Nem guide til et godt værtinde CV

Wuhuuu! Hvor er det dejligt, at du skal til at søge job som værtinde, hvor det kræver, at man giver en virkelig unik service og altid godt humør. Det er for mange et virkelig sjovt job, da det sjældent foregår bag et skrivebord. Du står i stedet for forrest og møder de folk der kommer ind, og tager ansvar for godt humør blandt gæsterne også.

Nota media para esta plantilla

3.3
Rated 3.3 out of 5
De 6 reseñas

Hvis du er kommet til denne her artikel, er det nok fordi, at du skal til at søge et job og gerne vil arbrjede som værtinde. Der er rigtig mange, der kan arbejde som værtinde på et diskotek, på en restaurant eller et andet sted i servicebranchen. Det er især her, at de bruger folk, der her de kompetencer, der skal til for at skabe en god stemning.

Som værtinde skal man have en god forståelse for mennesker, og stillingen går ofte meget ud på at skabe god stemning, så der er glade kunder. Glade kunder har en bedre oplevelse, og så bliver de gladere og kommer igen en anden gang.

Værtinde cv

Indholdsfortegnelse

Vis dine færdigheder i et CV med et flot layout

Du er måske nået dertil, hvor du egentlig har fundet nogle nye job, som du gerne vil søge, og du skal til at skrive din ansøgning og lave dit CV. Det kan for nogen godt være en stor opgave, hvis det ikke er noget, man har så meget erfaring med. Heldigvis har vi gjort det nemt for dig at lave et CV uden den store erfaring med at være kreativ og sætte sådan et dokument op.

Vi har nemlig lavet en lang række CV skabeloner, der gør det nemt for dig at vise arbejdsgivere din tidligere erhvervserfaring, så du kan komme til at arbejde som vært i branchen. Det fungerer på den måde, at du vælger en skabelon, du føler kan vise din erfaring bedst muligt. Vært jobbet er festligt, så du må også godt vælge en skabelon med lidt spræl i, der viser din profil bedst muligt.

Når du så har valgt en skabelon, så er det bare med at gå i gang med at udfylde den. Det er forholdsvist nemt, men du skal hele tiden tænke over at skrive ting på, der sælger dig bedst muligt, så du viser, at du kan besidde stillingen som vært.

Hvorfor er det så vigtigt at lave dit CV?

Du sidder måske og ikke har så meget erfaring med at lave et CV eller ansøgning, og du undrer dig måske over, hvorfor det er, at et CV er så vigtig, som så mange går og siger. Vi kan godt forstå din undring, hvis det ikke er noget, du har siddet med før. Derfor vil vi nu forklare dig, hvorfor det er så vigtigt, som alle går og siger.

Når du søger et job, så vil der med garanti også være andre, der kommer til at søge jobbet. Derfor gælder det i bund og grund om at skille sig ud fra de andre ansøgere, så virksomheden synes at du er mere interessant fremfor nogle af de andre, der har ansøgt.

Et CV bliver stillet op på en måde, der gør, at det er nemt at læse og danne sig et overblik over profilen. Det betyder, at virksomheden ret hurtigt kan læse nogle af de vigtigste dele om dig og vurdere ud fra det, om du kunne være en interessant kandidat for dem. Det er derfor vigtig, at du fremstår bedst muligt på dit CV.

80% af arbejdsgivere læser CV’et før de læser en ansøgning

I og med at man i CV’et hurtigt kan læse mere om hver enkelt kandidat, så er der også rigtig mange, der vælger at læse CV’et før de begynder på at læse din ansøgning. Det betyder, at cirka 80% af alle arbejdsgivere først og fremmest læser eller skimter CV’et. Så vurderer mange udelukkende på baggrund af det, om du kunne være noget for dem og kan besidde jobbet.

Herefter det er læst, så vil der være nogen, der går videre til at læse ansøgningen, hvor at andre aldrig kommer til at kigge på den. Så venter de i stedet til jobsamtalen, hvor de kan høre mere om dig som person.

Værtinde cv

Du skal også skrive en ansøgning til jobbet for at få en stilling

Med alt det vi lige har sagt, så er det nu stadig vigtigt at påpege, at du stadig skal skrive en ansøgning, når du søger et job. Ofte vil der i stillingsopslaget stå, hvad det er, som du skal sende dem. De fleste vil typisk skrive, at du skal indsende begge dele for at kunne blive taget i betragtning til jobbet. Derfor skal du også bruge god tid på at lave en ansøgning. For så har du sendt den, hvis det er, at det er noget virksomheden kommer til at tage frem og læse.

Hvad skal et CV indeholde?

Nu er vi nået til den del, hvor vi skal komme ind på, hvad det er et CV skal indeholde. Et CV skal overordnet indeholde 3 dele, som vi kommer til at uddybe

Personlige oplysninger om dig selv

Du skal først og fremmest skrive dit navn, telefon nummer og e mail på. På den måde kan virksomheden se, hvem ansøgeren er, og de kan kontakte dig for at kalde dig til samtale.

Din erhvervserfaring

Denne her del er for mange den vigtigste. Du skal nemlig opliste, hvor du tidligere har arbejdet, hvad dine ansvarsområder har været osv. På den måde kan virksomheden se, om de skal lære dig meget op, eller om du har god forstand på jobbet.

Din uddannelse

Nu er der ikke en uddannelse som værtinde, men det kan være, at du har en anden uddannelse, der er inden for service faget. Det kan du med fordel skrive på.

Værtinde cv

Gør det nemt for dig selv at vise dine personlige kompetencer i et CV

Så er vi kommet så langt, at vi skal til at runde af. Du ved nu forhåbentlig meget mere om alt fra ansøgning til gode ting at skrive på sit CV – hvis ikke må du lige læse noget af artiklen igen. Det der er vigtigt at tage med fra denne her artikel er, at det er en stor fordel, hvis du har arbejdet i branchen før, da du så ret godt ved, hvad det hele handler om.

Du kan helt klart vinde meget på en sprudlende personlighed, men den kan du først rigtig vise, når du kommer til en jobsamtale. Derfor er det vigtigt, at du laver et godt forarbejde, så virksomheden netop kalder dig ind til at høre mere om dig.

Som vi nævnte længere oppe, så kan du med fordel gøre brug af vores CV skabeloner. De skabeloner betyder, at du ikke skal koncentrere dig om så meget andet end at udfylde CV’et. Du skal med andre ord ikke tænke over, hvordan det hele ser ud, da det bliver klaret helt automatisk.

Få mere viden omkring faget her

Det at arbejde som værtinde kan være meget bredt, og nogle steder betyder det, at du arbejder som én ting, hvor at det i et andet job betyder, at du arbejder med noget andet. Nogen kommer eksempelvis til at fungere som en form for værtinde i et hjem, og i hjemmet kan der være andre opgaver, der kan følge med.

Nu har du efterhånden læst en ret lang artikel, så det kan godt være, at du ikke har brug for mere information omkring det her emne lige nu. Det kan dog være, at du senere har lidt mere overskud, og så kan vi anbefale dig at læse nogle af de følgende artikler. De handler også om CV, men CV i forhold til et andet erhverv, der ligger sig tæt op af dit. Det kan derfor være, at du kan finde nogle ekstra tips og tricks i de artikler, der kommer lige her:

Otras plantillas 

[dgbm_blog_module posts_number=”3″ type=”3″ include_categories=”19″ show_excerpt=”off” show_categories=”off” show_author=”off” show_date=”off” show_pagination=”off” image_size=”default_image” image_margin=”||16px||false|false” content_margin=”||||false|false” _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default” title_line_height=”1.3em” global_colors_info=”{}” _i=”1″ _address=”1.2.0.1″ /]