Nem guide til et godt vært CV

Wuhuuu hvor er det bare fedt, at du står over for at skulle søge et nyt job. Der er flere måder, man kan være vært på, men i denne her artikel prøver vi at dække begge dele. Først og fremmest kender vi alle sammen de TV-værter, der er på TV'et. Sådan en type vært kan man sagtens blive, og der kan du også søge et job om.

Nota media para esta plantilla

3.3
Rated 3.3 out of 5
De 6 reseñas

Den anden type vært der findes er at være vært på en restaurant, en bar osv. Det er også her, at man kan være værtinde. Det er nok i den sidste type vært, at der er flest jobs at søge, hvor at det første er inden for TV-branchen, og det er lidt sværere.

Vært cv

Om du skal søge det ene eller anden type job, så skal du til at lave dit CV og vise, hvilke færdigheder og kompetencer du har. Derudover skal de fleste også lave en ansøgning, hvor de kan uddybe deres uddannelse og erfaring inden for felterne, der giver mening.

Indholdsfortegnelse

Gør det nemt for dig selv at opliste din erfaring, uddannelse og personlighed

Hvis du ikke har siddet og lavet et CV før, så kan det godt virke som en stor mundfuld at komme i gang. Et CV skal stilles op på en helt bestemt måde, der gør det nemt og overskueligt for virksomheden at danne sig et overblik over, hvem du er.

Det vil sige, at man stiller det rigtig meget op i punkform og skal skrive korte og præcise sætninger. Modsat finder man ansøgningen, der har som formål at gå mere i dybden med de forskellige dele.

Det må gerne blive skrevet i en flydende tekst, med længere sætninger som vi kender det. Det vil ofte tage lidt længere tid at læse ansøgningen end at læse/skimte CV’et.

Brug CV skabeloner

Nu hvor CV’ets opbygning er så vigtig, så er det vigtig, at du lige tager dig lidt ekstra tid til at stille det godt op. Dog er det sådan, at du ikke behøver at bruge mere tid end hvad godt er.

Vi har nemlig udarbejdet en lang række CV skabeloner, som du kan bruge. Det betyder, at du bare skal vælge en skabelon, der kan vise dine færdigheder bedst, så du kan vise, at du er den rette til stillingen.

Det er super nemt, og så skal du blot koncentrere dig om at udfylde den – og så tager vi os af at stille det flot op.

Hvorfor er det vigtigt at lave et CV?

Måske er du langt henne i dit arbejdsliv, eller måske er du først lige kommet i gang med at søge dine første jobs. Om du er i det ene eller tilfælde, så kan du godt have undren over, hvad det er, der gør et CV så vigtigt? For man sender jo også en ansøgning afsted – eller hvad?

Vært cv

Forestil dig at du søger et job i medier i Danmark og jobbet bliver også søgt af 40 andre ansøgere. Så sidder der en leder der skal skille skidt fra kanel og danne sig et overblik over alle ansøgere.

Hvis personen skal læse alle CV og ansøgninger grundigt, så kan det godt komme til at tage rigtig lang tid. Og måske vil virksomheden slet ikke bruge så lang tid på den del af processen, de vil hellere snakke med de bedste ansøgere.

80% af virksomheder læser kun CV’et

Så gør hele 80% af virksomheder faktisk det, at de kun læser eller skimter CV’et. Det er her, at de ret hurtigt kan se, hvad du har arbejdet med før, og om du har en evt. uddannelse.

Hvis du ingen erfaring eller uddannelse har, kan det være, at de hurtigt vurderer, at du ikke er den rette. Har du derimod en meget interessant profil, så kan de nemt se det og indkalde dig til en samtale.

Og netop derfor er et godt CV så vigtigt, da det for rigtig mange virksomheder er det eneste, de kommer til at vurdere dig ud fra. Og så ud fra det bliver du enten kaldt til samtale eller ej.

Hvad skal et CV indeholde?

Nu er vi nået til den del omkring, hvad sådan et CV skal indeholde. Det er meget de samme ting, der skal være med, om man søger det ene eller andet job. Der vil dog altid være nogle ting, der bliver lagt mere vægt på.

Personlige kompetencer er vigtige at fremhæve som vært

Når man søger et job som vært, så er det især de personlige kompetencer, der er vigtige at fremhæve. Det er et menneskejob at være vært, så det er vigtigt, at du har den rette udstråling og kan være god på skærmen. Det er sådan nogle dele, du godt må fremhæve, når du skriver det.

Vært cv

Det kan også være, at du kan skrive, hvis du er rigtig god til mennesker eller måske kan håndtere mere pressede situationer. Tænk på hvilke kompetencer der er gode at have som vært, tænk over om du har dem og så skriv dem på.

Skriv dine tidligere erfaring fra andre jobs på

Noget af det der især er vigtigt, når man taler om at søge jobs inden for værts branchen er erfaring. Det er klart nemmere for en virksomhed at ansætte dig til en stilling, hvis du har erfaring fra en lignende stilling. Det betyder nemlig, at de ikke skal lære dig alt fra bunden af, og det er en stor fordel for dem.

Skriv din uddannelse på

Nu er det ikke sådan, at man kan tage en decideret uddannelse som vært, men der er nogle uddannelser, der kan være gode at have inden for branchen. Det kan være, at du er uddannet inden for noget service, som tjener eller lignende. Det betyder, at du har en del viden omkring hvordan man yder en god service, og hvis du skal være vært på en restaurant er det meget vigtigt, at du kan yde en god service.

Vil du gerne være vært på et show, så kan det være en fordel, hvis du er uddannet skuespiller. Så kan du have en fordel i, at du er vant til at stå på en scene.

Sådan laver du nemt et godt TV vært resume

Så er du efterhånden ved at være ved vejs ende i denne her artikel, og vi håber, at du er blevet klædt lidt bedre på til at lave dit CV. Der er noget, vi rigtig gerne lige vil fremhæve, inden du klikker væk herfra. Oppe i starten af artiklen nævnte vi, at du kan få adgang til vores CV skabeloner.

Brug CV skabeloner

Det er med til at gøre det ekstra nemt for dig, der bare gerne vil hurtigt i gang med at lave det, men som ikke gider at bruge unødvendig lang tid på at sætte det hele flot op. Du skal kun koncentrere dig om, hvad der skal stå, og det er jo også den vigtigste opgave, når alt kommer til alt.

Vært cv

I og med at du vælger at bruge en af skabelonerne, er du allerede godt i gang. Layout betyder nemlig rigtig meget, for hvis du sender et CV afsted, som virksomheder har svært ved at læse og danne sig et overblik over, så kan du blive valgt fra.

Få mere viden omkring CV inden du søger stillingen

Inden vi runder af, så synes vi, at du skal have muligheden for at få endnu mere viden, end du allerede har fået. Der er rigtig meget at sige om CV og jobsøgning generelt, men det er svært at få det hele ned i en lang artikel. Du kan derfor søge mere information i de her 3 artikler:

Otras plantillas 

[dgbm_blog_module posts_number=”3″ type=”3″ include_categories=”19″ show_excerpt=”off” show_categories=”off” show_author=”off” show_date=”off” show_pagination=”off” image_size=”default_image” image_margin=”||16px||false|false” content_margin=”||||false|false” _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default” title_line_height=”1.3em” global_colors_info=”{}” _i=”1″ _address=”1.2.0.1″ /]