Nem guide til et godt event planlægger CV

Det er i den grad et eftertragtet job at være med til at planlægge forskellige begivenheder og events. Arbejdet foregår hovedsageligt på forskellige tidspunkter, hvor der er fokus på planlægning af forskellige arrangementer.

Nota media para esta plantilla

5.0
Rated 5 out of 5
De 1 reseñas

Der er nogen stillinger, hvor det udelukkende består af at planlægge ting. Det kan være, hvis man specifikt arbejder i et firma, der lever af at arrangere forskellige events for andre virksomheder eller personer. Der er også nogen stillinger, hvor man varetager en lang række forskellige ting herunder eventplanlægning.

Mulighederne er mange, men i de senere år er der flere og flere, der rigtig gerne vil arbejde med det. Mange tænker, at det må være noget af de fedeste job at være med til at arrangere forskellige events for virksomheder og personer. Og hvis det også er noget, som du tænker, så skal du bare kaste dig ud i det.

Lige meget hvilket job du præcist skal søge, så skal du i hvert fald skrive et CV, så virksomheden kan se, hvilket erfaring med planlægning du har, og om du er god til at stable events på benene.

Event planlægger cv

Indholdsfortegnelse

Gør det nemt for dig selv at søge stillingen

Når du skal til at lave dit CV og skrive din ansøgning, så kan det for mange godt være en lidt stor mundfuld. Det er særligt CV’et, der ender med at trække tænder ud på folk, hvis man ikke er vant til at skrive mange CV til arbejdsgivere.

Der er dog noget, du kan gøre for at gøre det ekstra nemt for dig selv. På den måde skal du ikke bruge ekstra lang tid på at sætte det hele op, men kan blot koncentrere dig om indholdet, der trods alt er det vigtigste.

Vi har nemlig en lang række CV skabeloner hos os, som du kan få adgang til. Det betyder i praksis, at du vælger en skabelon, du synes er flot, og så udfylder du den felt for felt. Du skal altså kun have fokus på formidling af dine egne kompetencer og ikke bekymre dig om, hvordan hele layoutet er. Det er også sådan noget, der ofte kan drille, hvis man ikke er så kreativt anlagt.

Hvorfor er et CV så vigtigt?

Inden vi går til den del, der handler om, hvordan du bedst muligt skriver dit CV, og hvad der er godt at have fokus på, er det vigtigt for os at understrege, hvorfor et CV er så vigtigt. Du har nok hørt det før: et CV er vigtigt for at du kan få succes med din jobsøgning som eventkoordinator og mange andre stillinger.

Og det er nemlig helt rigtigt! Et CV er meget vigtigt for din jobsøgning. Forestil dig at du søger et job, og stillingen er der også 45 andre der søger. Det vil sige, at der sidder en arbejdsgiver, der skal danne sig et overblik over de kandidater.

For at gøre det bedst muligt er der mange, der vælger at læse eller skimte de forskellige CV først. Som du måske ved så er CV’et stillet meget op i punktform, der gør det nemt at danne sig et overblik over indholdet. Arbejdsgivere kan altså hurtigt lige se, om du er noget relevant for dem eller ej.

Og netop fordi at CV’et er så vigtigt ift at danne sig et overblik, er det vigtigt. Mange der skal ansætte vælger nemlig blot at kigge på dit CV og vurdere dig og dine evner for afvikling af events ud fra det. Hvis de så har lidt ekstra tid eller er mere nysgerrig, så kan de gå videre til at læse din ansøgning.

Du skal derfor altid sørge for, at særligt dit CV spiller og sælger dig på den bedst mulige måde.

Event planlægger cv

Find dit næste job via sociale medier

Det er nogle gange en stor opgave af få sit job inden for events, men der er især ét sted, hvor man kan finde sine jobs. Det sted hedder de sociale medier, og der bliver nemlig ofte slået nogle stillinger op. Det kan også være, at den person der ansætter skriver ud på sine sociale medier i håbet om, at der er den rigtige kandidat med de rette færdigheder i netværket.

Du kan derfor med fordel se, om nogen skriver ud på deres Facebook eller LinkedIn for at finde en som dig. Du kan også selv skrive ud på medierne og fremhæve, at du har erfaring med planlægning af events, og du er klar til at finde dit nye spænende arbejde.

Det at være event planlægger er særligt for dig, der elsker fleksible arbejdstider

Når man er med til at lave et event, så er det langt fra altid, at det event ligger mellem 8-16 på hverdage. Det kan det godt, hvis det er noget erhvervsrelateret, men hvis det er mere festligt og privat, så vil det typiske ligge i aftentimerne eller i weekenden.

Derfor skal du være glad for at arbejde på skæve tider. Til gengæld har du så også nogle gange fri, når andre arbejder.

Hvad skal et CV indeholde?

I de kommende afsnit vil vi komme ind på, hvad det er, det skal indeholde, og hvad du særligt skal være opmærksom på.

Det skal indeholde følgende dele:

  • Din erfaring fra at afholde et event (tidligere jobs)
  • Din uddannelse
  • Personlige oplysninger om dig selv

Din erfaring fra at afholde et event (tidligere jobs)

Noget af det der i høj grad har betydning er, om du har noget erfaring med afvikling af events og andre begivenheder. Det kan være, at du har arbejdet med kommunikation, hvor du har skulle arrangere ting, eller i marketing hvor et nyt produkt skulle lanceres. Mulighederne er mange, men det er en stor fordel i eventbranchen, hvis du kan skrive et job på, hvor du har stået for planlægningen af en eller flere events.

Du kan også skrive på, hvis du har været frivillig og hjulpet eks. studerende med deres interne sommerfest eller andre ting i erhvervsgruppen eksempelvis.

Din uddannelse

Der findes en eventkoordinator uddannelse, som man kan tage, og der får man en masse basal viden om feltet og lærer nogle basale færdigheder.

Det er en fordel, hvis du har sådan en. Dog er det sådan, at der ofte er flere, der vil fokusere på, om du har arbejdet med feltet i praksis end hvis du har en uddannelse inden for det.

Personlige oplysninger om dig selv

Slut af med at udfyld nogle basale informationer om dig selv. Det er alt lige fra din navn til din e mail adresse til dit telefon nummer. Så ved virksomheden, hvem der har søgt, og hvordan de kan komme i kontakt med dig.

Event planlægger cv

Gør det nemt for dig selv at lave et CV, der viser, at du kan varetage kulturelle arrangementer

Nu er du næsten i mål med denne her artikel, og du er forhåbentlig blevet klogere på, hvordan du kan gå til hele opgaven, når du gerne vil arbejde med planlægning af events i erhvervslivet eller for private. Der er en masse at forholde sig til i sådan en proces her, men det handler om at tage det trin for trin.

Det behøver ikke at være klar til at blive sendt afsted på én time. Tag dig gerne den ekstra tid og gør det så helt klar til at blive sendt ud i dit netværk. Det er ikke godt, hvis du sender noget halvfærdigt afsted, for så er der ikke stor chanche for, at du bliver kaldt ind til samtale. Og det ville være en skam, da du helt sikkert har nogle gode kompetencer.

Som vi snakkede om oppe i starten af denne har artikel, har vi en række CV skabeloner, der gør det nemt for dig at lave et professionelt CV. Det vil vi gerne lige minde dig om igen, så du kan gå direkte i gang med at bruge dem, når du har læst denne artikel færdig.

Få mere viden om det at lave et godt CV

Måske er du ret færdig med at læse om alt hvad der handler om jobsøgning, men måske vil du egentlig gerne have lidt mere viden. Vi har en lang række virkelig brugbare artikler, der handler om, hvordan man søger job inden for forskellige færdigheder.

Du kan finde nogle af artiklerne lige her:

Otras plantillas 

[dgbm_blog_module posts_number=”3″ type=”3″ include_categories=”19″ show_excerpt=”off” show_categories=”off” show_author=”off” show_date=”off” show_pagination=”off” image_size=”default_image” image_margin=”||16px||false|false” content_margin=”||||false|false” _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default” title_line_height=”1.3em” global_colors_info=”{}” _i=”1″ _address=”1.2.0.1″ /]