Nem guide til et godt ejendomsmægler CV

Velkommen til denne her artikel, der forhåbentlig skal klæde dig bedre på og give dig noget erfaring inden, at du skal lave dit første CV, hvis du gerne vil arbejde som ejendomsmægler. Det at være ejendomsmægler kan både være super hårdt men også mega fedt, og det er nok derfor, at der er så mange, der gerne vil være det.

Nota media para esta plantilla

3.3
Rated 3.3 out of 5
De 6 reseñas

Der er altid gode og dårlige perioder at være den, der skal sælge ejendomme, da det hele afhænger af, hvordan landets økonomi er. Når der sker usikkerheder i verden, og renterne stiger, så vil færre folk købe et hus, da de er bange for usikkerheden.

Modsat er der de perioder, hvor folk kan låne penge billigere, og så er der flere, der er på jagt efter deres nye hjem, sommerhus eller noget helt tredje. I de perioder hvor folk er klar til at købe, vil man selvsagt have mere travlt, men det er også der, at der skal tjenes nogle penge.

Hvis du arbejder som ejendomsmægler, så er du nok vant til at have et job, hvor det går op og ned i perioder. I denne her artikel vil vi gøre dig klogere på, hvordan du kan lave dit CV og din ansøgning bedst muligt, så du kan blive en ny kollega til nogen.

Ejendomsmægler cv

Indholdsfortegnelse

Gør det nemt at lave dit CV

Inden vi går helt videre, så skal du lige have et vigtigt tip med på vejen. Vi har nemlig udarbejdet en lang række forskellige CV skabeloner, som du kan bruge. Du kan få ubegrænset adgang til de forskellige skabeloner, så du kan lave flotte og professionelle CV, uden at du selv skal sidde og rode med et layout i flere timer.

I stedet for at bruge timerne på at sætte det hele flot op, kan du bruge tiden mere fornuftigt på rent faktisk at udfylde CV’et på den måde, der sælger dig allerbedst. Du kan vælge mellem en lang række forskellige skabeloner, så du kan bare vælge den, du synes er flottest, og som passer bedst til lige den branche, du søger i.

Det fungerer på den måde, at du kigger de forskellige skabeloner igennem, og så vælger du den, du synes er bedst. Når den er valgt, kan du gå i gang med at udfylde de forskellige felter. Du vil skulle udfylde alt lige fra dine tidligere jobs til uddannelse til nogle andre småting.

I takt med at du udfylder det, så vil CV’et lige så stille blive bygget op på en flot måde, og så er det faktisk klar til at blive sendt afsted. Det bliver næsten ikke nemmere end det, og det er en super god måde at komme i gang med processen på, da det tager væsentlig mindre tid, end hvis du selv skulle gøre det fra bunden.

Hvorfor er et CV så vigtigt, hvis du vil være nogens kommende kollega?

Måske er du helt ny i hele det her med at søge et job, og måske er det en af de første gange, hvor du skal til at sætte dig ned og skrive et CV og en ansøgning for at få et job. Det kan også være, at du faktisk har lavet det hele før og har været igennem en ansøgningsproces allerede, men det er ved at være noget tid siden.

Om du står i den ene eller anden situation, så er der en del ting, der er gode lige at få opfrisket. Først og fremmest er det meget godt lige at få gentaget, hvorfor det egentlig er så vigtigt at lave et godt CV, hvis man gerne vil have et job. Man skriver jo også en ansøgning? Og vi kan sagtens forstå dig!

Der kan være mange, der søger jobbet

Prøv at forestil dig at der er en ejendomsmæglerforretning, der søger en ny medarbejdere, der har et godt drive, kan varetage en alsidig hverdag og har en masse gode kompetencer. Der er du nok ikke den eneste, der godt vil arbejde der, og derfor modtager den ejendomsmæglerforretning en lang række CV og ansøgninger.

Nu sidder de mennesker og skal finde ud af, hvem de gerne vil have til jobsamtale, og hvem de ikke behøver at snakke med. Og det er netop i denne her proces, at det er super vigtigt, at de ser dig som en med interesse for faget, og som de absolut skal snakke med.

CV’et bliver oftest læst før en ansøgning

Når de skal finde ud af, hvem de gerne vil kalde ind til en samtale, så starter 80% af alle arbejdspladser med at læse CV’et, før de læser den ansøgning, der er sendt med. Det er der faktisk flere gode grunde til, at mange vælger.

For det første når du laver et CV, så har det et helt særligt layout, der gør det nemt at skimte for modtageren. De kan altså på ganske kort tid finde ud af, hvilken erhvervserfaring du har, om du har en god uddannelse osv. Teksten bliver ikke skrevet lige som i denne her artikel men ofte i punktform, der gør det nemt for modtageren at læse.

Det er også sådan, at det jo er 80% der først læser CV’et, før de overhovedet ville tænke på at læse en ansøgning. Af lige præcis den grund er det super vigtigt, at du i din jobsøgning har fokus på at lave et CV, der vækker interesse også selvom ansøgningen har mindre betydning.

Skriv både en ansøgning og et CV, når du skal søge et job

Nu har du godt nok lige læst, at i langt de fleste tilfælde, så vil et CV være en del vigtigere end en ansøgning. Og det vil vi stadig påstå og sige, at det er. Dog er det også vigtigt for os at fortælle, at en ansøgning langt fra er lige gyldigt i sådan en proces her.

Det kan godt være, at langt de fleste starter med at læse dig CV og så vurdere dig og din profil ud fra det, men der vil altid være nogen, der også kommer til at læse dit CV. Derfor skal du selvfølgelig også sørge for, at din jobansøgning står skarpt, og den ikke er fyldt med dumme fejl.

Du skal gerne bruge en del tid på, at begge dele spiller, og at de sælger dig og dine kompetencer bedst muligt. Du kan med fordel få andre til at læse begge dele igennem, hvis du gerne vil have et andet sæt øjne på det hele. Det kan nogen gange være meget godt, da andre personer ofte kan se noget, som man ikke altid selv kan.

Ejendomsmægler cv

Ofte er det også sådan, at hvis du søger et job online og skal søge det igennem virksomhedens hjemmeside eksempelvis, så er der lavet et felt til, hvor du skal vedhæfte dit CV, og hvor du skal vedhæfte din ansøgning. Derfor er det ofte et krav fra virksomhedens side, at du skal lave begge dele.

Det ville også være virkelig ærgerligt, hvis du havde lavet et godt CV, og de så gerne lige vil tage et ekstra kig på din profil via din ansøgning, og den så ikke er helt lige så god. Alt det du sender til et potentielt job skal du have gennemarbejdet, da de jo kan tage et kig på det hele.

Hvad skal et CV indeholde?

Nu er vi nået til det punkt, der for mange er super vigtigt. Jeg vil dog lige sige, at hvis du har valgt at bruge en af vores CV skabeloner, så er de kommende afsnit faktisk mindre relevante for dig. Det er de, da du i skabelonen får af vide, hvad CV’et skal indeholde, da du ikke bygger det op fra ingen ting. Det kan dog være brugbart at læse, hvad det skal indeholde alligevel.

Et CV skal indeholde følgende dele:

  • Personlige oplysninger om dig selv
  • Din erhvervserfaring
  • Din uddannelse

Udfyld først med personlige oplysninger om dig selv

Noget af det første du kan starte med at skrive på, vil for mange også være noget af de nemmeste. Det lyder helt basalt, men du skal sørge for, at du skriver dit navn, din e mail adresse og dit telefon nummer på – gerne et sted hvor det står helt klart og tydeligt.

Grunden til at du skal skrive de ting på er først og fremmest, så de ved, hvem det er, der søger et job hos dem. For det andet så skal de gerne kunne komme i nem kontakt med dig, og derfor skriver du både den ene og den anden kontaktform på. De skal jo gerne kunne kalde dig til samtale, hvis de vil det.

Det giver dig en stor fordel, hvis du har stor erfaring inden for branchen

Det næste du skal skrive på dit CV er noget af din tidligere erfaring fra andre jobs. Hvis du har været ejendomsmægler før, så har du allerede en stor fordel, da du så har nogle gode kompetencer inden for branchen, og du ved, hvordan det fungerer.

Du skal derfor skrive på, hvilke andre steder du har arbejdet, hvor længe du har arbejdet der, og hvad dit ansvar evt. har været.

Skriv på hvis du er uddannet ejendomsmægler

I Danmark kan man tage et job som ejendomsmægler og for mange steder er det et krav, at dem de ansætter har taget sådan en uddannelse. Du har derfor en stor fordel, hvis du har taget den uddannelse. Det kan også være, at du har taget en finansøkonom. Finansøkonom er en uddannelse inden for økonomi, og den giver også en rigtig god grundviden inden for faget, der jo har meget med økonomi at gøre.

Få ubegrænset adgang til forskellige CV

Puha, så kom du faktisk igennem denne her lange, men forhåbentlig gode artikel. Jeg håber virkelig, at du er blevet klogere på, hvordan du skal lave det bedst mulige CV, så du kan blive ansat et sted – lige meget om du har erfaring inden for branchen allerede med stor erfaring eller blot lige et blevet nyuddannet og først skal til at sælge dine første huse.

Ejendomsmægler cv

Lige meget hvad så håber jeg, at du ved bare lidt mere end før, så du er klar til at kaste dig ud i det. Nu ved jeg godt, at jeg måske kommer til at gentage mig selv, men det her er endnu en gang en gentagelse værd alligevel.

Oppe i starten af artiklen gav jeg dig det råd omkring, hvordan du på en virkelig nem og professionel måde kunne lave et CV, der ser flot og professionel ud. Du kan nemlig bruge vores CV skabeloner, der er lavet til dig, der gerne vil gøre det nemt at lave et CV, men som måske ikke lige gider bruge lang tid på at sætte det op.

Det er super nemt og genialt til dig, der ikke har tiden eller evnerne til at sætte CV’et op på en måde, der fanger din kommende kollega og arbejdsgivere. Der er ingen grund til at gøre denne her proces mere besværlig end den først er.

Få mere information og viden her

Du er helt klart proppet med informationer lige nu, så måske er det ikke nu, at du har brug for mere inspiration til, hvordan du laver et godt CV. Dog kan du også finde mere information og blive klogere på andre aspekter af CV’et ved at læse nogle af de her artikler: Regnskabschef CV, bogholder CV og CV for revisorer.

De tre artikler handler godt nok ikke om et ejendomsmægler ansøgning, men der er flere dele der, der overlapper med denne her artikel, og som kan uddybe det lidt.

Vi ønsker dig al held og lykke med jobsøgningen! Husk at hvis du får et afslag første gang, så skal du bare prøve at søge igen. Nogle gange kan man være heldig, at den er der i første forsøg, men andre gange skal der flere ansøgninger til.

Otras plantillas 

[dgbm_blog_module posts_number=”3″ type=”3″ include_categories=”19″ show_excerpt=”off” show_categories=”off” show_author=”off” show_date=”off” show_pagination=”off” image_size=”default_image” image_margin=”||16px||false|false” content_margin=”||||false|false” _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default” title_line_height=”1.3em” global_colors_info=”{}” _i=”1″ _address=”1.2.0.1″ /]