Nem guide til et godt bankkasserer CV

Hvor er det bare fedt, at du gerne vil arbejde som bankkasserer. Det er et job, hvor man skal have de helt rette kompetencer til at hjælpe folk og give kunder de helt rette råd. I og med at mere og mere er blevet digitalt, så er der også færre bankfilialer rundt omkring i Danmark. Det betyder selvsagt, at der er mindre brug for, at folk som dig kan hjælpe andre i banken.

Nota media para esta plantilla

3.3
Rated 3.3 out of 5
De 6 reseñas

Det betyder dog langt fra, at jobbet er blevet mindre vigtigt. Det betyder bare, at der er færre, der har den traditionelle stilling. Derimod er der i den forbindelse opstået en række andre jobs, hvor man kan hjælpe kunderne online eller over telefonen.

Her skal der stadig ydes god service og økonomisk rådgivning, men det foregår bare mere sjældent i en skranke i en fysisk bank. Dog er der stadig nogle af dem at finde i visse banker, så du kan sagtens komme ud fysisk i en bank – det er bare lidt sværere, end det var for 10-15 år siden.

Bankkasserer cv

Indholdsfortegnelse

Du står over for at skulle til at søge job

Ikke desto mindre står du overfor en virkelig spændende proces, hvor du skal til at søge et job. Det betyder, at du skal være virkelig skarp på, hvem du er som person, og hvad du kan tilbyde din kommende arbejdsplads. Der er rigtig mange, der efterhånden godt vil arbejde i banker, og derfor kan der være stor rift om de forskellige jobs.

Det er derfor super vigtigt, at du gør dig umage i denne proces, også selvom den kan komme til at trække tænder ud.

Så må man væbne sig med tålmodighed og håbe på, at jobbet er lige om hjørnet. Man bliver i hvert fald aldrig ansat, hvis ikke man søger nogle jobs, så det er bare med at komme i gang.

Gør det nemt at vise mange arbejdsgivere, at du har de rette kompetencer inden for økonomisk rådgivning

Hele det at skulle søge et job og skrive et CV og en ansøgning handler om at sælge dig selv. Du skal overbevise nogle arbejdsgivere, at du har den helt rette profil til at varetage jobbet.

Det betyder, at du skal vise, at du kan varetage det specifikke job både personligt men i den grad også fagligt.Første step mod at kunne vise kompetencerne og dine færdigheder er, at du skal lave et CV, som du kan sende til den bank, du søger job i.

Det kan for mange være en lang proces at lave CV’et, hvis man både skal tænke over, hvad der står i det samt sætte det flot og professionelt op.

Brug CV skabeloner til at vise dine færdigheder

Vi mennesker dømmer nemlig rigtig hurtigt, og derfor er det vigtigt, at dit CV også ser pænt ud. Selvfølgelig er det indholdet, der vægter højest, men du må gerne have gjort dig umage med, hvordan det ser ud. Derfor kan du med fordel bruge vores CV skabeloner.

Vores CV skabeloner er til dig, der gerne vil koncentrere dig om at vise dine færdigheder og tidligere erfaring i et CV, men som ikke gider at bruge tid på at sætte det flot op. Hvis det ikke er nogle færdigheder, som du har, så kan det godt tage ekstra lang tid at sætte det pænt op. Det er der ingen grund til, hvis du kan gøre det nemt for dig selv.

Det fungerer på den måde, at du vælger den skabelon, du føler passer bedst til dig. Derefter går du bare i gang fra den ene ende til den anden, hvor du udfylder CV’et. Det kan være alt lige fra din tidligere stilling, til om du har bank erfaring og meget mere.

Når det er færdigt, kan du blot hente det ned og så sende det til en måske kommende arbejdsgiver. Så er du et skridt tættere på drømmen om at arbejde i en bank, håndtere kontanter og meget mere. Det bliver da næsten ikke nemmere end det, vel?

Bankkasserer cv

Hvorfor er det vigtigt at lave et godt CV?

Du har med garanti hørt det før: et CV er meget vigtig for at vise din erfaring, hvis du gerne vil ansættes til en specifik stilling. Men hvorfor er det lige, at CV’et er så vigtigt? Er det ikke okay bare at sende en ansøgning, eller hvordan hører det hele sammen? Det får du svar på lige her!

Jo, først og fremmest skal vi understrege, at der er en god grund til, at CV’et er vigtigt. Når du søger et job, er der med stor sandsynlighed også mange andre, der gerne vil have det job.

Det vil sige, at der eksempelvis er mere end 40 ansøgere til ét job. Derfor skal den pågældende bank danne sig et overblik over de forskellige ansøgere og vurdere, om de kan være et fit og tage ansvar eller ej.

CV’et er hurtigt at læse igennem

Den hurtigste og nemme måde at danne sig det overblik er ved at læse/skimte CV igennem. CV er bygget op på den måde, at det ikke er én lang tekst. Det er derimod sat op i kasser og skrevet i punktform, hvilket gør det meget nemmere at læse hurtigt end en ansøgning eksempelvis. Den er jo typisk skrevet i én lang køre, og det tager derfor længere tid at læse det.

Derfor kan arbejdsgivere godt lide at læse CV’et først og vurdere ud fra det, om du har den rette erfaring og har en god faglig udvikling eller ej. Hvis du så er interessant, kan det være, at de læser mere om dig i ansøgningen. Rent faktisk er det sådan, at langt de fleste arbejdsgivere kun læser CV’et og ikke rigtig kigger på ansøgningen.

Du skal stadig lave en god ansøgning

Nu har vi lige påpeget vigtigtheden at et CV, men det betyder ikke, at en ansøgning altså ikke er mindre vigtig. Du skal stadig gøre dig umage med at skrive om dig selv i en ansøgning, da det jo kan være, at arbejdsgiveren tager den frem, læser den og tager det med i den samlede vurdering af dig.

Bankkasserer cv

Hvad skal et CV indeholde for at være godt?

Nu er vi nået til den del, hvor vi gennemgår, hvad det er et CV skal indeholde for at være godt. Helt konkret skal dit CV indeholde tre forskellige dele, men der kan også sagtens være andre relevante ting at tage med, men det afhænger af, hvilken profil du har.

Et CV skal indeholde følgende dele:

  • Personlige oplysninger om dig selv + et evt. billede
  • Dine tidligere jobs (erhvervserfaring)
  • Din uddannelse eller andre faglige kompetencer

De forskellige dele vil blive uddybet i de kommende afsnit.

Personlige oplysninger om dig selv + evt. billede

Det første du kan starte med er at skrive nogle oplysninger om dig selv. Det kan være dit navn, dit telefon nummer og din e mail adresse. Så kan virksomheden nemlig nemt komme i kontakt med dig, hvis de vil kalde dig til samtale.

Derudover kan det være en god ide at tilføje et billede. Nogle virksomheder har det som et krav, at du skal tilføje det, hvor at det andre gange er valgfrit.

Dine tidligere jobs (ervhervserfaring)

Du kan også skrive dine tidligere jobs på, da det jo kan være med til at vise, hvilke evner du har tilegnet dig gennem tiden. Du må også gerne skrive på, hvis du ikke før har arbejdet i en bank. Det kan jo være, at du har arbejdet med kundeservice før, men at det har været inden for en anden sektor. Det er stadig relevant.

Din uddannelse eller andre faglige kompetencer

Noget af det som banker ofte kigger på er, om du har taget en uddannelse inden for faget. Det kan være alt lige fra en kortere uddannelse inden for økonomi, men det kan også være en længere finansuddannelse du har haft. Om det er den ene eller anden uddannelse, du har taget, så er det en stor fordel for dig.

Gør det nemt for potentielle arbejdsgivere at læse dit CV

Så er du efterhånden kommet godt igennem denne artikel, og du er forhåbentlig blevet klogere på, hvordan du skal gribe det hele an, hvis du vil have stillingen i banken.

Hvis du gerne vil imponere arbejdsgiveren, så er det en god ide at have gjort sig umage med at lave CV’et. Det betyder, at det skal se flot ud, og så skal der ikke være dumme fejl på dokumentet.

Som du nok kan huske fra starten, så kan du med fordel bruge nogle af vores CV skabeloner, hvis du vil lave et CV, der er letlæseligt for arbejdsgiveren. Det tip er stadig virkelig godt, da du så nemt og enkelt kan vise din erfaring, og hvordan du kan tage ansvar inden for relevante ansvarsområder.

Ikke nok med at dit CV så ser flot ud, så er det også stillet op på en måde, der gør, at arbejdsgiveren nemt kan læse det igennem. Ofte bruger de ikke lang tid på at kigge dem igennem, så med den rette opstilling kan de finde ud af så meget muligt om dig.

Det er en stor win win, hvis du har meget erfaring, og derfor er oplagt til den stilling i en bank.

Har du brug for mere relevant information?

Du synes muligvis, at du allerede har fået rigeligt med information i denne her artikel omkring, hvordan du kan lave det bedst mulige CV. Det kan også være, at du ikke har fået nok og gerne vil have endnu mere information, end du allerede har fået. I så fald vil vi meget gerne hjælpe dig videre herfra!

Her på vores side finder du en lang række forskellige artikler, der alle handler om, hvordan du kan lave det bedst mulige CV. De følgende artikler vi linker til her, kan i høj grad være relevant for dig:

De handler alle tre om jobs, der ligger sig meget op af det her job. Derfor vil der selvsagt være nogle gentagelser, men du vil også kunne finde nye og spændende perspektiver på jobsøgningen.

Vi ønsker dig al held og lykke med jobsøgningen – og husk: brug vores CV skabeloner, dem er mange glade for at bruge!

Otras plantillas 

[dgbm_blog_module posts_number=”3″ type=”3″ include_categories=”19″ show_excerpt=”off” show_categories=”off” show_author=”off” show_date=”off” show_pagination=”off” image_size=”default_image” image_margin=”||16px||false|false” content_margin=”||||false|false” _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default” title_line_height=”1.3em” global_colors_info=”{}” _i=”1″ _address=”1.2.0.1″ /]