Sådan laver du et CV for ejendomsmæglere

Arbejder du som ejendomsmægler, eller vil måske meget gerne ind i en ejendomsmæglerforretning? Jamen så kan det være altafgørende, at du laver en måltrettet ansøgning og udarbejder et målrettet CV, der passer til ejendomsmæglerbranchen.

Nota media para esta plantilla

5.0
Rated 5 out of 5
De 1 reseñas

Det er meget vigtigt at lave et godt og professionelt CV, da det kan afgøre, om man bliver indkaldt til en jobsamtale hos den pågældende arbejdsgiver eller ej. De søger måske en ny kollega, der er klar på en alsidig hverdag.

cv for ejendomsmæglere

Indholdsfortegnelse

Få hjælp til et godt CV

Rigtig mange kigger kun ganske kort på CV’et, så hvis det ikke spiller helt, så er chancen for at blive kaldt til samtale meget lille. Efter at de har læst CV’et, så læser de din jobansøgning.

Her hos os kan du få hjælp til at lave dit eget CV, som du kan sende til din kommende arbejdsgiver. Vi har skabeloner, der giver mulighed for at lave det perfekte CV.

I denne artikel kan du blive skarp på dine faglige og personlige egenskaber, som du kan inkludere i dit CV og jobansøgning. Dit CV er det første en arbejdsgiver ser, så det er utrolig vigtig for en potentiel ansættelse.

Et eksempel på et ejendomsmægler CV

Et godt CV er vigtigt, da det er her, hvor du viser dine personlige og faglige kompetencer uden at have mødt virksomheden selv. Her finder du et eksempel på den information, der kan indgå i et CV.

Niels Nielsen
Ejendomsmægler
+45 12345678
nielsnielsen@example.com
København
Linkedin.com/in/nielsnielsen

Fagligt resume
Uddannet ejendomsmægler tilbage i 2019 med erfaringer fra 2 andre arbejdspladser. Har godt kommunikationsevner og er en virkelig god menneskekender. Har arbejdet på ejendomsmarkedet i både gode tider og i kriser.

Arbejdserfaring

Nybolig
Ejendomsmægler
2019-2021.

 • Dette var det første job efter at være blevet udlært. Fik stor medvind på jobbet da markedet gik godt, og her fik jeg stor erfaring med at have travlt og arbejde ekstra, når det blev krævet
 • Var god til at samarbejde med andre mæglere for at finde de rette købere til jobbet.
 • Hjalp med at optimere køberkartoteket så vi nemmere kunne finde de rette købere til de rette huse

Danbolig
Ejendomsmægler
2021-nu

 • Markedet havde det en smule mere hårdt så i denne tid har jeg lært at opsøge købere til de ejendomme der var til salg.
 • Fik mulighed for at have en assistent tilknyttet, der gerne ville lære mere om jobbet som ejendomssælger. Havde ansvaret for den person og agerede derfor som leder i knap et års tid.

Uddannet ejendomsmægler eller relevant efteruddannelse
Finansbachelor
CPH Business i København
Juni 2019

Andre relevante kompetencer
Jeg har arbejdet på med markedsføring i mit tidligere job og har stor fokus på annoncer.

Løn ved at arbejde en ejendomsmæglerkæde

En løn for ejendomsmæglere i Danmark kan svinge ret meget. Der er nogen, der får en fast indtægt, og så kommer der provision oven i, hvis de sælger en bolig.

Der er dog også visse steder, at firmaer udelukkende betaler deres mæglere med provision. Det skal du være opmærksom på, når du søger et job.

Dog er det sådan, at lønnen starter på 22.000 og løber op til 38.000 kr. Så kan du selvfølgelig også ende med at tjene mere, hvis du gør det godt og forhandler dig til en bedre månedlig betaling.

I følge undersøgelser viser det også, at man som ejendomsmægler tjener mest i hovedstaden og mindst i Jylland.

Sådan laver du et kronologisk CV som ejendomsmægler

Det er vigtigt, at du laver et kronologisk CV, der viser alle dine gode kvalifikationer, og hvilke dele du har kendskab til. Det er allerbedst med et kronologisk CV, da det viser dine evner fra at du eksempelvis har taget uddannelsen som ejendomsmægler, indtil at du søger det pågældende job. Kendskab til marketing, markedsføring, et godt drive, et tidligere studiejob er alle gode ting at tage med.

Det ville være så ærgerligt, hvis din faglige profil er god, men at du ikke formår at lave et godt CV. Hvis du ikke har lavet det mange gange før, kan du tjekke vores CV skabeloner ud. Her har vi lavet skabeloner, der er tilpasset hver enkelt branche, så du kan lave dit CV så godt som muligt og forhåbentlig lande jobbet.

Sådan bør du strukturere dit CV:

 • Lav en overskrift der fanger
 • En kort beskrivelse af dig
 • En kronologisk liste over din tidligere jobs
 • En beskrivelse af din uddannelse
 • En beskrivelse af dine kompetencer, referencer, it kompetencer og andet vigtigt.

Det kan også være en god ide at tilføje nogle andre ting på dit CV, der er med til at gøre din profil og dit CV mere spændende.

Gode ting at tilføje i dit CV når du søger det nye job

 • Sørg for at skriv noget fra stillingsopslaget ind i dit CV. Hvis du har erfaring med ledelse, og de leder efter en med ledererfaring, så skriv det ind i dit CV.
 • Indkluder gerne selve jobtitlen i din overskrift på CV’et.
 • Tilføj al relevant efteruddannelse, om du er medlem af dansk ejendomsmæglerforening, eller har haft tidligere erfaring, der har betydning for de mulige arbejdsopgaver. Det gør dig en mere oplagt kandidat til stillingen.

Sådan skal layout på CV’et være

Det er langt fra lige meget, hvordan du skal præsentere en faglig profil som din. Et CV skal passe til det konkrete job og virksomhed og opliste dine kompetencer og erhvervserfaring på en overskuelig måde.

Det bedste er, at du laver dit CV på én side med en skriftstørelse på 12. Vælg også en god skrifttype som er nem at læse. Har kan vi anbefale Times New Roman, Arial og Calibri.

Læservenligheden er vigtig, da mange kun bruger ganske kort tid på et læse dit CV igennem. Derfor er det vigtigt, at du laver et godt CV med en god struktur.

Det bedste format

Hvis der er noget format, som nogen elsker, så er det et CV i omvendt kronologisk rækkefølge. Det betyder, at du først i CV’et oplister alle dine kompetencer, så en virksomhed kan se, hvor fantastisk en kandidat du er. I ansøgningen starter man med at opliste sine erfaringer.

Layout på et CV

På dit CV bør du starte med en kort og simpel header. Det kan se således ud:

Korrekt
Niels Nielsen
Ejendomsmægler
+45 12345678
nielsnielsen@gmail.com
linkedin.com/in/nielsnielsen
📌 Det er en god ide at skrive en helt kort tekst og kun inkludere relevant kontaktoplysninger.
⚠️ Rigtig mange inkluderer også et billede af dem selv. Dog frarådes dette i visse tilfælde, da du som ansøger kan blive diskrimineret.

Beskriv din arbejdserfaring

Der er ingen tvivl om, at det er rigtig godt at have relevant arbejdserfaring, når man skal søge et job.

Du skal starte med at skrive, hvad du har af job nu, og hvilke kvalifikationer du har fået igennem der. Som ejendomsmægler er det vigtigt at være skarp på tal men også være en god menneskekender. Det kan også være, at du er god til social media mm.

De to ting skal fremgå tydeligt på dit CV sammen med andet relevant information. Både dine tidligere jobs og kvalifikationer skal skrives på en overskuelig måde. Her kan det være en god ide at skrive det i listeform, da det er nemt for modtageren at læse.

Hvis du ikke har nogen relevant arbejdserfaring

Al håb er slet ikke ude bare fordi, at du ikke nødvendigvis har noget relevant arbejdserfaring, du kan skrive på dit CV. Måske er du studerende og har derfor ikke haft mulighed for at få noget relevant arbejdserfaring.

📌 Du kan prøve at tage et kig på vores CV for studerende for at få inspiration.

cv for ejendomsmæglere

Sådan inkluderer du din uddannelse på dit CV

Det er vist ingen hemmelighed, at det er en rigtig god styrke at kunne tilføje noget uddannelse på sit CV. Det er også selvom, at uddannelse ikke er alt, og man kommer langt med den rette indstilling og nogle gode kompetencer.

Hvis du er uddannet ejendomsmægler, er det en god ide at skrive det på dit CV. Måden du skriver din uddannelse på dit CV er meget enkelt. Du skal liste det på dit CV i følgende rækkefølge:

 • Navnet på din uddannelse
 • Navnet på skolen
 • År du blev færdig med uddannelsen

De bedste kompetencer for en ejendomsmægler

Når du gerne vil søge den konkrete stilling som ejendomsmægler er der en række kompetencer, der er gode at have med.

Først og fremmest handler jobbet som ejendomsmægler om at sælge. Du skal derfor have ordet i din magt og vide, hvordan du sælger noget på den rette måde.

Derudover så handlet jobbet som ejendomsmægler lige så meget om at snakke med mennesker. Du skal sælges folks huse, hvilket kan være meget personligt for folk. Derfor er det vigtigt, at du ved, hvordan du bedst muligt snakker med mennesker.

Det er vigtigt, at du giver arbejdsgiveren et indblik i, at du både er en god sælger, men også er god til at snakke med mennesker. Som ejendomsmægler skal både køber og sælger have god tillid til dig, og at du gør dit job godt nok.

Lav en opsummering på en professionel måde: præsentation af CV’et

Som nævnt flere gange så bruger arbejdsgiveren ikke lang tid på at læse dit CV igennem. De bruger ganske kort tid på at vurdere, om du er en mulig kandidat til stillingen du søger.

Det er en god ide derfor at lave et helt kort opsummering af dig, din erhvervserfaring og dine kompetencer. Du kan skrive en 4-5 linjer men så heller ikke skriv mere end det.

Et eksemel på en opsummering til dit CV

Udlært ejendomsmægler med mere end 10 års erfaring med samme baggrund. Har specialiseret sig i at sælge til førstegangskøbere i København, og har en lang række købere, som køber og sælger via mig. Jeg havde rekorden for fleste solgte huse i perioden marts-oktober i 2020, så jeg er blevet kaldt dygtig af den tidligere indehaver.

Det er en god ide at fokusere på noget af det, som du selv føler, gør dig unik. Inkluder gerne ord fra den stilling du søger. Så kan du bedre lave et godt CV.

Mere information til et CV

Det kan være utrolig svært at få et job i visse brancher. Ejendomsmæglerbranchen er der rigtig mange, der gerne vil ind i, så din jobsøgning kan godt være meget konkurrencepræget.

Du kan dog med fordel inkludere noget af din erfaring inden for forskellige dele. Det kan eksempelvis være færdigheder inden for marketing.

IT færdigheder

Nævn gerne hvis du har nogle forskellige IT færdigheder, der gør dig særlig. Det kan vøre, at man inden for ejendomsmægler branchen gør brug af nogle særlige programmer. Her der et godt at påpege ens gode erfaring inden for det.

Sprog færdigheder

Taler du mere end blot dansk, så er det en god ide at skrive. Engelsk er altid godt at kunne, da der er mange fra udlandet, der kommer til Danmark for at bo og arbejde. Skriv derfor gerne de sprog på, som du enten forstår eller snakker. Skal du eksempelvis sælge sommerhuse i det kommende job, så kan det være en fordel, hvis du kan tysk og sætter det sprog på dit CV. Skriv gerne hvilket niveau du mestrer det pågældende sprog på.

Referencer

Det kan være en stor fordel at kunne inkludere udtalelser fra tidligere arbejdsgivere. Der kan de beskrive, hvilken type sælger du er, og hvordan du er som person.

Skriv et perfekt CV som ejendomsmægler

Det kan være svært at lave det perfekte CV. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal stille dit CV op, kan du bruge vores CV skabeloner efter branche.

Hvis du har læst med hertil, så burde du også vide, hvordan du laver et godt CV, der sælger dig bedst muligt og gør dig relevant for den stilling du søger.

Suppler et professionelt CV med en ansøgning

Hvis du skal søge et job og har gjort dit CV klar, skal CV’et sendes afsted. Her er det en og ide at supplere dit CV med en helt klassisk ansøgning. Det er i den, at du kan sætte lidt flere ord på, hvem du er som menneske og uddybe dine kompetencer.

Spørgsmål til CV som ejendomsmægler

Hvordan afslutter man et CV?

Det er altid en god ide at slutte på en god og frisk måde. Skriv eventuelt, at du glæder dig til at blive indkaldt til samtale, så du kan sætte flere ord på, hvordan du passer godt til jobbet.

Prøv vores professionelle CV skabeloner der er tilpasset til hver branche.

Otras plantillas 

[dgbm_blog_module posts_number=”3″ type=”3″ include_categories=”19″ show_excerpt=”off” show_categories=”off” show_author=”off” show_date=”off” show_pagination=”off” image_size=”default_image” image_margin=”||16px||false|false” content_margin=”||||false|false” _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default” title_line_height=”1.3em” global_colors_info=”{}” _i=”1″ _address=”1.2.0.1″ /]