Nem guide til et godt svejser CV

Hvor er det bare fedt, at du leder efter nye udfordringer. Det kan være, at du har arbejdet med svejsning i mange år, eller måske er du faktisk lige blevet uddannet iden for svejsning. Lige meget om du står i den ene eller anden situation, står du over for en skillevej, da du godt vil have et nyt job. Det er super spændende, men der er også nogle trin, du skal igennem.

Nota media para esta plantilla

5.0
Rated 5 out of 5
De 1 reseñas

Du skal først og fremmest finde frem til det eller de jobs, som du godt vil søge. Når du har gjort det skal du i gang med at skrive et CV og en ansøgning, som du kan sende afsted. Det kan godt tage noget tid, hvis man ikke har gjort det før.

Svejser cv

Indholdsfortegnelse

Hvad vi kommer rundt om i denne her artikel

Derfor anbefaler vi, at du læser denne her artikel stille og roligt, så du bliver klædt godt på til at søge dine fremtidige jobs inden for svejsning.

Først kommer vi med et virkelig godt tip til, hvordan du meget nemt kan lave et CV, der viser dig som den oplagte kandidat inden for svejsning.

Derefter kommer vi ind på, hvorfor et CV er så vigtigt, som det er. Dernæst kommer vi til selve den del, hvor CV’et skal udfyldes. God fornøjelse!

Gør det nemt for dig selv at søge nye udfordringer indenfor svejsning

Det kan for mange godt være en smule overskueligt, når de skal lave deres CV. Det kan være fordi, at de ikke har lavet det før, eller at det er et godt stykke tid siden, at de har gjort det.

Det er også helt okay, at du lige skal have lidt tilløb til at lave dit CV. Du er vant til at arbejde med svejsning, og svejsning ligger trods alt et godt stykke væk fra det at lave et CV.

Når du har fundet stillingen du vil søge, så skal du finde ud af dine kvalifikationer og kompetencer, og hvordan du vil fremhæve din profil.

Brug CV skabeloner til at fremhæve dine evner inden for svejsning

Vi har udviklet en række CV skabeloner, der gør det nemt for dig at søge stillingen inden for svejsning, som du ønsker. Det er en måde at springe over, hvor gærdet er lavest, men samtidig sørge for, at CV’et ser professionelt ud.

Et godt samarbejde mellem dig og skabelonen kan skabe en fin produktion af et CV. Du springer et led over i den produktion, og går direkte til at udfylde CV’et. Så skal du ikke bruge tid og kræfter på at sætte CV’et op på den bedst mulige måde.

Det gør også, at du er sikker på, at du får et CV, der i den grad vil fange virksomhedens opmærksomhed. Og det er faktisk meget af det, der gælder om. Når de først er blevet fanget af dit CV, så kan de kigge nærmere på din profil og potentielt din ansøgning.

Hvorfor er det vigtigt at lave et godt CV, når man vil arbejde med svejsning?

Forestil dig at du søger et job inden for svejsning, men samtidig er der også 30 andre, der godt vil arbejde med svejsning.

Det betyder, at virksomheden skal finde frem til den rette kandidat blandt mere end 30 kandidater. Det er altså noget af en mundfuld.

De kommer ikke til at læse alle CV og ansøgninger for ende til anden. Det er der desværre ikke tid til. Måske har de en jobagent til at sørge for det, men den jobagent bliver sikkert betalt pr. time, og de vil godt have, at det ikke bliver for dyrt.

Virksomhederne bruger ikke meget tid på at læse CV’et

Derfor er det sådan, at mange virksomheder blot bruger tid på at læse dit CV, der viser, hvad du har erfaring med inden for svejsning. Derfor skal dit CV spille, ellers vil du blive valgt fra til fordel for en anden, der har lavet et bedre svejsning CV.

Svejser cv

Hvad skal et CV indeholde?

Nu er vi kommet til den del, der giver indsigt i, hvad man skal have med i sit CV. CV’et skal jo gøre sådan, at man kommer til samtale på sin måske kommende arbejdsplads, så de skal have et godt kendskab til dig ud fra dit CV.

Dit CV skal indeholde følgende dele

  • Personlige oplysninger om dig selv
  • Din erhvervserfaring
  • Din uddannelse inden for svejsning eller andet

Personlige oplysninger om dig selv

Start med at skrive dit navn, din mail og dit telefon nummer ude i en af siderne. Du kan også vælge at sætte et billede ind af dig selv og et link til din LinkedIn.

Din erhvervserfaring

Det er altid godt at have erfaring inden for branchen man søger inden for. Så kan man vise, at man kommer med en baggrund inden for konstruktioner, og har arbejdet med arbejdsopgaver inden for den industri.

Så skal virksomheden ikke lære dig op fra ny, men du kan gå direkte i gang med din stilling og evt foretage reparationer.

Din uddannelse iden for svejsning eller andet

Det er også altid en god ide at skrive på, hvis man har en uddannelse inden for det, man har arbejdet med. Det giver en helt vild god ide om, at du har styr på det basale. Skriv også gerne på, hvis du har andre uddannelser inden for håndværkerfaget.

Du kan meget mere end en Tig svejsning

Hvis du kender til forskelligt svejseudstyr, så kender du nok også en Tig svejsning. Tig svejsning er et værktøj, som man kan bruge, når noget skal svejses. Det er ofte sådan en maskine, man bruger, når noget skal svejses.

Dog kræver det, at man har erfaring med svejsning, når man betjener den maskine. Ellers bliver det nogle dårlige stålkonstruktioner.

Du skal huske på, at du skal have fokus på, at du er virkelig god til svejsning, og at de skal ansætte dig til at lave deres svejsning i firmaet.

CV’et primære opgave er at sælge dig – gør det så nemt som muligt

Som du nok har fundet ud af nu, så er det din opgave at sælge dig selv. Der er ikke nogen, der laver dit CV for dig, selvom det måske havde været nemt.

Men du kender dig selv bedst, og du ved bedst, hvordan din erfaring er en fordel for dig, og hvordan du kan være en god medarbejder i det nye job.

Som vi nævnte oppe i starten, så skal du, når du arbejder med svejsning også lave et CV. Det skal mange andre også, også selvom de ikke arbejder med svejsning.

Svejser cv

Brug vores CV skabeloner til dit CV

Der er nogen, der kører old school måde, og begynder at lave deres CV i Word eller andet, og så er der dem, der tager et klogere valg.

Som nævnt har vi en lang række CV skabeloner, der alle har hver deres styrke. Nogen skabeloner er gode til, hvis du har meget erfaring, og andre er gode til, hvis du har en god uddannelse, der skal fokus på.

Vælg den der passer dig bedst

Vi kan kun anbefale dig at tage et kig på de CV skabeloner og vælge den, der passer dig bedst. Så skal du bare downloade skabelonen og rette den til.

Det bliver næsten ikke nemmere at lave et CV, der viser, at du er god til svejsning.

Få mere viden om det at søge job i alt fra et Aps til et A S

Nu har du med garanti fået nok viden ind i dit hoved, at du måske har fået for meget ind. Det kan også være, at du faktisk godt kunne bruge noget mere viden om nogle specifikke dele af det at søge et job med en vis mængde erfaring.

Heldigvis har vi et hav af forskellige artikler, der kan gøre dig klogere på lige det, du mangler. Vi går i dybden med andre erhverv, men du vil helt klart blive klogere på nogle nye perspektiver, du måske ikke havde skænket en tanke før.

Du kan finde alle de gode brugbare artikler lige her:

Vi ønsker dig al held og lykke med jobsøgningen!

Et sidste råd du skal tage med på vejen

Der er liiige en sidste ting, vi synes, at du skal have med på vejen. Jobsøgning handler om at have troen på sig selv, også når man ikke får det job, som man havde håbet.

Derfor skal du stadig prøve at holde hovedet højt, hvis du ikke får jobbet i første omgang.

Der findes heldigvis en helt masse spændende jobs derude, og du får helt sikkert et job inden længe.

Slå kold vand i blodet, for dit fede job vender rundt om hjørnet.

Otras plantillas 

[dgbm_blog_module posts_number=”3″ type=”3″ include_categories=”19″ show_excerpt=”off” show_categories=”off” show_author=”off” show_date=”off” show_pagination=”off” image_size=”default_image” image_margin=”||16px||false|false” content_margin=”||||false|false” _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default” title_line_height=”1.3em” global_colors_info=”{}” _i=”1″ _address=”1.2.0.1″ /]