Nem guide til et godt mekaniker CV

Hvor er det fedt, at du gerne vil arbejde som mekaniker. Mekanikere er noget, vi altid vil have brug for, da biler jo har det med at gå i stykker. Og så er det super godt, at vi har folk som dig, der godt vil have et job som mekaniker.

Nota media para esta plantilla

5.0
Rated 5 out of 5
De 1 reseñas

Det kan være, at du lige er blevet uddannet mekaniker, eller måske har det været dit arbejde i mange år. Lige meget hvad gætter jeg på, at du står over for at skulle have et nyt job, ellers ville du nok ikke være kommet ind på denne her artikel.

Lige meget om du er helt ny inden for jobsøgning eller ej, så er denne her artikel rigtig god til dig, der står over for at skulle have et job nu og her eller på et tidspunkt. Vi kommer til at gennemgå de forskellige dele, der skal være med på et CV.

Og så også forklare dig, hvorfor et CV er så vigtig kontra en ansøgning. Der er nemlig forskel på CV og ansøgning, og de to ting skal bruges til forskellige dele i processen, når man vil have et job.

Mekaniker cv

Indholdsfortegnelse

Vis nemt dine personlige kompetencer og gode samarbejdsevner i dit CV

Hvis du har siddet og lavet et CV før, så ved du også godt, at CV’et har en helt bestemt opsætning. Du skal ikke bare skrive side op og side ned om dine kompetencer. Det skal hellere være kortere og mere præcist.

Et CV bliver også næsten altid skrevet i en eller anden form for punktform, der gør det nemmere at læse og skimte. Det er netop af denne her grund til, at mange arbejdsgivere også helst vil læse CV’et, hvis de har travlt.

Brug vores CV skabeloner til at søge en stilling

Nå men tilbage til hvordan du nemt kan vise dine evner og kompetencer i et CV. Det kan du blandt andet ved at bruge vores CV skabeloner. De er lavet til dig, der ikke gider eller har evnerne til at sætte dit CV op på den rette måde. Den er også til dig, der bare gerne vil komme hurtigt i gang og ikke gider at side og bøvle med sådan en opsætning af CV.

Det er helt genialt, fordi det foregår på den måde, at du blandt vores skabeloner, fylder den ud og sender den afsted til det job, du godt vil have. Det bliver næsten ikke nemmere. Vi håber, at du kan lide de forskellige skabeloner til CV.

Hvorfor er et CV så vigtigt?

Vi tyvstartede lige før med at sige, at der er rigtig mange arbejdsgivere derude, der rigtig godt kan lide at læse CV’et, når de er ved at ansætte. De kan jo netop sidde og danne sig et hurtigt overblik over dig som person, når de forskellige dele er sat op i punktform.

De kan altså hurtigt skimte, hvilken erfaring og uddannelse du kommer med. Det kan du ikke nær så hurtigt i en ansøgning, der kræver, at du læser det hele fra start til slut. I CV’et kan du nemmere lige springe hen til det punkt, der har arbejdsgiverens interesse.

Mekaniker cv

80% af virksomheder læser kun dit CV

I og med at det er skrevet i punktform og med overskrifter, så er CV’et også hurtigt at læse. Det betyder, at virksomheden hurtigt kan vurdere ud fra dit CV, om du kan besidde stillingen med dine færdigheder, erfaring og profil.

Det er rent faktisk 80% af arbejdsgivere, der vurdere dine færdigheder og erfaring ud fra dit CV og ikke ansøgningen.

Du skal stadig gøre dig umage med at skrive din ansøgning som led i din jobansøgning

Det kan fejlagtigt godt lyde som om, at en ansøgning er lidt ligemeget, hvis 80% af arbejdsgivere alligevel ikke kigger på den i første omgang.

Her skal vi huske på, at det er ren statistik, og du kan lige så godt være i en branche, hvor der er mange, der vil læse din ansøgning.

Derfor må du aldrig lade være mere at søge en stilling uden også at have lavet en ansøgning. Den skal også være gennemarbejdet lige som CV’et, for man ved aldrig helt, hvad det er, de ligger vægt på, når de søger efter mekanikere. Stillingen kan byde op til én slags kompetencer, og hvis du rammer dem i din ansøgning er det jo godt.

Hvad skal et godt CV indeholde?

Nu er vi nået til den del, der handler om, hvordan du kan lave det bedste CV, og hvad det så skal indeholde. Der er altid nogle dele, som et CV bare skal indeholde lige meget hvilken stilling, man søger. Dog er det særligt, når det kommer til, hvilke kompetencer og lignende at der er forskelle.

Dit CV skal indeholde følgende dele:

  • Dine personlige oplysninger
  • Din tidligere erhvervserfaring
  • Dine personlige kompetencer og uddannelse

De forskellige dele vil blive uddybet i de kommende afsnit. Der vil være nogle dele, der er meget generelt for alle CV, men der er også nogen, der er specifikke.

Dine personlige oplysninger

Du kan starte med den hele nemme del af CV’et. Det er nemlig sådan, at du selvfølgelig skal skrive dit navn, din e mail adresse og telefon nummer.

Det giver værkstedet mulighed for at få kontakt til dig, hvis de gerne vil have dig ned til en samtale.

Din tidligere erhvervserfaring

Det her er særligt godt, hvis du kan fremhæve, at du har arbejdet som mekaniker før. Det kan nemlig være med til at vise, at du ved, hvad du laver. Det betyder også, at virksomheden ikke skal starte helt fra 0 med at lære dig op.

Dine personlige kompetencer og uddannelse

Langt de fleste steder har et krav om, at du er uddannet mekaniker. Hvis det er noget, du har, så er det en rigtig god ide at få skrevet på CV’et. Det kan være, at de vælger dig fra, hvis det er noget, du har undladt nemlig.

Mekaniker cv

Opret dit CV nemt og hurtigt

Når du skal søge en stilling, ska du både lave et CV og skrive en eller flere ansøgninger. Du er helt sikkert ferm til værktøjer og reparationer, men CV’er er nok noget, du ikke har siddet så meget med. Derfor vil vi gerne gøre det nemt for dig at søge en stilling.

Vi har som nævnt oppe i starten en lang række CV skabeloner, der gør det meget nemt for dig at lave flotte og professionelle CV. Det giver dig mulighed for at bruge mindre tid på at sætte CV’et flot op og mere tid på at udfylde CV’et, så det sælger dig bedst muligt.

Til dig der gode vil få nye udfordringer

Nu kan vi næsten ikke give dig mere viden om ansøgning og CV, men nu prøver vi alligevel. Når du skal arbejde med reparation, så kan du bruge nogle pauser på at få en smule mere viden om, hvordan man søger en stilling.

Derfor har vi udvalgt nogle enkelte artikler, der godt nok ikke handler om reparation af biler men om, hvordan du kan søge en stilling med en profil som din.

Du kan læse følgende artikler:

I de artikler kan du blive en smule klogere på hele ansøgningsprocessen og også fine et link til vores CV skabeloner, der passer til din profil.

God fornøjelse med jobsøgningen! Og du skal huske, at det ikke altid er sådan, at man får jobbet i første hug.

Det kan være, at du ikke kun skal gå til en jobsamtale, men til to og sende mange ansøgninger, der viser dig som engageret medarbejder med henblik på god service og effektivitet.

Otras plantillas 

[dgbm_blog_module posts_number=”3″ type=”3″ include_categories=”19″ show_excerpt=”off” show_categories=”off” show_author=”off” show_date=”off” show_pagination=”off” image_size=”default_image” image_margin=”||16px||false|false” content_margin=”||||false|false” _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default” title_line_height=”1.3em” global_colors_info=”{}” _i=”1″ _address=”1.2.0.1″ /]