Sådan laver du det bedste kasserer CV

Hvis der er noget, du er god til som kasserer så er det: tal. Tal er det, der er dit speciale, og det er det, som du forhåbentlig brænder for at arbejde med. Derfor kan det være, at du skal søge et job som kasserer eller en anden stilling inden for den økonomiske branche.

Nota media para esta plantilla

3.3
Rated 3.3 out of 5
De 6 reseñas

Der er rigtig mange derude, der gerne vil have et godt job som kasserer, men jeg er sikker på, at du har en masse gode færdigheder. Det er færdigheder, der gør dig til en god medarbejder. Det er alle dine færdigheder og personlige egenskaber, du skal sørge for kommer til sin ret i et CV.

Kasserer cv

Vil du gerne lave et CV nemt og hurtigt? Så kan du prøve vores mange forskellige CV skabeloner, der er perfekt til dig, der gerne vil have et job. Vi kan selvfølgelig ikke garantere, at vores skabeloner giver dig et job, men det er en mulighed.

Indholdsfortegnelse

Hvorfor er et CV så vigtigt, som alle går og siger?

Du har nok hørt det mindst 100 gange før: et CV er vigtigt. Det er det, der skal gøre om arbejdsgiveren vil indkalde dig til samtale for at indgå som en del af deres arbejdsplads. Hvis du sørger for at lave et godt og gennemarbejdet CV, så er chancen for, at du bliver indkaldt til jobsamtale større.

Du skal se dig CV som en lidt større visitkort, hvor der også er plads til, at du oplister nogle af de kompetencer, som du har. Du skal kort fortælle, hvad du har af erfaring fra andre jobs, din uddannelse og andre ting, der er vigtige for din ansøgning.

Det viser sig rent faktisk, at 2 ud af 3 arbejdsgivere udelukkende læser CV’et. Det vil sige, at de fleste altså ikke læser den ansøgning, som langt de fleste også sender med, når de søger et job. Du skal på 1-2 sider kort fortælle, hvad du evner og hvilke opgaver du kan varetage i en virksomhed på baggrund af det ansvar, du tidligere har haft.

Hvad skal et CV indeholde, hvis det skal være godt?

Der er rigtig mange forskellige måder man kan lave et CV på, men hele formålet vil altid være, at du som ansøger skal vise, at du er relevant til at tage jobbet. Du skal vise, at du har interesse for feltet, og at det er noget som du kan beskæftige dig med.

Et udgangspunkt er, at du på dit CV skal gøre dig attraktiv. Det betyder, at du først og fremmest skal skrive, hvad du har af erhvervserfaring fra tidligere jobs. Det er en måde at se, hvad du kan arbejde med, og hvad du kan varetage i et kommende arbejde. Det er her, at du kan vise, at du har arbejdet med lignende arbejdsopgaver, som du kan blive stillet over for i det nye job.

Dernæst skal du vise, hvilke uddannelser du har taget. Et eksempel her på kan være, at du har taget en gymnasiel uddannelse for efter at have læst Økonomi på Københavns Universitet. Et andet eksempel kan være, hvis du har taget en finansøkonom efter gymnasiet. Det to er blot et eksempel på, hvad der kan være relevant at skrive på af uddannelse.

Som noget af det sidste men ikke mindst vigtige, så skal du skrive en række personlige oplysninger på dit CV. Det kan være en god ide at starte med at skrive dit fulde navn, dit telefonnummer og så din mail adresse. Det er helt basale informationer, som arbejdsgiveren skal bruge for at komme i kontakt med dig.

Andre gode ting at skrive på sit CV er frivilligt arbejde

Du kan skrive rigtig mange ting på dit CV, men der vil nok altid være enkelte dele, der er ekstra gode at skrive på. De to første ting er, hvis du kan skrive en relevant uddannelse på, eller hvis du har haft et job inden for lignende stilling.

Kasserer cv

Det tredje er, hvis du har lavet frivilligt arbejde. Grunden til det er, at det viser utrolig meget om dig, og hvem du er som menneske, hvis du har valgt at bruge din tid på det. Det viser, at du er meget sympatisk og gerne vil gøre noget for andre. Det kan også betyde, at du er god til at indgå i et team sammen med andre.

Hvad gør du, hvis du ikke har nogen erfaring i rollen som kasserer?

Det er jo som med så meget andet rigtig godt, hvis du har noget erfaring inden for det job, som du søger. Hvis du prøver at sætte dig selv i virksomhedens stol, så vil du helt sikkert også hellere ansætte en, der har prøvet det før, end en der ikke har.

Det er dog ikke alle steder, at de kræver at du har et bestemt kendskab til noget. Set på den anden side så skal virksomheden starte fra 0 med at lære en medarbejder op, der ikke har arbejdet med det før. Så er det nemmere at lære en medarbejder op, der trods alt har arbejdet med lignende disciplin før.

Du må dog ikke slå dig ud og lade være med at søge jobbet, hvis du ikke har nogen direkte erfaring. Du skal i dit CV så vise dig som en dedikeret person, der med fokus kan lære rigtig meget. Det er det, som du skal rette din opmærksomhed på.

Husk! Erfaring er ikke altid et must, men det kan hjælpe dig gevaldigt, da det kan være med til at vise, at du har evne til at arbejde med jobbet.

Det er en god ide at prøve kræfter med frivilligt arbejde

Der er rigtig mange foreninger og sportsklubber, der ofte har brug for en kasserer, der kan styre klubbens regnskab eller regnskabet i en forening. Det kan være frivilligt arbejde i den lokale håndboldklub, hvor du er kasserer og har styr på, hvem der har betalt kontigent og andet vigtigt.

Kasserer cv

Det er en god måde at få nogle relevante kompetencer på. Selvom det er frivilligt arbejde, skal det stadig gøres ordentligt, og du er derfor nødt til at have arbejdet med økonomi i praksis. Ellers kan det være svært at besidde stillingen – lige meget om du får løn eller det er frivilligt arbejde.

Ved at vise at du har arbejdet frivilligt og har været ansvarlig for kasseapparatet, budgetter, kontakter og en masse penge generelt – så har du erfaring. Alle nye kompetencer inden for det arbejde er god erfaring.

Få hjælp af familie og venner til at udpege dine evner

Det kan for nogen være super svært at se, hvilke kvaliteter og evner, man selv har. Derfor kan det være en stor fordel, hvis du møder dine veninder at spørge dem, hvilke opgaver de ser, at du er god til at varetage.

Det kan være, at de, som eksempel, kan se, at du har en virkelig god energi, og at det at sidde med ansvaret er et kæmpe drive for dig.

Gem de negative ting til jobsamtalen

Det kan også være, at de kan være med til at se dine mere negative sider. Dem er det også vigtigt at kende til, men det er ikke nogen du bør skrive på dit CV. Det kan du i stedet gemme til jobsamtalen, hvor du måske vil blive spurgt ind til den del.

Lav også en ansøgning sammen med dit CV

For at give et endnu bedre billede af din profil, så kan du også sende en ansøgning med. Det er din mulighed for at skrive endnu mere udførligt, hvad du kan være ansvarlig over for, om du har rette evne til jobbet og meget mere.

Det er her, at du kan vise dig som kandidaten, der er det rette til jobbet. Du kan her sætte flere ord på nogle projekter, du har arbejdet med før og skrive mere om dig, og hvordan du arbejder sammen med andre mennesker på. Det kan arbejdsgivere godt lide, så det er godt at inddrage.

Kasserer cv

Hvad gør du, hvis du ikke har hørt fra dit drømmejob?

Lad os antage at du har sendt dit CV afsted sammen med en god ansøgning, og du er ikke blevet ringet op eller inviteret til jobsamtale på anden vis. Hvad gør du så? Det du gør, det er, at du enten ringer eller skriver til dem.

Det er altid bedst at ringe, da du så sætter dig lidt mere på spidsen. Det er her, at du viser, at du virkelig gerne vil det her job. Der kan være flere grunde til, at du ikke har hørt fra dem og er blevet indkaldt til samtale.

Et eksempel kunne være, at du simpelthen ikke opfylder de krav, de har stillet til deres ansøgere. Det kan også være, at de ikke er nået dertil, hvor de begynder at kalde til samtale. Lige meget hvad er det super godt, hvis du tager din telefon og ringer til dem. Så viser du klart og tydeligt, at du gerne vil det her job. Det er altid godt med en opfølgning, hvis de ikke selv tager initiativ.

Hvad gør du, hvis du har været til samtale, og de ikke har kontaktet dig?

Det kan også være, at du har været til samtale allerede, og at du nu venter på svar. Ofte vil de ved samtalen sige til dig, hvornår du kan forvente at høre fra dem. Det kan være alt lige fra et par dage til et par uger, der kan gå med den ventetid.

Kasserer cv

Men hvis ventetiden teknisk set er forbi, og du ikke har hørt fra dem, så kan du med fordel ringe dem op. Lige som med det andet eksempel kan der være flere grunde til, at de ikke har ringet dig op. Det kan være, at du ikke har de rette kvaliteter, men det kan også være, at de stadig mangler afklaring.

Det er en god ide at ringe dem op, når du ikke har hørt fra dem

Hvis du stadig er i betragtning til jobbet, viser du dig fra en meget målrettet side ved at ringe dem op. Det at ringe er altså en rigtig god strategi.

Brug en skabelon til at lave dit CV og gør det nemmere for dig selv

Det gode ved, at du læser det her er, at så har du nok læst hele teksten, og er klar til at prøve kræfter med at lave dit eget CV. Det kan også være, at du bare har scrollet helt ned i bunden. Lige meget hvad er det godt, at du læser med her, for vi har nemlig et godt tip til dig.

Når det kommer til CV handler det om at skille sig ud. Du skal skille dig ud fra dine konkurrenter, så det ikke får det job, som du egentlig godt ville have. Derfor gælder det først og fremmest om, at det du skriver i CV’er godt skrevet og viser, hvor unik du er.

Dog er det sådan, at hvis du sørger for, at CV’et har et flot layout, så kan du blive fremhævet hurtigt. Forestil dig selv at skulle sidde og kigge 20-30 eller måske flere CV igennem. Du skal snævre feltet ned til blot 5 som skal komme til samtale.

Kasserer cv

Brug en skabelon

Du kigger selvfølgelig på, hvad der står i de CV’er, men du ser pludselig, at nogen af dem ser flotte ud rent visuelt. Det kan du også nemt selv sørge for ved at bruge vores CV skabeloner. Det er virkelig simpelt og fungerer på den måde, at du udfylder dit CV trin for trin, og så bliver CV’et automatisk udarbejdet til dig i et flot layout.

CV’et er lige til at downloade og sende afsted, så du kan få dit drømmejob. Et layout kan selvfølgelig ikke bære hele CV’et, men hvis du sørger for at begge dele er i orden, kan det give dig en stor fordel!

Held og lykke med jobsøgningen!

Otras plantillas 

[dgbm_blog_module posts_number=”3″ type=”3″ include_categories=”19″ show_excerpt=”off” show_categories=”off” show_author=”off” show_date=”off” show_pagination=”off” image_size=”default_image” image_margin=”||16px||false|false” content_margin=”||||false|false” _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default” title_line_height=”1.3em” global_colors_info=”{}” _i=”1″ _address=”1.2.0.1″ /]