Nem guide til et godt lagermand CV

Hvor spændende at du gerne vil arbejde selvstændigt som lagermedarbejder på et lager i en virksomhed inden for noget transport, distribution eller lignende. Det kan også være, at det er din første gang, at du skal ud og søge et job inden for feltet, men at jobbet virker interessant som dit nye job.

Nota media para esta plantilla

3.3
Rated 3.3 out of 5
De 6 reseñas

Om du står i den ene eller anden situation, så er jobbet meget spændende for rigtig mange og de tilhørende opgaver er meget spændende. Der er mange lagre rundt omkring i Danmark, der tilbyder fleksible totalløsninger for deres kunder. Det betyder, at du kan komme til at arbejde på et lager, men det kan være meget forskellige virksomheder, der har deres lager på den lokation.

Lagermand cv

Som medarbejder på et lager skal du have mange forskellige kompetencer inden for faget. Det kan spænde helt fra at kunne varetage et IT system til at holde orden til at være en god kollega, der kan tage ansvar i sin arbejdstid.

Alt i alt er det en utrolig alsidig stilling du kan komme til at varetage, og det er også det, der gør, at mange gerne vil arbejde inden for faget. De diverse opgaver man bliver stillet over for er også med til at gøre det til et meget spændende job.

Indholdsfortegnelse

Gør det nemt for dig selv at søge job hos en virksomhed der tilbyder fleksible totalløsninger

Om du har været i branchen i mange år eller lige er begyndt, så står du stadig over for at skulle søge et job. Det er virkelig spændende, men for mange kan det også virke en smule uoverskueligt, da der er nogle trin, man skal igennem.

Fælles for langt de fleste jobs er, at man skal skrive et CV og sende en ansøgning for at kunne blive taget i betragtning til jobbet. Der er selvfølgelig nogle undtagelser, der gør procesen en del nemmere.

Det kan være, hvis du i forvejen kender dem, der skal ansætte. Der kan også være andre grunde, men de fleste gange er der ikke noget gærred at springe over, og så må man i gang med at lave begge dele.

Nemt og enkelt

Der er dog en måde, hvor man særligt kan gøre processen med CV en del nemmere. Det er ofte det, der er det sværeste for folk at lave, da det kræver, at man er ret skarp og kan stille det op på den måde, som det kræver at den type dokument.

Vi har dog hos os lavet en lang række pæne og professionelle CV skabeloner, som du kan gøre brug af. Det betyder, at du kan komme hurtigt i gang med at lave CV’et, uden at du skal tænke over selve opstillingen. Du skal derimod kun bruge tid på at udfylde de forskellige felter, og så bliver det helt selv stillet op på den bedste måde.

Hvorfor er det vigtigt at lave et godt lagermand CV?

Alt efter om du skal ud og søge dit første job eller allerede har arbejdet mange år i branchen, så kan det godt være lidt mærkeligt med det CV. For hvorfor er det noget, som alle nævner, og er det egentlig så vigtigt, når man nu også sender en ansøgning, hvor ting bliver mere uddybet.

Vi kan sagtens forstå, at det godt kan være forvirrende. Forestil dig at der bliver slået en stilling op “Kolding mangler arbejder på lager”. Det job er der måske 30, der søger, og du er en af dem. Virksomheden har måske ikke så meget tid til at finde den rette kandidat, da de bare gerne vil have en medarbejder hurtigt.

Derfor har de ikke tid til at gennemlæse alle dele af CV og ansøgning – det tager for lang tid.

Lagermand cv

80% af alle virksomheder læser som udgangspunkt kun dit CV

CV’et har den fordel, at det er stillet op på en måde med afsnit og punkter, der gør det nemt at danne sig et overblik over. Derfor er der mange, der blot vælger at skimte CV’et for at danne sig et overblik over den specifikke person.

Derfor er det knap 80% af alle arbejdsgivere, der kun læser CV’et, da det er der, de hurtigst kan se, hvem du er, og om du kan være en samarbejdspartner for dem.

Hvad skal et CV indeholde?

Det er langt fra ligegyldigt, hvad der skal være i det dokument.

Hvis du skal lave et godt CV, skal det indeholde følgende dele:

  • Personlige oplysninger om dig selv
  • Din tidligere erfaring fra andre lignende jobs
  • Din uddannelse eller andre kompetencer

De tre dele vil blive uddybet i de kommende afsnit.

Personlige oplysninger om dig selv

Du kan starte med at skrive nogle basale informationer om dig selv på. Det kan være dit navn, dit telefon nummer og din e mail adresse. På den måde kan virksomheden nemt komme i kontakt med dig, når de (selvfølgelig) gerne vil have dig til samtale.

Du kan også vælge at sætte et billede på, men det bestemmer du selv.

Din tidligere erfaring fra andre lignende jobs

Det der kan give en stor fordel er, hvis du kan bevise, at du har arbejdet nogle andre steder før. Hvis du før har arbejdet på et lager, så kan den nye virksomhed se det som en stor fordel, for så ligger der mindre arbejde for deres side, når du skal læres op.

Din uddannelse eller andre kompetencer

Nu er det sådan, at man direkte kan tage en uddannelse inden for lager, logistik og terminal, hvor man lærer meget af det mest basale, du skal lære. Hvis du kan fremvise den uddannelse, og oven i købet også har noget praktisk erfaring med, så kan det være en stor fordel for dig. Så ved virksomheden, at du kommer med en masse viden.

Lagermand cv

Søg job hos de virksomheder der i dag fleksible totalløsninger inden for lager leverer

Som før nævnt så er der rigtig mange virksomheder, der vælger at varetage mange forskellige virksomheders lagre. Det betyder, at du som mindre virksomhed kan få dine ting hen på et lager, hvor der så er en anden virksomhed, der varetager hele den logistiske del.

Sådan nogle lagre er der rigtig mange af, og de steder søger næsten altid nogle medarbejdere, der kan være med til at løfte opgaven. Nogle gange kan der også være rigtig mange ansøgere, og så gælder det om at gøre sig bemærket.

Som vi også nævnte oppe i starten, så har vi hos os en lang række flotte og professionelle CV skabeloner, du kan få adgang til. Det er din genvej til at lave dit CV på en måde, der ikke tager al din tid, men som stadig kan vise alt fra din erfaring til dine kompetencer.

Det er især smart for dig, der gerne vil lave et godt CV, men som ikke har helt styr på, hvordan du bedst muligt kan sætte det op. På den måde skal du kun tænke over det, der skal stå i CV’et, men ikke bruge unødvendig tid på at udfylde det. Fordelene er mange, og du kan komme i gang allerede i dag, så du kan nå den ansøgningsfrist, der er på jobbet.

Har du brug for mere viden inden du søger stillingen som lagermand?

Vi har nok proppet dig med en masse information i denne artikel, men hvem siger ikke, at du ikke godt kunne bruge noget mere viden? Her på vores side har vi en masse viden om alt fra at lave din ansøgning til CV, så du kan blive klædt godt på til rejsen.

Hvis du gerne vil have mere viden inden for feltet, så kan du finde det her:

Vi ønsker dig al held og lykke med jobsøgningen! Du skal huske på, at det ikke er sikkert, at du får et job i første hug. Hvis du gør, så er du meget heldig. Det kan godt være en længere proces, men du må endelig ikke miste modet. Vi hepper på dig!

Otras plantillas 

[dgbm_blog_module posts_number=”3″ type=”3″ include_categories=”19″ show_excerpt=”off” show_categories=”off” show_author=”off” show_date=”off” show_pagination=”off” image_size=”default_image” image_margin=”||16px||false|false” content_margin=”||||false|false” _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default” title_line_height=”1.3em” global_colors_info=”{}” _i=”1″ _address=”1.2.0.1″ /]