Nem guide til et godt fysioterapeut CV

Du sidder nu over for at skulle søge et job som fysioterapeut. Måske har du arbejdet med det i mange år, men det kan også være, at du lige er blevet færdiguddannet, og du derfor skal til det hele for første gang. Det kan godt være en smule overvældende, men det er slet ikke så kompliceret, som mange gør det til.

Nota media para esta plantilla

3.3
Rated 3.3 out of 5
De 6 reseñas

Ikke desto mindre er det vigtigt, at du tager dig god tid til at lave et godt CV. Når du arbejder som fysioterapeut, så arbejder du med alt fra mekanisk diagnostik til funktionelle lidelser, og du er i den grad med til at ændre folks velvære.

Der er (u)heldigvis rigtig mange, der har brug for en gang imellem at gå til fysioterapeut, og derfor er der jo brug for folk som dig. der er nogle jobs, som mange vil have. Det kan være, at mange godt vil arbejde med funktionel neurologi på Århus universitetshospital, eller måske vil mange gerne arbejde på et specifikt sted i det private.

Fysioterapeut cv

Indholdsfortegnelse

Brug CV skabeloner til at lave dit CV

Når du skal til at gå i gang med at lave dit CV, er det vigtigt, at du lige sætter dig ind i, hvordan sådan et skal se ud, hvad det skal indeholde osv. Det er netop det, som vi kommer til at gennemgå i denne her artikel. Så kan du blive klædt godt på til alt det, der skal bruges.

Noget af det som mange godt kan have lidt svært ved er at stille CV’et op på den helt rigtige måde. Nogen danske fysioterapeuter er meget kreative, hvor at andre ikke helt er det. CV’et skal stilles op på en meget overskuelig måde, og så må der gerne være nogle godt overskifter, skrifttyper osv. Det kan godt tage tid at sætte det flot op, hvis ikke det er noget, man har siddet så meget med før.

Derfor har vi udarbejdet flere forskellige CV skabeloner, som du kan gøre brug af. Det giver dig mulighed for udelukkende at koncentrere dig om indholdet i CV’et og ikke om hvordan selve CV’et ser ud. Det er super smart, og det vil spare dig for en masse tid! Så kan du også nemt justere i CV’et løbende, og så holder skabelonen stadig en flot form.

Hvorfor er et CV vigtigt, når man arbejder med patienter i en fysioterapi?

Hvis du lige er blevet færdig med din uddannelse inden for fysioterapi, så kan det godt være, at det er første gang, at du skal lave dit CV for at arbejde med patienter. Derfor kan det godt være lidt uvist, hvorfor man egentlig siger, at et CV er så vigtigt. For hvorfor er det vigtigt at lave et godt CV, når man arbejder som fysioterapeut?

Grunden er faktisk helt basal, og det er, at du jo oftest langt fra er den eneste, der vil arbejde med patienter og behandling af dem. Derfor kan det være, at der er mange ansøgere, og derfor gælder det som fysioterapeut at skille sig ud fra de andre ansøgere.

Fysioterapeut cv

CV’et er for mange den eneste mulighed der er for at imponere og skille sig ud fra andre ansøgere. Det vil altid være indholdet, som du bliver dømt på, og derfor gælder det om at lave det godt. Langt de fleste arbejdsgivere vil ofte læse CV’et som det første, og så går de eventuelt videre til at læse en ansøgning.

Det er sådan at 80% af arbejdsgivere kun læser CV’et og altså ikke ansøgningen. Derfor er det meget vigtigt, at du skal være grundig med det. Det er det eneste, de har at bedømme dig på.

Hvad skal et CV indeholde som fysioterapeut?

Når du laver et CV i omvendt kronologisk rækkefølge, så er der flere dele, der er rigtige gode at have med som fysioterapeut. Helt overordnet skal det indeholde tre forskellige dele, men du kan altid tilføje mere, hvis du føler, at det er med til at sælge dig selv bedre.

Det skal indeholde følgende dele:

  • Personlige oplysninger
  • Din erhvervserfaring
  • Dine uddannelser eller andre kurser

Personlige oplysninger

Start med at skriv dit navn, dit telefon nummer og din e mail adresse på. Så kan virksomheden se, hvem du er, og hvordan de kan komme i kontakt med dig på.

Din erhvervserfaring

Du skal også skrive, hvad du tidligere har arbejdet med, da det er noget, du har taget med dig og lært noget af. Skriv også gerne på, hvad du har arbejdet med mere specifikt, så det er ikke nok bare at skrive en titel på.

Dine uddannelser eller andre kurser

Noget som fysioterapeuter vægter højt er, at du har en uddannelse inden for fysioterapi. Så ved de nemlig, at du har helt styr på alt omkring, hvordan man giver den bedste behandling osv. Det er en grundig uddannelse.

Det kan også være, at du har taget andre kruser, der har givet dig mere viden. Skriv også gerne dem på sammen med uddannelser

Lav en grundig undersøgelse af virksomheden før du skriver dit CV som fysioterapeut

Noget af det der er en god ide at gøre, inden at du kaster dig over at lave et CV er, at du kan undersøge virksomheden smule. Første skridt er at læse jobopslaget igennem, så du ikke er i tvivl om, hvad det er, de godt vil have af en medarbejder.

Det kan være, at de gerne vil have, at du i det konkrete job på Skejby sygehus godt vil have, at du har meget erfaring med patienter og evt. usikre børn, der ikke er så glad for at være i behandling. Det kan også være, at de foretrækker en, der har lige er blevet færdig med uddannelse eller noget andet. Når du ved, hvad de vil have, så er det også nemmere at vide, hvad der skal ligges fokus på i CV’et.

Opfylder du flere af de ting, som virksomheden godt vil have, så kan du med fordel skrive det ind i CV’et. Du skal selvfølgelig ikke lyve, så du skal kun skrive det på, som du rent faktisk kan leve op til det.

Det kan være en god ide at lave et brutto CV før man laver et netto CV, når man arbejder med fysioterapi

Når du skal til at lave CV’et, kan det være en god ide at sætte en del tid af til det. Der er mange, der har god erfaring med at lave et såkaldt brutto CV. Det er ét stort CV, der har alt relevant information om dig. Her skal du ikke tænke over, om din uddannelse, kurser eller andet du har taget passer til et dansk selskab, du søger hos.

Fysioterapeut cv

Det du så gør, når du har lavet det store CV er, at du snævrer det ned, når du har fundet en specifik stilling, du gerne vil søge. Så går du ind og tilpasser det “store” CV, så det bliver meget mere målrettet i den fysioterapi. Du kan også bare lave dit færdige CV til at starte med, men det er helt op til dig selv.

Lav et CV der skiller sig ud fra andre danske fysioterapeuter

Som vi nævnte oppe i starten, så er det vigtigt, at du skiller dig ud som fysioterapeut. Som fysioterapeut er det ikke sikkert, at du er så god rent kreativt, og derfor kan det være sværere at lave et CV, der ser flot og professionelt ud.

Derfor kan det være en stor fordel at bruge vores CV skabeloner, da det gør, at du ikke skal bruge så meget tid på den del.

Har du brug for mere inspiration omkring CV og meget mere?

Der er en hel masse at lære omkring, hvordan man skal lave et CV, og der er også flere af delene, der handler meget om hvad branche man er i. Der er flere jobs, der ligger sig op af det at være fysioterapeut, så derfor kan der også være noget læring at hente, hvis man læser nogle artikler om dem. Du kan evt. få inspiration fra følgende artikler:

Det er artikler, der minder meget om denne her, men fælles er at du kan få nogle flere tips og tricks til, hvordan du bedst muligt laver et CV.

Otras plantillas 

[dgbm_blog_module posts_number=”3″ type=”3″ include_categories=”19″ show_excerpt=”off” show_categories=”off” show_author=”off” show_date=”off” show_pagination=”off” image_size=”default_image” image_margin=”||16px||false|false” content_margin=”||||false|false” _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default” title_line_height=”1.3em” global_colors_info=”{}” _i=”1″ _address=”1.2.0.1″ /]