Nem guide til et godt personlig assistent CV

Hvor er det bare fedt, at du er kommet ind på denne her artikel. Det betyder, at du er interesseret i at få et job som personlig assistent, men at du lige mangler lidt viden om det at lave et CV og at skrive en ansøgning.

Nota media para esta plantilla

5.0
Rated 5 out of 5
De 1 reseñas

Derfor er det super fedt, at du er kommet her, for det er lige præcis det, vi skal lære dig mere om i dag! Vi kommer til at gennemgå, hvorfor et CV er vigtigt, når man skal arbejde som personlig assistent, hvad det CV skal indeholde og meget mere.

Indholdsfortegnelse

Hvem kan have brug for en personlig assistent?

Det at arbejde som personlig assistent er meget alsidigt, og det kan helt sikkert også være derfor, at du godt vil arbejde med det. Der er mange, der godt kan have brug for en eller flere personlige assistenter. Mange forbinder det med at være personlig assistent for en kendis, men der er også andre, der kan have brug for en.

Personlig assistent cv

Der kan eksempelvis være nogle erhvervsfolk, der har så travlt, at de har brug for en til at holde styr på nogle af tingene. Nogen vil måske faktisk ikke kalde det en personlig assistent, men i stedet for en administrativ medarbejder, der kan have mange bolde i luften eller lignende.

Der er helt klart mange, der kan have brug for en – det gælder bare om at finde dem!

Brug vores CV skabeloner til at gøre dig bemærket frem for andre personlige assistenter

Når du skal til at søge dine forskellige jobs, så handler det om én ting: du skal sælge dig selv overfor arbejdsgiveren. Du skal vise, at du er den absolutte bedste kandidat til jobbet, og at du skal have stillingen. Det er nemmere sagt end gjort, men du skal have det for øje hele tiden.

Noget af det bedste man kan gøre for at skille sig ud er ved at lave et CV, der visuelt skiller sig ud fra de andre. Hvis man bare laver et klassisk sort/hvid CV, så vil du nok ikke blive hevet først ud af bunken. Det kan du derimod blive, hvis du har lavet et flot og professionelt CV, som de virkelig har lyst til at kigge nærmere på.

Men bare rolig. Du behøver ikke selv have så mange kreative evner for at få lavet et CV så flot, som du ønsker. Den opgave har vi taget på os. Vi har nemlig udarbejdet en række CV skabeloner, der gør det nemt og enkelt for dig at lave et professionelt CV.

Hvorfor er et CV vigtigt som personlig assistents?

Som vi allerede har teaset en smule for lige før, så er det altså mega vigtigt at lave et godt CV, hvis man vil blive taget i betragtning til det nye job. Der findes noge stillinger, som helt automatisk har mange ansøgere, og derfor kigger de rigtig nøje efter specifikke kvalifikationer, som en person skal have for at kunne have den stilling.

Forestil dig at der er rigtig mange andre der søger samme stilling som dig. Der skal virksomheden virkelig kigge tæt på de forskellige ansøgere. Dog er det sådan, at der faktisk er mange, der slet ikke når til at læse alle de CV, der er blevet sendt. De fleste af dem skimter dem nemlig bare.

80% af alle arbejdsgivere læser kun CV’et og ikke ansøgningen

Det er faktisk sådan, at 80% af alle virksomheder kun læser eller skimter CV’et. Det betyder, at du har ganske kort tid til at imponere dem og sikre dig, at de kan se, at du er den rette til at indgå i et tæt samarbejde med dem.

Med det sagt betyder det ikke, at en ansøgning ikke længere er vigtig. Du skal stadig skrive en ansøgning, men der er ikke lige så høj chance for, at det bliver læst, som det er med CV’et. Du skal også stadig gøre dig umage med at lave en god ansøgning, for hvis de vælger at læse den, så skal den sidde lige i skabet – ligesom med CV’et der oplister dine kvalifikationer.

Hvad skal et CV indeholde?

Nu er vi nået til den del, hvor vi skal kigge på, hvad et CV skal indeholde. Det er formodentlig ikke noget, du bliver chokeret over, men det er meget godt alligevel at have styr på den del.

Dit CV skal indeholde følgende:

  • Personlige oplysninger
  • Din erhvervserfaring
  • Uddannelse

Personlige oplysninger

Du kan starte med at skrive dit navn, din e mail adresse samt dit telefon nummer. Det er helt basale informationer, så virksomheden kan se, hvem der har søgt.

Din erhverserfaring

Noget af det der er til stor gavn, hvis man vil arbejde som personlig assistent er ens erhvervserfaring. Det kan være, at du før har arbejdet med markedsføring, udarbejdelse af strategier, eller andet der kan være en fordel for vedkommende du skal være assistent for.

Uddannelse

Der er ikke som sådan en uddannelse, der gør en egnet til at arbejde som assistent, men der kan være nogle kurser inden for eksempelvis kommunikation, der er gode at have med. Der kan være meget forskelligt, der er godt at have med i sin profil, men det afhænger også af selve stillingen, man skal arbejde og have erfaring med.

Personlig assistent cv

Sådan finder du ledige stillinger

Der er mange steder, at sådanne stillinger kan blive slået op. Der er nogle steder, hvor du kan uploade dit CV til en portal, og så kan andre se din profil. Det kan også være, at der er en arbejdsplads, der slår stillingen op på en portal eller eget intranet.

Det er en god ide at holde øje med de sociale medier, LinkedIn og andre steder, hvis du gerne vil have en ansættelse.

Skil dig ud fra andre personlige assistenter ved at bruge en CV skabelon

Som vil lærte oppe i starten af denne artikel, så er det virkelig vigtig at skille sig ud i en jobsøgningsproces. De skal huske dig for noget godt, og den første gang at du har mulighed for at skille dig ud er i selve CV’et.

Forestil dig at der er mere end 40 andre, der også søger det her job, da de har set det på de sociale medier. Der er så en person eller virksomheder, der har fået en bred vifte af ansøgere til denne nyoprettet stilling. De skal sortere ud i de her mange ansøgere, så de kan finde den, der er bedst til at besidde stillingen.

De har ikke tid, og gider måske heller ikke, at læse alle CV. Derfor kigger de på, hvilke der skiller sig ud lige umiddelbart, og så går de videre med dem. Der skal du være helt skarp på dit layout, og der kan du bruge vores CV skabeloner.

Personlig assistent cv

Bliv klogere på det at lave et CV lige her

Som du nok godt kan fornemme, så er det okay simpelt at lave et CV, når man bare lige har knækket koden til det. Sådan er det med så meget andet også, så du skal ikke være for hård ved dig selv, hvis du ikke lige forstår det helt i første hug.

Det kan nogle gange hjælpe at læse lidt mere om det. For andre er det bedre bare at kaste sig ud i det og så rette til efter. Du ved selv, hvilken type du selv er. Lige meget hvad synes vi, at du skal have muligheden for at finde andre kilder til inspiration. Dem kan du finde nedenfor.

Se andre lærerige artikler her

Vi håber, at du er blevet en del klogere på det at søge et job som personlig assistent. Du skal huske på, at det ikke er sikkert, at du får det første job, du søger. Sandsynligheden er i hvert fald ikke særlig stor, men det kan jo ske!

Du skal bare blive ved og pludselig får du et job, du vil elske!

Otras plantillas 

[dgbm_blog_module posts_number=”3″ type=”3″ include_categories=”19″ show_excerpt=”off” show_categories=”off” show_author=”off” show_date=”off” show_pagination=”off” image_size=”default_image” image_margin=”||16px||false|false” content_margin=”||||false|false” _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default” title_line_height=”1.3em” global_colors_info=”{}” _i=”1″ _address=”1.2.0.1″ /]