Nem guide til et godt virksomhedsejer CV

Hvor er det bare spændende, at du gerne vil ud og søge et job! Når du driver din egen virksomhed, har du nok ikke rigtig skulle ansætte dig selv og have dig selv til samtale. Det kan dog være, at du nu er nået til et sted, hvor du gerne vil ud og arbejde for en anden end dig selv. Det er et stort skridt, men du kommer helt klart til at klare det godt!

Nota media para esta plantilla

3.3
Rated 3.3 out of 5
De 6 reseñas

Det er lidt anderledes at skulle lave et CV, hvis man har været selvstændig, men selve konceptet afhænger også lidt af, hvilken type virksomhed du har drevet. Det kommer også lidt an på, om det er det eneste, du har lavet hele livet, eller om du måske bare har været selvstændig i nogle år, hvor at du før var ansat et andet sted.

Der skal i hvert fald beskrives, hvad det er, du har arbejdet med som selvstændig, så arbejdsgivere kan få et kort overblik over dine færdigheder, erfaringer og kompetencer. Det kan jo være, at du har arbejdet meget med markedsføring og marketing, men det kan også være, at det har været noget helt andet.

Virksomhedsejer cv

Lige meget hvad skal en arbejdsplads vide, hvad du har arbejdet med, så det er ikke nok at skrive, at du har været selvstændig. Der skal skrives flere ord på dit CV, så arbejdsgivere ikke er i tvivl om, hvilke færdigheder du har med i bagagen.

Indholdsfortegnelse

Du behøves ikke at have interesse for design for at lave et flot CV

Når du har arbejdet som selvstændig, kræver det stadig, at du skal lave et godt CV. En del af det er at lave et CV, der kan læses nemt af en arbejdsgiver. Som virksomhedsejer har du helt sikkert haft en masse hatte på i løbet af din tid som selvstændig og alt efter din branche, så har du med garanti også skulle være en smule kreativ en gang imellem. Har du ikke været i branchen, hvor der kræves lidt kreativitet, så er der heldigvis hjælp at hente, når du skal lave et flot CV.

Det er nemlig vigtigt, at dit CV er sat op på en måde, så det nemt kan læses af din måske kommende arbejdsgiver. CV’et må også godt se pænt ud, da du så fremstår bedre foran en arbejdsgiver. Med kreativiteten kan du også vise nogle af dine kompetencer frem. Også selvom du får lidt hjælp til det!

Brug CV skabeloner til at gøre det nemt for dig selv

Vi har udarbejdet en lang række CV skabeloner, du kan bruge, hvis du har været virksomhedsejer i mange år. Det fungerer på den måde, at du vælger den skabelon, du bedst kan lide, og så er det bare at udfylde den. Det er altså en super nem både for dig som virksomhedsejer at lave et CV, der ser pænt ud. Så er det bare op til dig at udfylde det med informationer om dig som virksomhedsejer – den del kan vi desværre ikke hjælpe med.

Derfor er et CV vigtigt, når du skal have et nyt job som virksomhedsejer

Hvis du har været selvstændig i rigtig mange år, så kan det altså godt være svært at forstå, hvad det er, der gør et CV så vigtigt. Det kan også være, at du selv har siddet på den anden side af bordet og holdt jobsamtaler og været den, der har skulle ansætte folk. I såfald har du ret godt styr på, hvorfor man skal fokusere på at lave et godt CV for at få succes og en ansættelse i en stilling. Der er mange aspekter i, hvorfor et CV er vigtigt, men der er dog nogle få ting, der gør det ekstra vigtigt.

Når du eksempelvis skal søge et job, så er du med stor sandsynlighed ikke den eneste, der søger jobbet – hvis du er, så er det bare godt for dig! Nå, men du er nok ikke den eneste, der gerne vil have jobsamtalen og jobbet, og derfor er det op til dig at imponere en ledelse eller hvem der end læser dit CV.

Hvis der er mange ansøgere, så skal virksomheden også læse rigtig mange CV igennem, og det kan tage lang tid, hvis de skal læses igennem i dybden. Derfor er der rigtig mange, der skimter dem ganske kort for at vurdere, om kandidaten eksempelvis har den rette uddannelse eller har arbejdet med noget relevant før.

80% læser CV’et som det første

Rent faktisk er det sådan, at 80% af alle virksomheder også vælger at læse CV’et før de læser en ansøgning. Med det sagt skal du stadig bruge kræfter på at lave en ansøgning, da det jo kan være, at virksomheden meget gerne vil have det tilsendt. Det kommer helt an på, hvad der står i stillingsopslaget, som en virksomhed har skrevet.

Virksomhedsejer cv

Hvad skal et CV indeholde?

Selvom du vælger at gøre brug af vores CV skabeloner, så er det stadig godt at vide, hvad et CV skal indeholde som virksomhedsejer. Helt overordnet set skal dit CV indeholde følgende dele:

  • Lidt personlige oplysninger om dig selv
  • Din erhvervserfaring
  • Dine kompetencer og færdigheder

De tre dele vil blive uddybet i de følgende afsnit.

Lidt personlige oplysninger om dig selv

Det du lige så godt kan starte med at skrive på er, hvad dit navn er, din e mail adresse og dit telefon nummer. Så er du nemlig sikret, at virksomheden kan se, hvem det er, der har søgt et job. Derudover så kan de nemt komme i kontakt med dig, hvis de har spørgsmål til dit CV eller hvis de vil kalde dig til samtale.

Din erhvervserfaring

Det næste er nok den vigtigste del ved dokumentet – du skal nemlig skrive og forklare, hvad det er, du tidligere har arbejdet med. Her er det slet ikke nok at skrive, at du bare har været selvstændig. Du skal skrive, hvad du har arbejdet med, om du har haft ansatte, hvor længe du har været det og meget mere. De skal ikke være i tvivl om, hvad du har arbejdet med, og hvilket omfang du har haft i det job.

Dine kompetencer og færdigheder

Denne her del kommer i forlængelse af din erhvervserfaring, da du også gerne må påpege specifikke kompetencer, som du har. Det kan være, at du er utrolig god til at håndtere ansatte eller måske er du god til at bidrage, når det brænder på.

Gør det nemt at lave dit CV som virksomhedsejer

Det er super vigtigt at lave et godt CV, som vi har understreget hele vejen igennem denne her artikel. Det er først og fremmest vigtigt, at du bruger meget tid på at sørge for, at indholdet spiller. Det er jo det, som virksomheden i sidste ende skal vurdere dig som tidligere eller nuværende virksomhedsejer på.

Dog er det sådan, at vi mennesker hurtigt kan vurdere, om der er noget, vi kan lide eller ej, og sådan er det også, når det kommer til CV’er. Derfor skal et CV også være pænt og se ud som om, at du har gjort dig umage med at lave det. Derfor har vi lavet en række CV skabeloner, som du kan bruge, når du skal lave CV som virksomhedsejer.

Virksomhedsejer cv

Som vi har nævnt længere oppe, så skal du bare vælge den skabelon, du bedst kan lide, og så skal du udfylde den med alle de informationer, der gør dig til dig. Hvordan du skal udfylde den er også meget nem, da du bliver taget igennem skabelonen trin for trin. I denne her artikel har du også lært mange af de vigtigste ting, der skal med i et CV – den viden skal du bruge i skabelonen.

Har du brug for at vide mere som virksomhedsejer?

Nu er du nok fyldt godt op med informationer, men det betyder jo ikke nødvendigvis, at du ikke kan have mere i dit hoved. Vi har et stort univers med alt du skal vide om det at lave CV som virksomhedsejer, der gør, at du kan lave dit CV bedst muligt.

Har du brug for at læse mere? Så læs nogle af de her artikler:

Otras plantillas 

[dgbm_blog_module posts_number=”3″ type=”3″ include_categories=”19″ show_excerpt=”off” show_categories=”off” show_author=”off” show_date=”off” show_pagination=”off” image_size=”default_image” image_margin=”||16px||false|false” content_margin=”||||false|false” _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default” title_line_height=”1.3em” global_colors_info=”{}” _i=”1″ _address=”1.2.0.1″ /]