Nem guide til et godt byggeprojektleder CV

Hvor er det bare fedt, at du står overfor et nyt skridt i din karriere. Måske er du lige kommet ud af studiet, måske har du arbejdet i den samme branche i mange år og vil godt prøve noget andet. Det kan også være, at du lige nu bare kigger lidt på, hvad der er af jobs på markedet for at vurdere, om du skal tage det næste skrift.

Nota media para esta plantilla

5.0
Rated 5 out of 5
De 1 reseñas

Om du er i den ene, anden eller tredje situation, så skal du i gang med at lave dit CV. Det kan godt være en proces fra start til slut, hvis man ikke har gjort sig så meget i det før. Det er vigtigt, at man ikke bare kaster sig hovedløst ud i det projekt. Det er meget vigtigt, at du lige tænker over dig selv, din faglige profil og kompetencer. Hvad er det, du godt vil sælge dig selv på?

CV handler nemlig om at sælge sig selv over for den virksomhed, du søger stillingen hos. De vil gerne have de bedste kandidater, og det er det, du skal overbevise dem om, at du er. Du skal sælge dig selv ved at fokusere på de kompetencer og kvalifikationer, der passer godt til stillingen.

Byggeprojektleder cv

Indholdsfortegnelse

Sådan laver du nemt dit CV

Der er måder at gøre det nemt for sig selv, når man godt vil lave et CV, der viser, at man er god til at arbejde med projekter og projektledelse generelt. Der er mange, der vælger at gå direkte ind i Word og begynde selv at sætte kasser, punkter og overskrifter op. Det er dog ofte en meget tidskrævende proces, og det er tid, du kan bruge meget anderledes.

Brug vores CV skabeloner

Vi har udviklet en række CV skabeloner, der kan vise dine kvalifikationer og erfaring frem på den bedst mulige måde. Der er nogle CV, der passer bedre til dig, der måske ikke har så meget erfaring inden for projektledelse at trække på, men måske i stedet vil have fokus på dine færdigheder og uddannelse. Der findes med andre ord en skabelon til enhver smag.

Det fungerer på den måde, at du vælger en skabelon, som du føler kan vise dig, din erfaring og færdigheder bedst frem over for de entreprenører, du måske skal arbejde tæt med på byggeprojekter. Det kan være en skabelon, hvor der er god plads til, at du kan skrive om din erfaring med bygningsreglementer, risikostyring, projektplan, byggeri og meget mere.

Det er en super nem måde at lave sit CV på – uden at gå på kompromis med kvaliteten!

Hvorfor er et CV så vigtigt, når man skal arbejde med projekter?

Måske er det længe siden, at du har lavet et CV, og så kan jeg godt forstå, hvis der er nogle ting, der lige skal genopfriskes. For hvorfor er det egentlig lige, at et CV er så vigtigt, som vi påstår, at det er?

Jamen forestil dig, at du søger et job hos et sted, der har et godt arbejdsmiljø. Det betyder, at mange godt vil ansættes der, og mange søger derfor samme stilling som dig. Det betyder, at du skal formå at skille dig ud fra måske 70 andre ansøgere.

Her er første skridt, at virksomheden oftest læser alle CV først. Når jeg siger læser, så er det vel i virkeligheden at skimte. De kigger nemlig på nogle helt specifikke ting, som de har for øje. Det kan være, at de gerne vil have en med meget erfaring eller måske en, der har en bestemt uddannelse.

Faktisk er det sådan, at knap 80% af alle arbejdsgivere vælger at læse CV’et frem for ansøgningen. Så hiver flere ansøgningen frem efterfølgende, for at gå mere i dybden. Det betyder altså, at for manges vedkommende er CV’et den eneste mulighed for at skabe en interesse.

Tilpas dit CV til ethvert stillingsopslag

Et lille godt råd du skal have med på vejen er desuden, at du skal huske at tilpasse dit CV til hvert job, du søger. Det kan godt virke af meget arbejde, hvis du søger 10 jobs om dagen. Det er dog alfa omega, at du viser virksomheden, at du har fuld forståelse af, hvad de leder efter i en medarbejder.

Det kan være en god ide at se på, hvilke ord de beskriver en kommende ansat med. Er det noget, du kan se dig selv i eksempelvis? Så brug de ord!

Byggeprojektleder cv

Hvad skal et CV indeholde?

Udover at dit CV skal indeholde mange forskellige ting, så er der dog ting, der er mere relevante end andre. Det er afgørende, at du har flere dele med, så du kan vise byggebranchen, hvem du er.

Personlige oplysninger om dig selv

Du kan starte med den nemme, men også vigtige del. Du skal starte med at skrive dit navn, din e mail adresse samt telefon nummer oppe i et af hjørnerne.

Så ved virksomheden, hvem de har med at gøre, og hvordan de kan komme i kontakt med dig.

Din erhvervserfaring

Det næste du kommer til er ret vigtigt, og det er særligt vigtigt, hvis det også er noget, som virksomheden selv påpeger som værende vigtigt.

Du skal derfor gøre noget ud af at skrive din erfaring fra andre jobs. Så kan du også skrive, hvis du i høj grad har arbejdet med særlig planlægning eller noget andet, du ser som værende en styrke for dig.

Din uddannelse

Der er nogle virksomheder, der gerne ser, at deres ansatte har en vis uddannelse at trække på i jobbet. Det vil oftest stå i stillingen, hvis du eksempelvis skal være byggeleder eller ingeniører. Det gør det nemmere for dem i en beslutningstagning.

Vis dine relevante færdigheder nemt med CV skabeloner

Som vi påpegede oppe i starten, så kan det være utrolig givende at bruge vores CV skabeloner, når du skal lave dit eget CV. Det kan for nogen kræve planlægning at lave CV’et, men det kan gøres mere simpelt med en god skabelon.

Det fungerer på dem måde, at du vælger den skabelon, du bedst ser dig selv i, og så downloader du den til Word. Her kan du få lov til at sidde og udfylde de forskellige felter. Det er altså her, at du kan skrive din erfaring ind med at arbejde i en politisk ledet organisation, arbejde med projekter, planlægning, entreprenører, byggeprojekter generelt og meget mere.

Hvilke færdigheder du vil fremhæve er helt op til dig. Du ved nemlig selv bedst, hvordan du kan sælge dig selv for byggeprojekter og arkitekter. Du skal hele tiden tænke på, at du skal overbevise dem om, at du er den rette til jobbet. Det gør du ved at nærstudere stillingsopslaget og kigge på nogle af de ting, som de skriver, at de søger i en medarbejder. Så ved du hvilke ting du skal have fokus på.

Byggeprojektleder cv

Få endnu mere erfaring inden for det at lave CV

Vi er så småt kommet til vejs ende i denne her artikel, men det betyder ikke, at vi ikke liiiige kan give dig det sidste med på vejen. Du kan tage det med dig eller lade være. Vi ved, at der for mange ligger et arbejde i at blive klogere på det at lave et CV, og der vil vi godt hjælpe på vej.

Vi har nemlig mange andre artikler, end blot den du har læst. Det er artikler, hvor vi også tager udgangspunkt i en profession og gennemgår, hvordan man laver et CV til netop den profession. Det er også artikler, som du kan bruge til at blive klogere på din egen jobsøgningsproces.

Du kan finde artiklerne lige her:

Vi håber, at du kan få noget viden med fra denne artikel, så du er klædt godt på. Husk at en jobsøgning godt kan tage tid, så mist ikke modet hvis det ikke lige lykkedes i første hug.

God fornøjelse!

Otras plantillas 

[dgbm_blog_module posts_number=”3″ type=”3″ include_categories=”19″ show_excerpt=”off” show_categories=”off” show_author=”off” show_date=”off” show_pagination=”off” image_size=”default_image” image_margin=”||16px||false|false” content_margin=”||||false|false” _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default” title_line_height=”1.3em” global_colors_info=”{}” _i=”1″ _address=”1.2.0.1″ /]