Nem guide til et godt rejsesygeplejerske CV

Der findes efterhånden en del sygeplejersker, men noge gange er der nogle patienter, der har brug for, at der rejser en sygeplejerske med dem. Det kan være, hvis de egentlig er stabile i deres tilstand, men har brug for pleje døgnet rundt i form af medicin og hygiejne.

Nota media para esta plantilla

3.3
Rated 3.3 out of 5
De 6 reseñas

I sådanne tilfælde er der nogle, der vælger at gøre brug af en sygeplejerske, der kan rejse med dem. Det er et stort privilegie at kunne bruge nogle penge på at hyre en sygeplejerske, men det gør også, at den person pludselig får mulighed for at rejse ud og have hjælpen lige ved hånden hele tiden.

Du kommer derfor som sygeplejerske med på en rejse i kortere eller længere tid og er tilgængelig for patienten hele døgnet. Det er et stort ansvar, da det er dit ansvar at holde dem raske og stabile. Hvis der så kommer udsving i patientens helbred kan der blive kaldt efter mere personale. Du vil dog altid være den primære plejeperson.

Rejsesygeplejerske cv

Indholdsfortegnelse

Undgå at brug meget tid på at lave dit CV

Der vil ofte være rigtig mange ansøgere, der gerne vil have en stilling, der kan kombinere det at rejse og at pleje patienter. Derfor er konkurrencen blandt ansøgerne højt, og du skal derfor gøre dit for at være så god en kandidat, som du skal.

Hele det indtryk starter med, at du laver et godt CV, og det skal også være et CV, der præsenterer sig selv godt. Det skal se flot og professionelt ud. Nogle mennesker kan godt lide at være kreative og selv sidde og lave et flot CV, imens at andre hellere vil bruge deres tid på noget andet.

Om du er den ene eller anden person, så kan det stadig være brugbart at bruge vores CV skabeloner. Det fungerer på den måde, at du finder den skabelon, du synes bedst om, og så er det bare at udfylde de tomme felter. Det er super nemt, og du skal kun have fokus på det indhold, dit CV skal have og ikke så meget på, hvordan det ser ud. Det bliver næsten ikke nemmere end det!

Rejsesygeplejersker tjener ofte mere end almindelige sygeplejersker

Herhjemme er sygeplejersker ikke kendt for at have den bedste lønning, desværre. Dog er der ofte flere penge at hente, hvis man arbejder som rejsesygeplejerske. Sygeplejersker har normal vis vagter, hvor de går til og fra hospitaler for at have deres vagt. De får altså pauser i deres arbejde.

Rejsesygeplejersker tager med en patient på en længere eller kortere rejse, og det kræver meget, da man så ikke kommer hjem til familie og venner så tit. Hvis patienten er ude at rejse i flere uger, så vil de rejsesygeplejersker, der er med ofte være med hele vejen. Det skal en løn også afspejle.

Rejsesygeplejersker tjener generelt mere end almindelige sygeplejersker. Tjener rejsesygeplejersker mere fordi at jobbet er mere krævende? Både og. Det meste baseres på, at man ofte er en eller to sygeplejersker tilknyttet patienten på en række, og selvom der kommer pauser, så er det ofte en pleje, der foregår døgnet rundt.

Man bliver derfor kompenseret for al den tid, der bliver sat af til at rejse med osv. Der er derfor flest penge at hente som rejsesygeplejerske, og for nogen kan det være så mange penge, at de ikke vil arbejde med andet end det.

Sådan finder du ledige stillinger blandt registrerede sygeplejersker

Det kan godt være lidt svært at finde nogle af de jobs, hvor du som sygeplejerske skal rejse med en patient ud. Det er sjældent, at det offentlige vil facilitere en sygeplejerske til en patient, og det er derfor ofte igennem det private, at de stillinger bliver en mulighed.

Der findes efterhånden en del private firmaer, der tilbyder kunder, at der kan komme en sygeplejerske med en patient ud at rejse. Det er også derfor, at vores bedste bud på at få sådan et job er via de private firmaer. Det kan være, at du kan blive tilknyttet som ekstern sygeplejerske, eller måske skal du ansættes der, og så kan du komme ud og rejse med en patient en gang imellem.

Det kan også være, at du kan blive ansat direkte af en familie eller patient, der har brug for en som dig. Der kan det være en god ide at holde øje på Facebook og andre grupper, hvor sådan en forespørgsel kunne dukke op. Det er også nogle gange at høre rundt omkring, hvis du kender nogen, der allerede arbejder med det, så er det en måde at komme ind i branchen på.

Hvorfor er det så vigtigt at lave et godt CV?

Det kan være, at du har ret meget erfaring med at lave dit CV, men det kan også være, at du for første gang skal ud og søge et job. Måske er du lige blevet færdiguddannet og skal til at have dit første rigtige job – det job man får efter at gennemføre en uddannelse. Det er super spændende, men hvis man ikke har søgt job på bureauer, hospitaler eller organisationer før, så kan det godt være lidt overvældende.

Som nævnt tidligere oppe, så kan der godt være mange, der sender deres CV og ansøgning til arbejdsgivere, når der er blevet slået en stilling op. Derfor er det også meget konkurrence blandt de forskellige rejsesygeplejersker, der gerne vil arbejde hos bureauer eller andre steder, hvor man kan arbejde som rejsesygeplejersker.

Knap 80% af alle arbejdsgivere læser først CV’et

Det betyder helt praktisk, at der kan være mere end 70 ansøgere til ét job, og derfor vil der lande mere end 70 CV/ansøgninger til jobbet hos arbejdsgiveren. Det kan tage lang tid for arbejdsgiveren at danne sig et overblik over de forskellige ansøgere, og det er afgørende, at man kan skille sig ud.

En undersøgelse viser, at knap 80% af alle arbejdsgiver først og fremmest læser eller skimter CV’et. Hvis de så har tid og lyst går de videre til at læse ansøgningen igennem. Derfor er det meget vigtigt, at du gør meget ud af dit CV, da det højt sandsynligt vil være det eneste arbejdsgiveren læser om dig, inden at de vil indkalde dig til samtale.

Der er en en række forskellige stillinger, men du skal stadig skrive en ansøgning

Nu har vi lige gjort meget ud af at skrive, at CV’et næsten altid vil være det, som en arbejdsgiver læser først. Grunden til det er også, at selve opsætningen på et CV gør, at det er nemt for en arbejdsgiver at skimte, om du kunne være en god kandidat til jobbet.

Det er ofte i punktform, at et CV bliver lavet, og det gør det nemt for modtageren at danne sig et overblik over, hvem du er. De kan eksempelvis hurtigt se, om du har noget erfaring, eller måske har arbejdet sammen med rejsesygeplejersker før, så du har et godt indblik i arbejdet og den løn, der følger med.

Selvom at CV’et for mange vil være det, som en arbejdsgiver læser først, så betyder det altså ikke, at du skal undlade at sende en ansøgning med. Det er ofte et krav fra en arbejdsgivers side af, at du skal sende CV og ansøgning, hvis du vil arbejde med rejsesygeplejersker.

Mange ansøgninger sker over nettet, og der er ofte en online portal, hvor man skal udfylde en masse omkring sig selv. Det er også her, at man skal uploade både CV og ansøgning, og ofte er det et krav, at begge dele bliver uploadet. Sådan er det faktisk også med et billede, da mange har det som et krav.

Rejsesygeplejerske cv

Skal jeg sætte et billede på mit CV?

Der er ikke noget krav til, at du skal have et billede på dit CV – det er jo trods alt dig, der bestemmer, hvad der skal stå. Dog er der mange virksomheder, der godt vil se et billede af den eller de personer, der søger jobbet. Nogen oplever at deres billede er en stor fordel for dem, hvor at andre ikke føler, at det gavner dem. Det kan være, hvis de før føler, at de er blevet diskrimineret eller på anden måde valgt fra på baggrund af deres udseende.

Et tip er dog når du vælger at sætte et billede på er, at du skal sørge for, at det er et billede af høj kvalitet. Få en til at tage et godt billede af dig så du ser bedst muligt ud. Det skal være i et godt lys og man skal kunne se dit ansigt tydeligt.

Et CV skal indeholde en række forskellige dele

Nu er vi nået til den del, hvor det skal handle om, hvad et CV skal indeholde for at kunne konkurrere med andre rejsesygeplejersker. Der er flere meninger om, hvad der skal med, og hvad der skal fylde mest. Dog skal du tænke det sådan, at du skal sælge dig på den bedst mulige måde.

Tænk så over om det er din uddannelse, der gør, at du står stærkt, eller om det måske er din erfaring fra tidligere, hvor du har lært en masse om jobbet. Det der sætter dig i bedst lys skal du have fokus på – dog skal du stadig have lidt af det hele med.

Brug følgende dele i dit CV

  • Personlige oplysninger om dig selv
  • Din erfaring fra tidligere jobs og arbejdsgivere
  • Din uddannelse eller anden certificering

De tre dele vil blive uddybet i de følgende afsnit.

Personlige oplysninger om dig selv

Du kan starte med noget af det nemmeste, når det kommer til CV’et. Det lyder helt basalt men ikke desto mindre, er det super vigtigt at gøre. Du kan starte med at skrive dit navn et sted, hvor det står helt tydeligt. Vælger du at have et billede på, så kan du gøre det lige ved siden af eller over det billede.

Som det næste skal du skrive dit telefon nummer og din e mail adresse. Det er rent udsagt sådan, så virksomheden kan komme i kontakt med dig. Det kan være, at de har et spørgsmål til din ansøgning eller måske vil de gerne kalde dig til samtale.

Din erfaring fra tidligere jobs og arbejdsgivere

Noget af det der i høj grad kan være en fordel er, hvis du har noget erfaring fra et job, der minder om det du søger. Har du eksempelvis arbejdet som rejsesygeplejerske før, så er det nemmere for en kommende arbejdsgiver at se dig i stillingen, når du allerede har prøvet det.

Har du ikke direkte erfaring med et lignende job, kan det være, at du i stedet har arbejdet med noget andet i samme branche. Det er også rigtig godt at skrive på.

Din uddannelse eller anden certificering

Når man taler om sygeplejersker, så er det selvsagt vigtigt, at du har taget en uddannelse som sygeplejerske. Med den her udannelse har du en masse viden og erfaring med i bagagen, som man ikke får fra andre uddannelser.

Du må tjekke i jobopslaget, om det er et krav, at du har den ene eller anden uddannelse. Det kan nemlig være, at du er uddannet SOSU hjælper, og det er helt fint for virksomheden.

Gør det nemt for dig selv at skille dig ud med dit CV blandt mange rejsesygeplejersker

Rejsesygeplejerske cv

Så nåede du igennem denne her lange artikel med en lang række forskellige dele, som du skal tænke over, når du skal ud og finde opgaver og job uden at undgå udbrændthed. Du ved nu forhåbentlig en smule mere, end du gjorde før, og så skal det lige ind og vende, inden du går i gang.

Måske har du allerede et CV, ellers så skal du til at oprette et. Men så ved jeg ikke, om du kan huske det tip, du fik oppe i starten? Det tip angående vores mange CV skabeloner, du kan få adgang til. Det er nogle skabeloner, der gør det meget nemt for dig at lave dit CV på en måde, der gør det nemt og enkelt.

Det er din genvej til et professionelt CV, uden at du selv skal bruge meget tid på at lave et flot layout osv. Du skal udelukkende koncentrere dig om indholdet, hvilket også er en stor nok opgave i sig selv jo. Heldigvis ved du meget mere om, hvad der er godt at have med i dit CV, da du har fået en masse viden igennem denne artikel.

Vil du gerne have mere viden om CV?

Det kan være, at du sidder og føler, at du har fået rigeligt med viden, men måske sidder du og godt liiige kan få lidt mere ind i hjernen. Her på vores side finder du udover vores mange CV skabeloner også en række forskellige artikler, der alle viser, hvordan man med erfaring, uddannelse og færdigheder kan søge en masse gode stillinger.

Her kan du finde nogle forskellige artikler, der kan gøre dig endnu klogere på, hvordan du med din erfaring, færdigheder og uddannelse kan få et godt job:

Det er alle tre artikler, der læner sig meget op at det at arbejde som rejsesygeplejerske, men der er alligevel nogle andre dele, der er tager med der, som ikke er i denne her artikel. Gem artiklerne til en anden dag eller læs nogle af dem allerede nu.

Vi ønsker dig al held og lykke med din jobsøgning!

Otras plantillas 

[dgbm_blog_module posts_number=”3″ type=”3″ include_categories=”19″ show_excerpt=”off” show_categories=”off” show_author=”off” show_date=”off” show_pagination=”off” image_size=”default_image” image_margin=”||16px||false|false” content_margin=”||||false|false” _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default” title_line_height=”1.3em” global_colors_info=”{}” _i=”1″ _address=”1.2.0.1″ /]