Nem guide til et godt bankmand CV

Hvor er det bare fedt, at du står over for at skulle søge et job som bankmand. Det kan være, at du allerede er faldet over en stilling som bankmand, det kan også være, at du egentlig ikke har en bestemt stilling, som du skal søge i dag.

Nota media para esta plantilla

5.0
Rated 5 out of 5
De 1 reseñas

Om du står i den ene eller anden situation, så skal du ikke desto mindre sidde og skrive et CV, som du kan sende hen til den bank, hvor du gerne vil arbejde her i Danmark eller udlandet. Der efterhånden rigtig mange banker, der skal bruge nogle kompetente medarbejdere, så det kommer dig til gode.

I denne her artikel finder du den ultimative guide til, hvordan du laver det bedste CV, så arbejdsgivere vil indkalde dig på baggrund af din uddannelse og erhvervserfaring. Det er ikke bare lige til at lave et CV som bankmand, så det gælder om lige at holde tungen lige i munden i virkeligheden.

Bankmand cv

Det kan være en god ide at forberede sig før at man går i gang, så når man sidder med opgaven, så er det mere tiltalende, og det går nemmere. Første gang man laver CV’er er altid svært, men efter at du har læst denne her artikel, kan du nok bedre forestille dig, hvordan det skal gøres.

Indholdsfortegnelse

Du skal ikke gøre det sværere end det er at lave dit CV

Det kan jo meget vel være, at du før i tiden har lavet et CV, men det kan også være, at det er første gang, at du skal til at lave det. Om det er den ene eller anden situation, så er det aldrig dårligt lige at få repeteret nogle få ting en gang imellem.

Det er vigtigt, når du lavet et CV, at du har styr på, hvordan sådan et ser ud. Det er for det første et dokument, der normalt er 1-2 sider. Dernæst så er CV’er typiske bygget op sådan, at det er skrevet på en overskuelig måde. Det betyder, at der er en masse overskrifter, og så er meget af indholdet skrevet i punktform. Det betyder, at det er et dokument, der er meget let at læse.

I og med at det er sådan et dokument, hvor formalia betyder meget, så er det også vigtigt, at det bliver overholdt, når du selv skal sidde og lave det. Du kan også spare dig selv for den bekymring og bruge vores CV skabeloner.

Dem har vi nemlig lavet til dig, der skal til at søge et job eksempelvis i København, men som ikke gider at bruge lang tid på at sætte CV’et op på den rette måde. Det er en meget nem måde at komme hurtigt i gang med at lave dit CV, efter at du har læst denne her artikel.

Hvorfor er et CV så vigtigt?

Det er nok en meget god idé lige at understrege på et tidspunkt, hvorfor man hører så meget om CV, når det bliver nævnt, at man søger job. For hvad er det der gør, at CV’et betyder så meget? Det er faktisk meget logisk, nu hvor du har fået af vide, hvordan dokumentet er bygget op, og at det er nemt at læse.

Bankmand cv

Det er nemlig sådan, at du jo sjældent er den eneste der søger et job. Der er oftest rigtig mange, og så er sagen jo den, at virksomheder ikke har uendelig meget tid, når det kommer til stykket.

Der er mange ansøgere

Det betyder, at de på kort tid skal vende hver enkelt kandidat og vurdere, hvor vidt de kan tage rykket videre og blive indkaldt til samtale.

Forestil dig så, at der sidder nogle mennesker i en pension på Kongens Nytorv i København, og de skal sidde i virkeligheden og danne sig et overblik over alle ansøgere. De sidder måske ofte med pension, budgetter osv, og de skal vurdere, hvem de ser som stærke kandidater, og hvem de ikke vil kalde til samtale.

80% af alle virksomheder læser kun CV’et

Derfor tager de et kig på CV’et og vurdere ud fra det, om du har de rette færdigheder, sprog osv. Rent faktisk er det sådan, at knap 80% af alle virksomheder først og fremmest læser CV’et. Dernæst hvis de har tid og lyst, så går de videre til at læse ansøgningen.

I mange tilfælde bliver ansøgningen aldrig læst, ellers bliver det først læst, når man kommer videre i processen eller når de skal til at se personen i virkeligheden i København. Mulighederne er mange, men det er stadig vigtigt, at du gør dig umage med at skrive begge dele. Det ville være så ærgerligt, hvis du ville blive valgt fra på baggrund af det.

Hvad skal et CV indeholde?

Nu er vi kommet til den del, der handler om, hvad pokker et CV skal indeholde. Hvis du har valgt at bruge vores CV skabeloner, så betyder denne her del en smule mindre for dig.

Du kommer nemlig ikke til at skulle forholde dig så meget til, hvad der skal med eller ej. Du skal bare udfylde de felter, som skabelonen har, så det er dejlig nemt. Det kræver ingen abonnenter, så du slipper for at skulle tænke på abonnenter.

Et CV skal indeholde:

  • Personlige oplysninger om dig selv
  • Din erfaring fra tidligere jobs
  • Din uddannelse

Personlige oplysninger om dig selv

Det første du kan starte med er at skrive nogle helt basale ting om dig selv. Det kan være dit navn, din e mail adresse og ikke mindst dit telefon nummer. På den måde ved virksomheden hvad du hedder, og hvordan de kan komme i kontakt med dig, hvis de gerne vil kalde dig til samtale.

Bankmand cv

Din erfaring fra tidligere jobs

Noget af det der ofte er en fordel er, hvis man kan skrive på, at man har arbejdet med en lignende stilling før. Så kan virksomheden nemlig vide, at du har arbejdet med nogle af de samme arbejdsopgaver før. Det betyder, at de skal bruge mindre tid på at sætte dig ind i rollen, og det er mest effektivt for dig.

Din uddannelse

Hvis du kan skrive på, at du har taget en financiel uddannelse, kan det også være en stor fordel for dig. Så har du nemlig en lang række kompetencer og viden, som du ikke ville have haft, hvis det ikke havde været for det studie.

Gør det nemt for dig selv at blive den næste bankmand John Bull Fisker

Vent lige engang… Hvem var det nu, at ham John Bull Fisker er? Det er ikke sikkert, at du ved det, men han er bankdirektør i Ringkjøbing Landbobank og har været det siden 2012. Men lad os nu ham ligge lidt – det er jo ikke sikkert, at drømmen er at være bankdirektør, ellers er det måske?

Nå, men! Lige meget hvordan og hvorledes, så står du over for at skulle søg et job, og der vil være nogle arbejdsgivere, der skal vurdere dig ud fra din uddannelse og erhvervserfaring, inden at de kalder dig til en eventuel jobsamtale. Det er jo selvfølgelig målet at blive indkaldt til samtale i en bank, da du så er et skridt tættere på at få jobbet.

Som vi nævnte oppe øverst i denne artikel, så kan du via os få adgang til en lang række forskellige CV skabeloner. Det er en virkelig nem måde for dig at komme i gang med at lave CV’et, uden at det skal tage dig alt for lang tid.

Du skal blot vælge det layout, som du godt kan lide, og så skal du i gang med at udfylde det. Hvis du har læst denne artikel, er du ret godt klædt på til, hvordan du skal udfylde den, og hvad der særligt er godt at ligge vægt på.

Få mere viden om emnet lige her

Så er vi ved vejs ende, og det betyder, at vi ikke har mere at give dig af viden i denne artikel. Dog har vi en lang række af forskellige artikler, hvor du kan få endnu mere viden om, hvordan du i virkeligheden kan gå ud og søge et job inden for området.

Du kan eksempelvis tage et kig på nogle af de her artikler:

Otras plantillas 

[dgbm_blog_module posts_number=”3″ type=”3″ include_categories=”19″ show_excerpt=”off” show_categories=”off” show_author=”off” show_date=”off” show_pagination=”off” image_size=”default_image” image_margin=”||16px||false|false” content_margin=”||||false|false” _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default” title_line_height=”1.3em” global_colors_info=”{}” _i=”1″ _address=”1.2.0.1″ /]