Nem guide til et godt ejendomsadministration CV

I Danmark og hele verden over findes der utrolig mange ejendomme. Langt de flestes private boliger tager folk sig selv af, men der findes rigtig mange boliger til erhverv, hvor mange vælger at have en administrativ medarbejder, der søger for de administrative opgaver, der er i forbindelse med jobbet.

Nota media para esta plantilla

5.0
Rated 5 out of 5
De 1 reseñas

Når man har en ejendom er der en lang række ting, der skal tages af. Det kan være alt lige fra en masse papirarbejde til at holde styr på store ejendomsporteføljer, private aktører, fikse ting i ejendommene og meget mere.

Ejendomsadministration cv

Hvis der er tale om en større bygning, hvor mange firmaer har kontor, eller hvor der er mange private der bor, så kan det være, at der skal være flere dygtige kollegaer, der løfter opgaverne sammen. Når I er flere sammen, så bliver socialt samvær og kollegiale hygge en stor del af hverdagen. Det er det gode bånd med ens kollegaer, der med humor går hånd i hånd for at skabe en god hverdag.

Indholdsfortegnelse

Skil dig ud når du søger et job med dygtige kollegaer

Når man skal søge et job – også som administrativ medarbejder – så skal man sende et CV afsted til dem, der er ansvarlige for at hyre folk til stillingen. I mange tilfælde vil der være en del ansøgere til jobbet, og derfor er konkurrencen også ret stor, da mange så godt vil have jobbet ligesom dig.

Du skal ikke tænke så meget over, at der er mange, der også vil have jobbet, men du skal have fokus på at vise dig bedste muligt frem, så du skiller dig ud. Du skal have fokus på at fremhæve dine mange gode kvaliteter.

Brug CV skabeloner til at lave dit CV som administrativ medarbejder

Der er en meget nem måde hvorpå man kan skille sig ud i den tidlige ansøgningsproces. Du kan nemlig gøre sådan, at dit CV visuelt ser flot ud og er nemt at læse for modtageren af det. Vi har udarbejdet en lang række forskellige CV skabeloner, som du kan få adgang til.

Der findes flere forskellige, der gør det meget nemt for dig at lave et CV, der ser rigtig godt ud, og som fanger modtagerens opmærksomhed. Vi kan ikke lave CV’et for dig, da du selv skal udfylde alt det, der gør dig til den rette kandidat.

Det bliver nemt at lave dit CV

Du skal forestille dig, at du får en skabelon, så vi fremhæver alt det, der er vigtigt for dig at få med. Så er det op til dig selv at skrive ind alt lige fra din egen portefølje, til kvalifikationer inden for ejendomsadministration til noget helt andet der er relevant for jobbet. Når alt er udfyldt vil CV’et være klar til at blive sendt afsted – det bliver ikke nemmere at få sit CV realiseret hurtigere.

Hvorfor er det vigtigt at lave et CV?

Måske ved du udemærket godt, hvorfor et CV er vigtigt, men måske er du lidt i tvivl. Når du søger et job, så kan det være, at der er mange, der også søger det job. Virksomheden skal altså danne sig et overblik over, hvem de vil kalde til samtale, og det er her, at CV’et kommer ind i billedet.

CV’et er et dokument, der er opsat på en måde, der gør det nemt og enkelt for virksomheden at se, hvilken kandidat de står med i hånden. På CV’et kan de nemt og hurtigt se, om du har nogle gode kompetencer, om du er den rette kandidat. Det kan være, at de hurtigt kan se, at du har god erfaring fra et lignende job, og det er en stor fordel for dig.

Når et CV er stillet op overskueligt, så er det nemt for virksomheden også at sammenligne kandidater på kryds og tværs.

Skriv en ansøgning sammen med dit CV

Det er sådan, at 80% af arbejdsgivere først læser CV’et, før de eventuelt går videre til at læse ansøgningen, og derfor er et CV så vigtigt. Det betyder dog ikke, at en ansøgning ikke er vigtig, for det er den. Ofte er det også et krav, at du sender begge dele, så du kan næsten ikke komme uden om at lave en ansøgning også.

Her har du mulighed for at gå mere i dybden med dig som person, og det er noget som en ansøgning er god til. Brug derfor god tid på både dit CV og din ansøgning, da det er de eneste to ting, som din måske kommende arbejdsplads kan vurdere dig på.

Hvad skal et CV indeholde?

Når du skal til at lave et CV, er det vigtigt, at du har styr på, hvad det er, som du skal skrive på. I det kommende afsnit kommer vi til at gå ind i følgende dele, der skal være på dit CV.

Dit CV skal indeholde:

  • Personlige oplysninger om dig selv
  • Dine tidligere jobs
  • Din uddannelse

Personlige oplysninger om dig selv

Først skal du starte med at skrive nogle helt basale oplysninger om dig selv på, så virksomheden let kan se, hvem det er, de har som kandidat. Du skal altså skrive dit navn, dit telefon nummer og din e mail adresse på. Nogen vælger også at sætte deres LinkedIn profil ind, hvis det er noget, som de er meget aktiv på.

Navn, e mail adresse og telefonnummer er for at virksomheden kan kontakte dig, hvis de gerne vil have dig til samtale. Mange virksomheder kan godt lide at ringe kandidater op imens at andre hellere vil skrive en mail. Skriv derfor begge kontaktformer på for så er du sikker på, at de kan kontakte dig.

Du skal kunne håndtere alle de opgaver der lander på dit bord

Du må også gerne skrive nogle kerne kompetencer på, der er vigtigt at have i jobbet. Nogle kompetencer kunne være at have et tæt samarbejde med en anden arbejdsplads eller have godt styr på mange ting af gangen. Mulighederne er mange.

Ejendomsadministration cv

Dine tidligere jobs

Noget af det der i høj grad kan være en fordel for dig er, hvis du før har arbejdet med administration af en ejendom. Så ved du ret godt, hvad jobbet indebærer, og det kan have stor indflydelse på, om de kalder dig til samtale eller ej.

Hvis du har meget erfaring fra et lignende job, så kan du også uddybe mere i din ansøgning, da pladsen er knap i CV’et. Dine arbejdsopgaver kan være mange, så derfor det være, at du har haft nogle af arbejdsopgaverne i et tidligere job, selvom stillingen ikke er helt den samme.

Din uddannelse

Du må også godt skrive på, hvis du har en relevant uddannelse, da det ligesom et tidligere job kan have stor betydning. Skriv hvilken uddannelse og hvornår du har taget den.

Der er ikke én direkte relevant uddannelse til jobbet

Nogle gange er der ikke kun én relevant uddannelse til et job, og det er også sådan i denne her sammenhæng. Du kan dog skrive på, hvis du eksempelvis har en uddannelse inden for generel administration, da det giver dig en vis mængde viden inden for faget.

Ejendomsadministration cv

Gør det nemt for dig selv at få alle aspekter af CV med

Nu er du efterhånden blevet godt og grundigt fyldt med informationer omkring, hvordan en faglig udvikling er vigtig at have fokus på, selvom man er uddannet ejendomsadministrator. Dit CV skal sælge dig bedst muligt og vise, at du har en høj faglighed, der gør dig bedst til jobbet. Du skal vise, at du kan varetage stillingen inden for ejendomsadministration, og at du har de rette kompetencer.

Som vi nævnte tidligere oppe, så er der en nem måde at få lavet sit CV på. Vi har nemlig udarbejdet en række CV skabeloner, som du kan bruge, når du skal skrive et CV til din ansøgning. Det kan tage dit CV til næste niveau, så du kan få stillingen inden for ejendomsadministration.

Få mere inspiration lige her

Vil du gerne have mere inspiration? Så kan du læse mere om Account manager CV, CV for regnskabsassistent og bogholder CV. Her kan du få flere tips og tricks til et godt CV, og i de forskellige stillinger vil der også være kvalifikationer, som du også vil bruge i jobbet som property manager.

Otras plantillas 

[dgbm_blog_module posts_number=”3″ type=”3″ include_categories=”19″ show_excerpt=”off” show_categories=”off” show_author=”off” show_date=”off” show_pagination=”off” image_size=”default_image” image_margin=”||16px||false|false” content_margin=”||||false|false” _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default” title_line_height=”1.3em” global_colors_info=”{}” _i=”1″ _address=”1.2.0.1″ /]