, mens indholdet ikke giver nogen yderligere kontekst.

Sikkerhedsvagt ansøgning uden erfaring

Hvis du lige er begyndt og leder efter en stilling som sikkerhedsvagt uden tidligere erfaring, behøver du ikke bekymre dig. Vi er klar til at hjælpe. Nedenfor har vi givet et eksempel til nybegyndende sikkerhedsvagter.

Erhvervserfaring
2016-2018
● Sikret tyveriforebyggelse, ved arbejder i en detailbutik. Lagde mærke til og rapporterede fire tilfælde af butikstyveri.
● Frivillig som sikkerhedsvagt under to udendørs koncerter og forhindrede to aggressive personer i fysisk konfrontation.
● Som bartender hjalp jeg sikkerhedsvagten under nattevagter.
● Arbejdet som receptionist hos Slagelse Security, besvarede telefonopkald, udførte administrationsopgaver og forsynede besøgende ved virksomheden med relevante oplysninger.

Selv som spritny sikkerhedsvagt, kan din ansøgning fange arbejdsgiverens opmærksomhed. Vær sikker på at angive samtlige sikkerhedsrelaterede arbejdsoplevelser, du tidligere har haft.

Eksemplet ovenfor viser perfekt, hvordan ansøgeren formåede at fokusere på sikkerheden i de virksomheder, han arbejdede for.

De bedste færdigheder til et sikkerhedsvagt CV

En professionel sikkerhedsvagts ansøgning skal have passende sikkerhedskvalifikationer og kendskab til standarder for sikkerhedsoverholdelse.

Udover de kvalifikationer, du nævner i erfaringsafsnittet, er en fantastisk måde at imponere arbejdsgiveren at tilføje et kompetenceafsnit i dit CV.

Kompetenceafsnittet er, hvor du vil være i stand til at liste de evner, der er mest relevante for en stilling som sikkerhedsvagt.

Du kan inkludere en bred vifte af færdigheder her. Det kan enten være personlige træk, der passer godt til stillingen eller mere tekniske færdigheder.

Bløde færdigheder som f.eks. god interpersonel kommunikation viser arbejdsgiveren, at du kan arbejde godt med kolleger og gæster.

På den anden side kan inkludering af evner, der stammer fra din tidligere ansættelseshistorik, vise sig at være uvurderlig for effektiviteten af ​​dit CV. F.eks. at vise fortrolighed med sikkerhedssystemer kan få dit CV til at generere en masse interesse.

Her er en liste over færdigheder, som du kan medtage i dit CV’s kompetenceafsnit:

 • Kritisk tænkning
 • Overvågning via kameraer
 • Overvågningsudstyr
 • Viden om strafferet
 • Kommunikation
 • Kundeservicefærdigheder
 • Koordinering
 • Patrulering
 • Detaljeorienteret
 • Aktiv læring
 • Førstehjælp og HLR
 • Tidsstyring
 • Interpersonelle færdigheder
 • Observationsfærdigheder
 • Opfattelsesevne
 • Kommunikationsevner
 • Skydevåben
 • Konfliktløsning
 • Forhandling
 • Pålidelighed
 • Problemløsning
 • Kørekort

Akademiske kvalifikationer

Selvom ikke alle jobs som sikkerhedsvagt kræver uddannelse, kan let være tilfældet for det job du søger. Tilføjelse af et velskrevet uddannelsesafsnit i dit CV vil hjælpe dig med at få en bedre stilling og bedre løn grundet dine kvalifikationer. En uddannelsesbaggrund viser arbejdsgiveren, at du er fortrolig med branchen.

For eksempel kræver en sikkerhedsrolle i militær- eller bankbranchen bevis for uddannelse samt omfattende træning.

For mere information om uddannelsessektionen, kan du se eksempler på vores sikkerhedsvagt-ansøgninger på vores hjemmeside.

Fritidsinteresser

I modsætning til hvad mange tror, ​​er det faktisk en god idé at tilføje hobbyer og interesser i dit CV.

Vi er her for at fortælle dig, at ja, at tilføje en sektion til hobbyer og interesser til dit CV virkelig kan hjælpe ansøgningen med at skille sig ud.

Ved at medtage dine interesser i ansøgningen giver du arbejdsgiveren mere detaljerede oplysninger om, hvem du er som person. Dette vil igen skabe mere interesse for læseren og kan potentielt resultere i en samtale.

Kulturen omkring CV-skrivning har ændret sig, særligt angående inkludering af fritidsinteresser. At tale kort om hvad du laver uden for arbejdstiden, vil vise, at du ikke bare er et tilfældigt tandhjul i maskineriet. Arbejdsgivere kan lide at se personlighed.

Ofte stillede spørgsmål

Sikkerhedsvagt

 • Hvordan ser en god indledning ud i et sikkerhedsvagt CV?

En god indledning i en snsøgning som sikkerhdsvagt bør kun være nogle få sætninger. Du bør nævne dine karrieremål, præstationer og færdigheder på en direkte, præcis og kompakt måde.

Angiv hvordan du vil anvende dine faglige kompetencer i jobbet. Bagefter bør du beskrive dine relevante præstationer fra din erhvervserfaring – dette skal kun være en sætning lang.

Hvis du indsætter de nødvendige oplysninger i et lille afsnit, kan arbejdsgiveren let læse indledningen og få interesse for din ansøgning.

 • Hvordan forbedrer jeg mit CV til stillinger i cybersecurity på begynderniveau?

Hvis du er ny i faget, er der ingen grund til bekymring. Du kan gøre dit CV mere effektivt på flere måder.

Da du ikke har meget erfaring, skal du sørge for, at dine karrieremål- og kompetenceafsnit falder sammen med kravene til jobbet. Inkluder vigtige, industrirelaterede nøgleord såvel som bløde og tekniske kompetencer.

Sørg for at inkludere certificeringer og programviden i din kompetence sektion.

Hvis du ikke har meget erhvervserfaring inden for cybersecurity, så prøv at inkludere relateret tidligere arbejdshistorik i din erhvervserfaring.

For eksempel, hvordan du skulle overvåge en kontorbygning gennem forskellige kameraer; eller hvordan du havde adgang til det program, der styrer sikkerhedsdørene i lokalerne.

 • Hvordan lister jeg certificeringer på et sikkerhedsvagt CV?

Certificeringer er ekstremt værdifulde og vigtige benchmarks for sikkerhedsvagters ekspertise. Arbejdsgivere vil være mere tilbøjelige til at vælge dit CV ud af kandidatpuljen, simpelthen fordi du har en licens.

Der er flere måder, hvorpå du kan inkludere dine certificeringer i et CV:

 • I begyndelsen af ​​dit CV ud for dit navn.
 • Den første indledende sætning i dit CV resume.
 • I afsnittet om kompetencer.
 • Oprettelse af et certificeringsafsnit i dit CV.

Se eksemplerne på de mest almindelige certificeringer for sikkerhedsvagter:

 • Sikkerhedsvagtkort
 • Klasse D-sikkerhedslicens
 • Klasse G Sikkerhedslicens
 • Førstehjælp
 • HLR
 • Crowd Control
 • Adgangskontrol
 • Kriminalsceneadfærd
 • Etikstræning

Otras plantillas 

[dgbm_blog_module posts_number=”3″ type=”3″ include_categories=”19″ show_excerpt=”off” show_categories=”off” show_author=”off” show_date=”off” show_pagination=”off” image_size=”default_image” image_margin=”||16px||false|false” content_margin=”||||false|false” _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default” title_line_height=”1.3em” global_colors_info=”{}” _i=”1″ _address=”1.2.0.1″ /]