Nem guide til et godt tilsynsførende CV

Det er så dejligt, at du godt vil arbejde som tilsynsførende. Det er rent faktisk en meget bred job titel, da man kan arbejde med en hel masse forskellige felter. Fælles for alle de jobs er, at du er med til at sikre overholdelse af en række retningslinjer, sådan så ting bliver gjort ordentligt. Derfor kan man i virkeligheden arbejde med tilsyn i rigtig mange brancher, så det er mere hvad du selv vil arbejde med.

Nota media para esta plantilla

5.0
Rated 5 out of 5
De 1 reseñas

Du har sikkert en ide om, hvorvidt du gerne vil arbejde med den ene slags tilsyn eller den anden. Fælles for dem alle er dog, at du skal lave et CV og sende en ansøgning afsted for at blive taget i betragtning til jobbet. Det er en meget ansvarlig virksomhed, der har flere tilsynsførende.

Tilsynsførende cv

Dog er det ofte et krav, at visse virksomheder skal have tilsynsførende, hvis primære arbejdsopgaver er at holde samtaler og have indsigt i forskellige tilsynsopgaver. Derfor er der en voksende andel af den type jobs, og det har stor succes i virksomheder.

Indholdsfortegnelse

Hvad kan du få ud af denne artikel?

I denne her artikel kan du blive klogere på, hvordan virksomheder behandler ansøgningerne løbende, hvad du skal have fokus på i dit CV og meget andet. Vi kommer også med et virkelig godt tip til dig, der skal i gang med at lave Cv og ansøgning. God fornøjelse med artiklen!

Et godt tip til dig der gerne vil være deres nye kollega og tilsynsførende

Inden vi kommer alt for godt i gang med denne her artikel, så synes vi lige, at du skal have vores bedst tip med på vejen. Og det kan du lige så godt få nu. Når du sidder over for og skulle søge stillingen og vise din erfaring, kompetencer og lave en formidling af den, skal du skrive CV’et.

Derfor har vi udarbejdet en lang række flotte og professionelle CV skabeloner. Det betyder, at du hurtigt kan søge et job om tilsyn, hvis du bare kender din egen erfaring og kompetencer. Selve anvendelse af skabelonen er super nem. Du skal nemlig bare udfylde de felter, der er i skabelonen. Stillingen kan du altså få søgt hurtigere end før, hvor du selv har skulle sidde og lave en skabelon. Det bliver næsten ikke nemmere, vel?

Sådan en flot skabelon kan også være med til at motivere dig til at ligge endnu flere kræfter i din jobsøgning og virkelig sørge for, at indholdet også spiller.

Hvorfor er det vigtigt at lave et godt CV og nogle gode ansøgninger?

Tilsynsførende cv

Du har med garanti hørt det før: et CV er virkelig vigtigt, når du står over for at skulle søge job. Forestil dig at du har set et jobopslag, hvor der er en ledelse der søger efter en, der kan føre tilsyn i en kommune og gå i dialog med borgerne dagligt.

Det job tænker du, at du rigtig gerne vil have, så du går i gang med at skrive dit CV. Du bliver færdig med det og sender det afsted. Her opstår en af de første problemstillinger, for du er nok ikke den eneste, der har søgt det job.

Derfor sidder der en ledelse i deres kommune, der står over for at skulle kigge på CV og ansøgning fra en masse personer. Det kan godt være meget tidskrævende og kræve deltagelse fra mange medarbejdere.

Lige her har CV den store fordel, at det er sat op på den måde, der er meget overskuelig at arbejde med. Det er nemlig sat rigtig meget op i punkform, og det er meget nemmere at læse end en lang sammenhængende tekst.

80% af arbejdspladser læser kun CV’et inden de kalder til samtale

Det der er med CV er, at det knap er 80% af virksomheder, der faktisk kun læser CV’et og ikke ansøgningen. De bruger det altså til at skabe et indblik i dig som person, og hvordan du kan bringe noget positivt til jobbet.

Af den grund alene skal du ligge rigtig meget vægt på at gøre det dokument skarpt og læsbart. Det betyder ikke, at du ikke skal bruge tid på ansøgningen, for det er også noget, der bliver læst. Det bliver bare læst sjældnere, men når det går, så bliver det også taget med ind i deres overordnede vurdering af dig.

Hvad skal et CV indeholde?

Nu er vi nået til den del, hvor vi skal kigge lidt på, hvad et CV egentlig skal indeholde. Det kan for nogen give sig selv, men hvis du ikke har lavet det før, så er det en god ide lige at læse med. Hvis du vælger at bruge vores CV skabeloner, skal du ikke tænke så meget over, hvilke dele du måske mangler. Skabelonen indeholder alle de felter, der skal til, og du skal bare sidde og udfylde dem.

Dit CV skal indeholde følgende dele:

  • Personlige oplysninger om dig selv
  • Din uddannelse
  • Dine tidligere jobs

Tilsynsførende cv

Personlige oplysninger om dig selv

Du kan starte med en af de nemmere dele. Virksomheden skal selvfølgelig vide, hvem det er, der har søgt jobbet. Derfor skal du skrive dit navn, dit telefon nummer og din e mail adresse på. Så kan de se, hvem du er, og også se hvordan de kan komme i kontakt med dig, hvis de vil have dig til samtale.

Du kan også vælge at indsætte et billede på dokumentet. Det skal være et nyt og vellignende billede, og det må gerne være i rigtig god kvalitet.

Din uddannelse

Der findes nogle enkelte uddannelser, hvor man får kendskab til ansvaret der ligger i et arbejde i et team med tilsyn. Det kan være en stor fordel for dig, hvis du har sådan en uddannelse. Det kan også være, at du har taget en anden uddannelse, der også kan give dig en fordel.

Hvis du skal lave tilsyn på skoler, så kan det være en fordel, hvis du er uddannet pædagog eller lignende. Du kender selv dine uddannelser og kompetencer bedst.

Dine tidligere jobs

Noget andet der i den grad kan give en en stor fordel er, hvis man har arbejdet med rådgivning og tilsyn på nogle af sine tidligere jobs. Det er næsten altid nemmere for en virksomhed at ansætte en, der før har arbejdet inden for området. Så skal de ikke starte oplæringen fra 0.

Vis arbejdsgiveren at du kan føre tilsyn og arbejde med sagsbehandling

Så er vi efterhånden i mål med denne artikel, og vi har forhåbentlig gjort dig en del klogere på emnet. Inden vi runder af, vil vi meget gerne lige fremhæve vores CV skabeloner igen, igen – for de er nemlig så gode, at de godt kan blive fremhævet igen.

De skabeloner gør det muligt for dig at gå ind og vælge en skabelon med det samme. Du kan så tage den fra den ene ende af og så fortsætte, til at den er fyldt helt ud. Du kan vælge mellem flere forskellige skabeloner, så du kan vælge lige præcis den, der repræsenterer dig bedst.

Vi kan kun anbefale dig at tage et kig på dem. Så kan du meget hurtigere få søgt det job, du har sat dig for. Og vi skal huske, at virksomheder behandler ansøgningerne løbende, så det er altid godt at få den sendt hurtigt afsted. Det ville være ærgerligt at vente til sidste minut, og så har de faktisk ansat en.

Tilsynsførende cv

Få mere viden om emnet

Du er helt sikkert fyldt godt op med viden omkring det her emne, men det kan jo også være, at du godt vil have yderligere information. Hvis det er sagen, vil vi meget gerne hjælpe dig videre. Der findes nemlig en hel masse viden om lige præcis det her emne, så du kan nemt blive klogere på eks. punktet ydelser.

Du kan læse nogle af de her artikler for at blive klogere:

Vi ønsker dig al held og lykke med din videre jobsøgning, så du kan få et fedt job! Du skal huske, at det er sjældent, at man får et job i første hug. Nogle gange kræver det en længere proces, så hvis du ikke får jobbet lige med det samme, må du væbne dig med modighed.

God fornøjelse!

Otras plantillas 

[dgbm_blog_module posts_number=”3″ type=”3″ include_categories=”19″ show_excerpt=”off” show_categories=”off” show_author=”off” show_date=”off” show_pagination=”off” image_size=”default_image” image_margin=”||16px||false|false” content_margin=”||||false|false” _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default” title_line_height=”1.3em” global_colors_info=”{}” _i=”1″ _address=”1.2.0.1″ /]