Nem guide til et godt salgschef CV

Som salgschef skal man virkelig have fingeren på pulsen og have ordet i sin magt. Det gælder lige meget om man er en sælger, der skriver meget over mail, eller om man snakker meget i telefon. Du skal sælge, og det kræver nogle helt bestemte teknikker, som du garanteret mestrer.

Nota media para esta plantilla

5.0
Rated 5 out of 5
De 1 reseñas

Når man står over for hele den proces med jobsøgning, så har du som sælger en rigtig stor fordel. Du ved nemlig, hvordan man sælger et produkt eller en ydelse, og nu er det op til dig at få solgt dig selv. Arbejdsgivere vil gerne have de bedste med på deres hold, og særligt når man skal ansætte en chef i en stilling, er der høje krav.

Salgschef cv

Du ved, hvordan du kan sælge på en professionel måde, der gør at en kunde vil købe dit produkt. Nu er det op til dig at vise arbejdsgivere, at du med en stor erfaring inden for salg vil være relevant til at varetage stillingen. Det er super spændende, og den ansættende virksomhed ser helt klart frem til at modtage en ansøgning og dit CV, hvis du kan være den rette for dem.

I denne her artikel vil vi komme ind på flere relevante ting, der er værd at tage med sig, når man står over for at skulle have et nyt job. Vi starter ud med at give det et godt tip til, hvordan du nemt kan lave dit CV. Dernæst kommer vi til, hvorfor et CV er så vigtigt og ikke mindst, hvad det skal indeholde.

Indholdsfortegnelse

Sådan kan du nemt lave dit CV til en potentiel arbejdsgiver

Man skal altid starte med det første og det vigtigste, og det kommer vi selvfølgelig også til her! Når du skal lave et CV, så er det vigtigt, at du også kender til det formalia, der er. Et CV er ikke bare et langt dokument, hvor du skriver, hvad du har af kompetencer og færdigheder. Det skal sættes op på en helt bestemt måde, ellers kan man ikke rigtig kalde det for et CV.

Du skal altså have styr på formalia og opsætningen af CV’et, før du kaster dig ud i det. Lyder det som en uoverskuelig opgave, så tøv ikke! Vi har nemlig udarbejdet en lang række forskellige CV skabeloner, der gør det virkelig nemt for dig.

De skabeloner gør det muligt for dig ikke at skulle tænke over selve opstillingen af dine færdigheder og tidligere erfaring. Du skal i stedet bare koncentrere dig om at udfylde felterne én for en. På den måde skal du ikke bruge unødvendig tid og stress på at hele layout skal spille – den del klarer vi nemlig for dig.

Hvorfor er et CV så vigtigt for at vise kompetencer og færdigheder kontra en ansøgning?

Hvis du gerne vil søge et job som salgschef, så har du helt sikkert også været ude og søge jobs før. Måske ved du derfor lidt om, hvordan hele den proces foregår. Gør du ikke, så kan du få lidt mere viden her.

Når virksomheder skal ansætte, så har de typisk ikke alverden tid til at gøre det. Dog er der ofte sat mere tid af til at skulle ansætte en, hvis der er tale om en chefstilling, som der er i dit tilfælde.

Salgschef cv

Lige meget hvad så sidder der nogen hos virksomheden, der skal danne sig et overblik over alle de ansøgere, der kommer ind. CV’et er strukturerer på den måde, at det er sat meget op i punkter, hvilket gør det rigtig hurtig at danne sig et overblik over. Og netop derfor er der mange arbejdsgivere, der foretrækker at læse CV’et først for at vurdere, om du er noget for dem eller ej.

De fleste arbejdsgivere bruger kun 10 sekunder på at læse dit CV

Rent faktisk er det sådan, at undersøgelser viser, at mange arbejdsgivere kun bruger 10 sekunder på at læse dit CV. Prøv lige at læse det én gang til. 10 sekunder. Det er virkelig ikke meget! Det er ganske kort tid du har til at vise dine relevante færdigheder, der gør, at de vil kalde dig til samtale som salgschef.

Det er netop også derfor, at dit CV bare er så vigtigt, da det bliver vurderet så hurtigt. Du har med garanti en masse gode erfaringer med dit i bagagen, som arbejdsgiverne vil elske. Det er op til dig at stå for implementeringen af dem i dine præstationer af dig selv.

Du skal stadig bruge tid på at skrive en ansøgning dog. Det er ikke altid, at virksomheder kun læser CV. Ansøgninger skal man jo sende med af en grund, og derfor er det også vigtigt, at du ligger noget arbejde i den. Der har du mulighed for også at vise noget dokumenteret erfaring, som du har og uddybe andre dele, der ikke er plads til i dit CV.

Hvad skal et CV indeholde?

Nu kommer vi til den del, der handler om, hvad et CV skal indeholde. Hvis du har lavet et CV før, så ved du nok godt lidt om, hvad der skal med. Dog er det aldrig skidt med at få genopfrisket nogle enkelte dele.

Dit CV skal indeholde følgende dele:

  • Personlige oplysninger
  • Dine tidligere jobs og erfaring fra dem
  • Din uddannelse

Personlige oplysninger

Du kan nemt starte med at skrive dit navn, din e mail adresse og så et telefon nummer, som de kan kontakte dig på, hvis de vil have dig til samtale. Det er også her, at du kan indsætte et link til din LinkedIn profil.

Dine tidligere jobs og erfaring fra dem

Noget af det der er godt, hvis man søger en chefsstilling er, at du kan fremvise, hvor du før har arbejdet. Skriv dine tidligere jobs på, hvad har du lavet der, hvad har været dit ansvar osv. Du skal meget gerne sætte nogle ord på, der viser, at du kan være egnet som salgschef.

Din uddannelse

Nu er det jo sådan, at man godt kan være sælger uden at have en uddannelse. Dog kan det være en fordel, hvis du kan skrive en sælgeruddannelse på. Særligt hvis du skal være leder og chef, er det også godt, hvis du kan fremvise nogle kurser inden for ledelse eller lignende.

Salgschef cv

Ved de uddannelser kan du være med til at vise dem, at du også har et teoretisk perspektiv på, hvad du laver. Der er nogle virksomheder, der i høj grad vægter, at deres ansatte er uddannede inden for det, som de arbejder med.

Andre virksomheder er lidt mindre ligeglade. Det er dog altid en god ide at fylde sit CV med både en masse erhvervserfaring samt noget godt uddannelse. Så kan den ikke gå helt galt.

Sådan laver du nemt et velskrevet CV

Vi kan desværre ikke skrive CV’et for dig – måske kan du få en anden til det. Dog kan vi hjælpe dig et langt stykke hen af vejen. Vi kan nemlig, som vi har nævnt længere oppe, hjælpe dig med vores mega smarte CV skabeloner.

De skabeloner gør det meget nemt for dig at lave dit første CV. Du skal blot vælge den skabelon, som du synes kan passe til dig som person bedst. Herefter går du i gang med at udfylde de forskellige felter, som skabelonen kræver, at du udfylder. Når det hele er udfyldt som du gerne vil have det, så kan du hente CV’et ned og få sendt det afsted til den virksomhed, som du skal søge job hos.

Det bliver næsten ikke nemmere. Som sælger ved du jo helt sikkert godt, hvilke ord du vil beskrive dig selv med, og så er det bare op til dig at få fyldt skabelonen ud!

Bliv klogere på dine egne kompetencer og færdigheder

Nu er vi efterhånden ved at være i mål med denne her lange artikel, som forhåbentlig har gjort dig en smule klogere på, hvordan du kan gribe CV’et og helt processen an. Inden vi slutter helt herfra, vil vi gerne sende dig godt videre. Vi har nemlig en helt masse forskellige artikler, der kan gøre dig endnu klogere på emnet, end du allerede er blevet.

Salgschef cv

Du kan kigge på følgende artikler:

Vi ønsker dig al held og lykke med din fremtidige jobsøgning!

Otras plantillas 

[dgbm_blog_module posts_number=”3″ type=”3″ include_categories=”19″ show_excerpt=”off” show_categories=”off” show_author=”off” show_date=”off” show_pagination=”off” image_size=”default_image” image_margin=”||16px||false|false” content_margin=”||||false|false” _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default” title_line_height=”1.3em” global_colors_info=”{}” _i=”1″ _address=”1.2.0.1″ /]